![]() |
ICE RACING CLUB va ureaza SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI si la cat mai multe curse in anul 2005. Si sa nu uit de sanatate si minte limpede!
|
Insomnia Racing va urazea Sarbatori fericite si La Multi Ani!
Cat mai mult cai, cei mai mari jenti, suspensi mai jose, tobe cei mai tari si cat mai multe curse castigate in 2005! :wink: |
4 Speed Squad va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii si reusite !!!
Un calduros La Multi Ani si la multi cai putere !!! |
Ghost Racing Team va ureaza sarbatori fericite , multi caluti sub capota si un an nou mai bun plin de zambete si bucurii !
LA MULTI ANI! |
Multumim tuturor pentru urari, asemenea va dorim si noi voua si speram sa avem cat mai multe curse legale pe teritoriul tarii. Sper ca intr-o buna zi sa ne intalnim toate cluburile la o legala, ar fi o zi de neuitat :twisted: :dribble:
:!: HAPPY NEW YEAR :!: |
Re:
Quote:
Ca bine zici ! Craciun Fericit si La Multi Ani si voua ! |
Sarbatori fericite!!!
La multi ani!!! fie ca in noul an sa vi se indeplineasca tot ceea ce va (v-ati ) propus!! |
Re:
SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA SI UN AN OU PLIN DE CAI!
|
Ca sa revenim la normalitate, vreau sticker nou! Sebi{, unde esti?... :?
|
Si eu vreau unul :twisted:
|
Si yo mai vreau unul.
Suntem deja trei , asa ca sebi{ , vezi cum rezolvi. :wink: |
Salut.Doresc shi eu o lista cu mashinile din club care vor veni pe 30 pe zii la mare deoarece avem o surpriza shi vrem sa shtim cum facem planurile...
Va rog sa imi trimitetzi un PM... |
Cam departe Timisoara de Constanta, nu va venii nimeni :wink:
|
Ce sa faci cu el :?:
|
hai deseara la 21:00 la stadion sa ti-l iei
|
sunama
|
vreau shi eu unu!!! 8)
|
De ce nu mai mere forumul de pe RoadRunners????????? Cred ca tre sa il transam pe domnul Godfather daca a fost el cu hecareala lui :roll: sau nu? :roll:
|
ho ma ca poate e ceva error , speram ca o sa mearga
ti-ai luat nissan mah de futi honda ? :) |
Re:
Quote:
Am decis sa i trimit la presedinte o scrisoare prin care sa jur ca nu imi iau masina ca am sa ma plimb doar cu fosta mea bitigla BMX Mars 2000 care acum probabil ca e la fiare vechi deci sar putea prin absurd sa fie si in componenta masinilor voastre printr-un surub, rulment etc. deci inseamna ca masinile voastre sunt si ale mele nu? :mrgreen: |
CrisRai creca ai interpretat gresit gifu ala, defapt semnificatia ar fi...Nissan isi baga p**a in Honda
am mai vazut si cu Ford in loc de Nissan |
Re:
Quote:
|
Re: Road Runners
noName, trimite-mi te rog si mie acceptu (sa-mi scrie member of:RR), ca din cate am vazut pe aici, numai tu faci aprobarea . . .
|
Multzam de rezolvare (domnu Gratian, am impresia . .)
|
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22472-cursa-legala-brad.html Filmulete cu RR de la Legalele din Brad
|
Coletionari de cupe astia din RR !
|
vreau si eu in clubul vostru cum fac???am o kia rio 110 cai!!ma primiti???
|
Tu nu esti din Bucuresti !?
|
im newbie, ma pot alatura voua?
|
pt Gratian: te rog frumos sa imi adaugi si mie la rank Road runners ! ms anticipat!
|
Ooo tu tratezi direct cu Gratian ! Esti tare ! :lol:
|
tratez cu cine a zis Smoke:)..!
|
Succes in totate competitile posibile pentru clubul vostru
__________________________ Agressive Racing Team https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...ml#post2613492 |
multumim frumos..la fel si voua!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning