![]() |
Re: Vesnica problema: 10-14k E - ce iau?
c4 coupe urban jungle?
nu stiu daca am mai scris dar masina e super ok pt banii ei. |
O fi, dar nu e chiar cine stie ce. E dragut pe dinafara, interiorul e ***urist, nu tocmai pe gustul meu, scaunele sunt prost profilate si in plus, e pe toate drumurile :)
Raman fie pe Grande Punto, fie pe un Volvo sh, vedem. |
poti incerca un colt czt... 150 cp la 1,5l.. spatiul interior m-a surprins placut. de asemenea, masina nu f des intalnita (mai ales versiunea asta turbo).
|
Ia volvo nu fiat ce ai innebunit,plastice urate in punto de vomiti,poate esti masochist si nu stim noi,las-o balta.Si apoi sa vezi in cateva luni cate gp o sa vezi pe strada.In schimv Volvo nu.Deci k sa fii exclusivist Volvo.
|
Quote:
14990 E cip, cam muuuult prea mult :) @cojocariu cezar: Volvo C30, de la 17500 E DDP :joy: Asta as vrea, dar nu am cum acum. In rest, da, Volvo e alta mancare de peste, dar e si mai scump de intretinut, nu e nou, nu are garantie, etc. Iar GP nu este asa de rau, ba chiar pt clasa si pretul lui e super. Daca la anul se vor gasi S40uri generatia noua la 14000, poate voi lua in considerare. Sigur, nu cu 399000 km :P Si nu diesel! |
un audi s3 2001, model 2002
se cam incadreaza in cerintele tale, mic, peste 120cp, full, nu prea are toata lumea, quattro, smecheros, bengos, obraznic(foarte obraznic:lol: ) singura problema este ca are cam 104,500 km , tie iti trebuia sub 100.000,dar apropo are scimbata distributia, si serviceul ii la zi daca te intereseaza da un tel:0740476659 sau un mail la [email protected] si sigur no sati para rau:D :D :D masina este stock (nu are electronica schimbata si nici cip);) |
Pana in februarie cand o sa imi iau eu masina, cred ca ai s-o dai :) Oricum, nu suna rau, e o masina draguta si puternica, ce isi merita toti banii. Multumesc pt intentie :P
|
poate ai noroc!!!:lol:
eu plec pe data de 15dec din tara si ma intorc pe la jumatatea lui ianuarie, in intervalul asa nu o dau asa ca daca nu o dau ne putem intalni sati prezint masina;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning