Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

Tweety_rzw 28-10-10 00:06

Re: O fata... si un golf 2...

Te mişti bine man,îmi place bad boyul de pe faţa cealaltă a maşinii :P şi baftă cu golfuleţul !

P.S. De unde ai aşa ceva!?!?!?

Zeta 28-10-10 00:09

ehee..am gasit din intalmplare la un magazin..vezi ca are si NXdev vreo 3 de la mine poate il pacalesti sa iti dea si tie una:-P

maibunu 28-10-10 00:59

1 Attachment(s)
mai erau si pe la mine 2-3 dar le-a mancat turbina

Bengy_BLS 28-10-10 10:09

Super proiectul. Ce sa spun , bafta , sanatate si mult noroc in ceea ce vrei sa realizezi.

De masina nici nu imi fac griji pentru cum o sa arate deoarece unde isi baga nasu Mihai , Jock si Bogdy iese treaba buna...

P.s. Daca mai ai nevoie de elemente de estetica sau interior , nu ezita sa ma contactezi deoarece pe la noi pe la garaj , stiu ca undeva pe rafturile de sus mai "zac" unele chestii...

Zeta 28-10-10 10:18

doar Mihai si Jock :D pe Bogdy nu il cunosc, si am nevoie de multe elemente de caroserie dar nu esti din bucuresti si nu ma complic..:cry:

...pe 30 octombrie se implineste un an de cand masina e la mine 8)8)8)..

..merita un cadou, ca doar e ziua ei nu ?:twisted::twisted::twisted:

NXdev 28-10-10 10:26

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3764020)
doar Mihai si Jock :D pe Bogdy nu il cunosc, si am nevoie de multe elemente de caroserie dar nu esti din bucuresti si nu ma complic..:cry:

...pe 30 octombrie se implineste un an de cand masina e la mine 8)8)8)..

..merita un cadou, ca doar e ziua ei nu ?:twisted::twisted::twisted:

Ce frumos e cand te ajuta prietenii :D.
Normal ca merita un cadou, o sa trebuiasca sa-i faci cadouri cam des anul asta...vin sarbatorile :)).Cam ce ai vrea sa-i cumperi :D?

Zeta 28-10-10 20:55

6 Attachment(s)
...si..usile fata cu oglinzi,balamale si macarale, aripa stanga si tragar...
..luni ma apuc sa astup gaurile de la bandouri daca tine vremea cu mine si nu ploua....si daca reusesc si iese frumos..ii astup si manerele:D

...multumesc mult lui Archanghel pentru "jucarii" sunt foarte multumita de ele recomand...apelati cu incredere..oricum voi stiti deja, degeaba va zic eu:D:-P
cam... foarte... frig la el acolo...dar e ok :twisted:

jock 29-10-10 05:36

...bunn :tenisclap

...apropo , nu te grabeste nimeni .... ;)

petryy 29-10-10 11:53

simt ca va iesi ceva calumea.... :shock:

B-99-SAA 29-10-10 13:27

Ohhoooo.... Un topic de urmarit :D Cred ca esti prima fata pe care o vad ca face asa ceva... ma refer la tinichigerie si d-astea.... Iti urez spor la treaba, si bani pentru tot ce vrei sa iei la masina!

PS: daca ai nevoie de ajutor, sar si eu, numa sa zici :)

valitataye 29-10-10 17:14

Mult succes cu proiectul in continuare:D..sa il vedem finalizat cat mai repede

charlieptm 29-10-10 19:25

spor la treaba.....o sa fii prima fata de pe forum cu maini de baiat....:)) sunt curios ce o sa iasa, sa ne tii la curent

Zeta 30-10-10 01:00

multumesc pentru incurajari colegii..8) sa vedem luni daca ma pricep sau nu si eu sunt curioasa cum o sa iasa astupatul bandourilor;)...de mana mea:twisted:

B-99-SAA : azi am trecut pe langa tine pe la 19:30 erai in fata la parcul tineretului pe trecerea de pietoni:twisted:..te-am vazut tarziu as fi oprit sa te salut:D

nesscar 30-10-10 02:08

tare faina masina :) totusi am stat un pic si ma m uitat la gaura aia imensa din pragul tau :) si stateam si ma gandeam ca si eu am dar nu e chiar asa si a mea e din vina mea ca am dat cu masina jos cand era pe cric si o intrat cricu in prag... in rest ce sa zic ai lucrat mult la ea si iese fain . imi place ca ai rabdare:) eu ma cam disper si si banii is putini :) ce sa zic spor la munca si sa ai grija mare de ea.

PS: spune-mi te rog de unde ai luat farurile cu lupa si mai ales daca vezi bine cu ele si pe lunga si pe scurta sau se vad ca prastia:).... sau is home made cumva? o seara buna

daffy duck™ 30-10-10 02:18

1. bafta cu masina!!!!
2. La Multi Ani !!!! ( e 30 acum :lol:)

P.S cand te aproprii de final....facem poaze!!!!

spaga 30-10-10 09:03

foarte frumos si foarte interesant ce faci acolo....si foarte frumos ca ai si ajutorul prietenilor....succes in continuare.

Zeta 30-10-10 09:07

10 Attachment(s)
da...farurile..:D alta poveste..sa va spun in mare ..am vazut la Jock ca si-a vopsit el farurile in interior..si imi placea mult cum se vede...bun..nu m-am mai gandit la nimc..m-am apucat am desfacut sticla..am matuit frumos interiorul..l-am vopsit negru mat am lasat sa se usuce...si in timp ce ma uitam eu asa la ele..ce bine arata..si ce frumos le-am facut..am inceput sa gandesc...:oops si sa ma intreb..."oare se ma vede lumina acum???" bine inteles ca nu:oops:..Am pus mana pe telefon am sunat un prieten :twisted:(Razvan GRR) care bineinteles a ras de mine vreo 3 ore atunci si mai rade si acum:lol:) si cu ajutorul lui acum am lupe in faruri:oops: partea proasta e ca nu am decat faza scurta...mai fac si "tampenii" din cand in cand:D

daffy duck™: multumesc frumos... , masina azi implineste un an de cand este la mine..trebuie cinste8)8)

jock 30-10-10 09:16

:lol: ....merge sticla clara ;)

valyh 30-10-10 09:20

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3769228)
masina azi implineste un an de cand este la mine..trebuie cinste8)8)

ooo da....trebuie sa-i faci cinste :D La cati mai multi ani impreuna!:flower:

NXdev 30-10-10 10:25

La multi ani si multi km >:D<.

Alex30 30-10-10 10:29

Hmmmm...o fata cu un proiect pentru masina. Si nu orice proiect ci un proiect cu un golf 2. Suna bine si speram sa iasa la fel de bine. La multi ani cu masinuta sa o ti cat mai mult si sa ai grija de ea...mult succes cu proiectu

FED express 30-10-10 10:49

bun bun bun, vad ca merge treaba foarte bine:eyebrow:
felicitari si spor in continuare, stau pe aproape, aici in umbra:cool:
o sugestie: acoperirea manerelor, inntr-un cuvant cat mai clean, asa imi place mie, si asa mi-as face eu un Golf, daca asa avea:D
bafta si spor la muna:!:

charlieptm 30-10-10 12:46

lupele de pe ce masina sunt ?

nesscar 30-10-10 15:55

:) salut, ma gandeam eu ca is facute home made dar sincer vezi bine cu ele pe strada? adica daca trece din fata noapte pe langa tine o masina mai vezi drumu ??? eu tampesc ma chioresc la drum cu farurile astea de zici ca am lumanari in ele :((( oglinda praf. auzi da nu ai putut incorpora un bec h4 acolo?? sa ai si lunga? e nasol ca daca te dispera noaptea unu nu ai lunga:D si daca te prinde politia e nasol ca nu ai lunga:) ia talonu

PS: poti pune pe ele sticla normala ca zic eu sar vedea mai bine:P
PS2: o bijuterie masina frumoasa tare:X

daffy duck™ 30-10-10 15:57

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3769228)
daffy duck™: multumesc frumos... , masina azi implineste un an de cand este la mine..trebuie cinste8)8)

ai numar la semnatura....zimi unde sa vin si bem :lol::lol: nu dau inapoi :lol:

Zeta 31-10-10 00:04

Alex30: multumesc mult, bafta si tie cu masinuta ta

FED express: cu siguranta manerele vor fi acoperite;)

charlieptm: de pe un volvo...mai am o pereche pentru proiectoare:D

nesscar: atunci cand m-am apucat eu sa vopsesc farurile..mergeam cu golful la munca si a fost o solutie pentru moment , mergeam noaptea si imi trebuia lumina...vad bine cu ele asa cum sunt acum..dar farurile, atunci cand va fii si timpul lor...vor trece pe la boss-ul Jock sa le faca cum trebuie si vor avea si geamul clar...( acum am o masina de zi cu zi deci nu trebuie sa ma mai grabesc)

daffy duck™: nu te uit;) maine iti dau mesaj si iti spun unde sa vii sa bem:D

daffy duck™ 31-10-10 00:28

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3771244)
daffy duck™: nu te uit;) maine iti dau mesaj si iti spun unde sa vii sa bem:D

te-am nimerit la fix :lol:

chiar imi facusem chef de o bauta cu cineva....

hai repede cu masina ca sa facem pozeeee!!!!!!!!!

B-99-SAA 01-11-10 08:52

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3768924)
B-99-SAA : azi am trecut pe langa tine pe la 19:30 erai in fata la parcul tineretului pe trecerea de pietoni:twisted:..te-am vazut tarziu as fi oprit sa te salut:D

Da da, eu eram :D Poate opresti data viitoare, sau poate opresc eu daca e cazul.. :-P Cum merge treaba? Se misca? Need any help? :D

Zeta 01-11-10 16:20

14 Attachment(s)
....niste "machiaj" pentru "printesa"..:D8)

zib3r 01-11-10 16:46

foarte bine! :)) am ramas "WTF" cand am vazut ce unghii ai! :lol: hai la munca, pa!

NightDevil 01-11-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3775620)

o mare prostie ai facut cu astuparea manerelor .. o sa-ti crape imediat ! ..

blackjack 01-11-10 17:17

no daca asa ii place la fata :) eu zic ca o sa iasa o treba buna :> rezultatul final o sa lase guri cascate ;)

jock 01-11-10 17:36

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 3775693)

..si cum ai ajuns tu la concluzia asta?? ..ia lamureste-ma si pe mine :ciggy: /...sau vorbim si noi in lipsa de somn ?

Zet'o ,mergea si chit de fibra peste bizon.. ;) ...si pe mine mai lasat cu gura cascata ... foarte ,da foarte bine , bravo ;)

NightDevil 01-11-10 17:57

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3775837)
..si cum ai ajuns tu la concluzia asta?? ..ia lamureste-ma si pe mine :ciggy: /...sau vorbim si noi in lipsa de somn ?

nu inteleg dc te aprinzi u asa ,i-am spus realitatea .. am facut si eu gesturi de genul asta pe vremea cand i-mi placeau .....

Bengy_BLS 01-11-10 18:01

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 3775693)

man identic si la fel :lol: fac cei de la chop shop de ani de zile , inclusiv portbagajul si nu au crapat deloc... Depinde si ce fel de chit folosesti ca sunt materiale si materiale ... Trebuie sa le cunosti doar pe cele bune ... Un chit / intaritor /vopsea/primer de calitate nu trebuie sa fie si cel mai scump ... Trebuie doar sa ii cunosti folosintele si proprietatile (altul se usuca mai greu dar e mai flexibil , altul e mai greu de slefuit etc... )
Pe plastic se foloseste o anumita marca , pe tabla , alta marca , la suduri si cositorie , la fel , alta marca...

On topic : Felicitari pentru munca pe care o depui ... Rar o fata sa faca asa ceva. Iti doresc multa bafta si rabdare in ceea ce vrei sa faci. sunt convins ca va fi ceva unic si nu il ultimul rand pe placul tau. Pasiunea inseamna mai mult ceea ce faci pentru masina decat ceea ce faci la masina.

NightDevil 01-11-10 18:12

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 3775926)
man identic si la fel :lol: fac cei de la chop shop

una e cand face lucrul ala cineva care a mai facut si stie cu se mananca .. :D
ea vad ca face o treaba buna sper sa'i merga bine incontinuare .. doar ca daca faceam asa ceva ma duceam la un profesionist ca sa nu am surprize dupa dau vopseaua care nu e ieftina deloc ..

jock 01-11-10 19:02

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 3775909)
nu inteleg dc te aprinzi u asa ,i-am spus realitatea .. am facut si eu gesturi de genul asta pe vremea cand i-mi placeau .....

..sa inteleg ca te-ai "jucat" cu bizon pe metal? .. ... ... ... ...sau lasa ,poluam topicul degeaba

..una e cand iti faci tu si alta e cand o iei gata facuta ...trust me ;)

NXdev 01-11-10 19:30

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3775620)

Bravo Miss Zeta :D, incepe sa prinda forma ( te descurci bine cu unghile mari :"> ).Imi place ce vad, si multora de asemenea.Poate o sa-ti faci niste abonati la astupat manere-bandouri.

Alex30 01-11-10 19:37

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3776265)
Poate o sa-ti faci niste abonati la astupat manere-bandouri.

Eu,eu :lol:

@Zeta: Frumos...imi place ca mergi pe clean. O sa arate foarte bine la sfarsit...poza cu unghiutele face tot...altele prefera sa le intretina si sa se duca zi de zi la intretinere dar tu ai demonstrat ca se intretin mai bine lucrand la masina :-). Bravo...respect din partea mea! Inca o fata care "tace" si face

FED express 01-11-10 20:01

daca faci amestecul corect de chit+intaritor si daca suprafata e curatata bine, nu are ce sa se intample
felicitari pentru munca, se lucreaza cu mult spor vad.
buna idee cu disparitia manerelor, cand ma gandesc ce bine va arata, mama mama:!:
p.s:bandourile raman pe masina?

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning