Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Tuning Laguna 2.0T-proiect vast. (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/220995-tuning-laguna-2-0t-proiect-vast.html)

haplea 27-12-10 02:57

Re: Tuning Laguna 2.0T-proiect vast.

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3920968)
Vad ca nu primesc nici o estimare despre costurile pieselor ce ar trebui schimbate dar poate daca zic faptul ca voi schimba si internele...
Pentru turbina stiu un ordin de marime, pentru intercooler n-ar fi greu insa pentru injectoare, pompa de benzina si eventual interne (aici chiar nu am gasit) nu am idee.

ce mai buna varianta......te duci la un dezmembrari si cauti un rs lovit si ti-ai luat ecu-l impreuna cu instalatia,ii faci un imo-of si pleci din 230 cai cel mai simplu.....te costa cam 500euro ,ar fi bine sa iei si turbina impreuna cu injectoarele,ce difera la rs fata de al tau ?sunt axele cu came, pe care poti sa le iei si pe astea........daca o sa ma documentez ,pot sa-ti spun, daca ecu-l tau merge clonat dupa unul de rs ,ca sa nu mai dai bani pe altul si sa schimbi insatlatia de motor si iesi mai ieftin.........plecand din 230 de cai ,iti este mai simplu sa mai adaugi inca 25-30 de cai....

mikinina 23-05-17 15:09

Nu am mai intrat pe acest topic de cca 6 ani si jumatate (cred ca nu am depasit vreun record) dar as vrea sa revin cu intrebarea initiala.
Pentru masina din titlu cat ar fi bugetul necesar (un minim si un maxim relativ) pentru a face niste modificari?
Acum are 162000 de km, intre timp are si instalatie BRC (foarte multumit), ECU este cu soft optimizat.
De ce abia acum am revenit> Intre timp am mai cumparat o masina si pe asta a condus-o sotia. Studiez daca e mai rentabil sa investesc in asta (de aceea doresc sa aflu un buget aproximativ) sau in una noua. Prefer prima varianta, sunt multumit de masina si nu mai sunt nevoit sa fac leasing si sa achit niste dobanzi si asigurari obligatorii.
Daca de exemplu investitia ar fi sa spunem 5000 de euro, la un cost de cca 400 de euro rata lunara leasing s-ar amortiza intr-un an.

Motorul F4Rt are multe componente similare cu Megane RS si Clio RS (de generatie ca masina mea), as mai dori sa stiu daca exista cineva care ar putea sa execute cap-coada o astfel de modificare, doar sa imi propuna variantele de piese si sa aleg eu dintre ele.

Multumesc.
PS: voi reciti intreg topicul sa vad ce s-a punctat la momentul respectiv.

cangri 25-05-17 09:23

Or sa mai treaca 6 ani pana faci ceva.

mikinina 25-05-17 09:44

Tot ce e posibil.
Eram interesat daca este cineva dispus si capabil sa faca asta fiind vorba de un Reanult si nu de alta marca "premium". Sfaturile "pe bucati" nu cred ca ma ajuta, vine cate unul si rastoarna situatia, de asta caut un tuner "complet".
Evident, durata si costuri.

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning