![]() |
Re: Tico CL 03 LEF
1 Attachment(s)
nu fac tiganeala. o sa vopsesc oglinzile, jantele si capota colantez alba. Asa ca e regula aia ca o masina sa nu fie citchioasa tre sa aiba cel putin 3 elemente cu acea culoare..app pote cineva sa faca un vt cu aceste 3 elemente albe, plus un bb de genul poze explicate mai jos? si dace e posibil plasaq de aluminiu in locul dintre faruri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau dupa daca am zgariat-o sa imi blestem zilele, asa mai bine plastic pt ca ala nu se vede :)
|
1 Attachment(s)
the new look
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca o vei face asa,va arata bestial:lol:
|
Da arata super! totusi o sa deschizi capota cu tot cu aripi?Ar fi inetresant asta:lol:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Din moment ce nu se gasesc becuri cu smd pt plafoniera, tank si cu mine ne-am hotarat sa ne fabricam singuri , eu in schimb am optat si pt 2 leduri rosii de ambianta cu intrerupator separat.
|
si rezultatul...2 inimioare :)) :D ... hai ca au iesit prea marfa
|
as vrea sa mai pun 2 de ambianta in carcasa oglinzii ca alea doua bat pe frana de mana:). Dar mnai la cald asa:)), am vazut la tine cu se face:)))
|
de ajut daca e...deja am cateva idei cum sa le legam intre ele :D
|
cand o sa fie cald......:))) mom sa ma obisnuiesc cu asta ca le arat la toata lumea:))
|
pe mine ma cam dor ochii cand imi aprind plafoniera...cred ca am exagerat putin cu 9 smduri.. dar meeeerge
|
Quote:
On: Forte utilă lumina īn maşină :D |
Quote:
Quote:
|
Nustiu ce sa zic ... de ce nu puneti o suta:)), si un sfat incercati un model ori geometric ori nr de la masina ca sa fie diferit si original:). lumina cu smd-uri sta aprinsa doar cateva secunde ca in rest ma ajuta cea de ambianta:)
|
ontopic: Super plafoniera :D
offtopic: Tot vine Valentine's Day ...acum esti in ton :P Pertreci ziua in tico ..noaptea:lol: |
daa... merci merci dar pana acum mai mult de cateva secunde nu a stat aprimsa... o conserv sa tina mult:P
|
Quote:
|
Quote:
|
E super ok
|
Nu e adevarat domne am contribuit si eu:)))
|
Quote:
|
Am revenit in actiune cu revizia de primavara. Ieri am schimbat burduf de planetara, reconditionat cuiele pe care gliseaza etrierul, reconditionat intrerupatoarele de la usi :) Urmeaza curatarea mecanismului de la saboti, schimbarea timoneriei, schimbarea celuilalt burduf de planetara, reconditionat caseta de directie, huse custom a la croitorie si benzina :). Azi dau jos fetele de usi sa le bag burete unde ma enerveaza:)
|
7 Attachment(s)
Si ceva poze mai recente :)
|
https://www.youtube.com/watch?v=ug5nW...ature=youtu.be Tico cu 140:) si old din 2008 avea 80 de mii:)) acu are 150 https://www.youtube.com/watch?v=cKSuN...ature=youtu.be
|
2 Attachment(s)
Buretzel. E mult mai ok.
|
2 Attachment(s)
Reconditionare stergatoare:)
|
Quote:
|
Quote:
sper sa tina:) |
Quote:
|
Si eu am facut la fel, doar ca am luat la mana stergatorul, fiindca n-am avut bormasina. Dupa am dat cu grund si apoi cu vopsea. Au tinut cateva luni dupa care, la spalatorie s-a luat vopseaua de pe ele. La cat de ieftine sunt, mai bine iti iei altele noi. Te costa 50 de lei ambele. Alea noi au si arcul mai bun.
Ma bucur ca te ocupi de masina, desi mergea si arata foarte bine ultima data cand am vazut-o. |
Quote:
|
Pai atunci cred ca le refac si eu dupa metoda ta. Trebuie sa fac rost de o bormasina.
|
dany,deea ti lea furat ca erau vopsite,proaspete bratelede la stergatoare
:D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning