![]() |
Re: E36 - HELLROT!!
foarte frumoasa masina, jantele bestiale la fel si scaunele ... sa o stapanesti sanatos si fara incindente ! 8)
|
ce stickeree???:D
|
Quote:
|
Ce fel de stickere ? :)) Toata lumea vrea sa stie ce model, sau ce reprezinta, sau etc :)) Stim cu totii ca vrei sa faci, dar nu stim cum vor fii, cu ce, etc :))
Hai nu ne mai tine asa :P |
.. uite cum ne tine ca pe ace :))
|
Quote:
Te salutam de la Bv!! |
Ar fi o chestie, sau daca nu pe mail ;)
|
Un mic update...farurile au primit sticle intermediare iar multumita lui Sprinter acum bat doar lupele...:D
|
.. si pozele pe cand ?! :P
Asteptam :D |
foarte frumoasa masina ai!!sa ai parte de ea!!
jantele de unde le-ai luat?sau au venit pe masina? |
Frumos BMW.Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.Sa vina cat mai rapid o noua inima macar de la 2000 in sus!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Doamne` ajuta ! Sa fie cat mai pe burta ;)
|
Quote:
Ce urari... Asa sa fie! :lol: |
in primavara va fi sigur pe burta:))
|
grav. exact cum trebuie sa arate o masina...cat mai stock, jante, suspensie si bine ingrijita. de apreciat ca o pastrezi asa si nu o tratezi ca alti posesori de bmw. ;) bafta multa cu ea! ce player e ala din pozele cu interiorul?
|
Ms ms colegu!!!
Man playerul este Clartronic..lam cumparat din germania nou din magazin,imi doream ceva cu fata detasabila si care citeste absolut orice..dvd..divx..mp4..mp3..audio..jpg etc..Mi l-a montat un domn care se ocupa cu asa ceva,un electronist foarte apreciat prin Franta,treaba este ca i-am cerut o parere despre player,omul a fost sincer si mi-a spus ca,Clartronicul nu este o firma extraordinara precum panasonic,jvc,alpine..sony etc dar este bunicel(filmele se vad lacrima),eu il am de 1 an si nu am avut nici o problema cu el(are si touchscreen,pot atasa camere video la el,pt marsalier,are o groaza de chestii faine...bluetooth pt telefon..foarte multe).Puteam sa-mi cumpar tot la banii astia jvc,panasonic dar ecranul era putin mai mic,am si garantie 2 ani de zile la el:D!Acuma Doamne ajuta,sper sa nu sa strice nici dupa 2 ani:) |
Hai cu suspensia aia, Bogdane :D
|
Quote:
|
Ingrijita masina...pt ce suspensie optezi si ce finala ai tu pt 1,6?(ma intereseaza si pe mine)fara suparere,trebuie completat kit-ul M...dar toate la timpul lor...respect
|
Quote:
Ti-am dat PM! |
Frumoasa lista......sa fie ridicate componentele cat mai rapid pe masinuta sa fie grava!:peace:
|
Quote:
|
Frumoasa masina ;)
|
Ca de la hellrot la hellrot, la suspensie si eu iti recomand koni, weitec, h&r sau bilstein, noua din inox reglabila gasesti marca AP, facuta tot de weitec cu 350 euro noua.
Ta-technix, supersport, jom, fk sunt praf, dupa 1 an le ia rugina + ca manevrabilitatea masinii e la pamant. |
Hai Bogdane cu niste poze :)
Ahh .. si stickerul ! :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pana una alta am cumparat si grila +nari facelift,urmeaza sa colantez narile in carbon sau negru mat(nu m-am decis inca)si grila vopsita...dar asta doar la primavara..
|
Quote:
|
Quote:
Nush ce sa fac ca daca le fac carbon,o sa fac si lipul de la bara m carbon si bandourile de M ce vor veni....sau poate ma apuca chefu weekendul asta si o tai in garaj si ma apuc sa le fac eu negru mat!:) |
Tu sti, eu unul nu iti recomand, pt simplul fapt ca carbonul folie nu o sa arate niciodata cum arata carbonul real... E prea mult din pct meu de vedere. Daca era ceva WOW intelegeam.
|
Quote:
Oricum mersi de sfat,cred ca am sa-l urmez pana la urma si le voi matui si vopsi negru mat! |
Quote:
Masina arata foarte bine, se vede ca a fost ingrijita. Nu ti-ar placea mai mult cum arata cu finala cu 2 iesiri drepte in locul astora DTM style ? |
1 Attachment(s)
Quote:
Sa stii ca imi place asta cu 2 iesiri ridicate putin...initial vroiam altceva asemanator cum am eu dar full inox(are cineva de aici de pe forum pe o pisica gri xxx:D ),m-am grabit si am cumparat-o pe asta,probabil la primavara o voi schimba cu altceva,depinde ce gasesc..amandoua imi plac! Era sa uit..mersi de aprecieri!!! |
A, ma gandeam eu ca despre aceste sticle este vorba, doar ca multi le scot. Din cauza asta m-am gandit ca e vorba despre altceva, din moment ce tu le-ai pus inapoi. :))
|
imi plac farurile fara sticle :-), chiar dau bine, cred ca mi le fac si eu :-) si la primavara zici ca ii dai tranteala?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning