![]() |
Re: Tuning Show Tg. Secuiesc 27-29 aug. 2010 parerea TA ...foto, video
Quote:
Singurul lucru de precizat ar fi ca la anul sa nu organizam in acelasi timp fiind zone foarte apropiate. La gll tuning show sibiu pe 27 iunie am dat o invitatie celor de la MR si nu ne-a spus nimeni ca organizati si voi ceva tocmai la data respectiva ceea ce inseamna ca v-ati hotarat dupa. Inca odata scuze si succes mai departe. |
Quote:
Problema care s-a ridicat, si nu numai de mine a fost jurizarea in general , ci nu in particular. Dar, sa speramca la anul totul sa fie mult mai ok din acest punct de vedere. Pentru organizarea evenimentului, felicit echipa BIA pentru ca s-au straduit sa nu ne lipseasca nimic! Bravo!!! |
Quote:
Mersi mult. Respect. |
Quote:
|
Quote:
Ca organizator "parerea "mea si bineinteles subiectiva:shock: In primul rand, daca cititi Regulamentul, in sectiunea 4 este precizata limita de inscriere 15 aug. Voi ne-ati dat raspuns ``final`` pe 26 aug. noaptea dupa sedinta, adica cu o zi inainte de inceperea evenimentului: ca veniti...:?: Sa rezolvat si cazarea gratis, dar fiind in ultimul moment a ramas o camera cu 14 locuri, Vi s-a adus la cunostinta, dar care nu a fost ocupata deloc de voi. DE CE? :?: Eu personal v-am asteptat pana la ora 0.30 pana cand ati ajuns la noi ( cand programul era pana la ora 20.00, nu stiu cine m-ar fi asteptat la un alt eveniment pana la ora asta? ) Atunci am aflat ca v-ati facut rezervare la o pensiune care este situata la 18km de la locul evenimentului. (sorry).....si nu V-am facut morala, chiar V-am explicat drumul si v-am scos din oras. Bineinteles ca nu ati ajuns la timp nici la deschiderea evenimentului.:sad: Ati primit locurile din parcul central ptr. masinile voastre, care au fost imprejmuite, insa acesta (duminica ) a ramas aproape gol, 2 au fost la liniute, 2 ale lui Ono au ramas si Toyota Cellica mult discutata au fost in stare sa respecte programul, mai putin cele scoase de voi... Duminica concursul de 400m era la 5 minute distanta ( pe jos ) de la locul evenimentului si nu inteleg de ce a trebuit sa scoateti masinile de la tuning show:?:le-ati adus ptr. show si erau niste masini foarte frumoase Nu stiu noi ca organizatori ce ar fi trebuit sa intrebam despre masini? In schimb am anuntat de mai multe ori, de dimineata prin microfon cum si cand se jurizeaza. Era treaba juriului sa puna intrebari, intradevar a ajuns mai tarziu la masinile din centru, din cauza ca au fost opriti pentru timpul desfasurarii concursurilor surpriza dupa care au reluat activitatea. La jurizare eu personal am venit cu ideea si am cerut ca o masina sa nu primeasca mai mult de un premiu ,fiind bugetul restrans, nu am fi avut de unde sa va dam atatea premii ca la o expozitie de o mai mare anvergura:sad:(vorbesc de categorii unde s-a dat numai un singur premiu ) ex. masinile voastre, cele trei masini ale lui G. Onofrei, Ghetto tuning etc. sau de exemplu Z350-ul de la voi putea sa ia Best car din partea publicului, daca ramanea si duminica, asa a castigat trabantul la cateva voturi diferenta. Au fost foarte multe masini pe care le-am fi premiat in plus si iubitori ale acestori fieratanii, care merita tot respectul si consideratia noastra si a tuturor, iar daca ar fi depins doar de dorinta nostra nici o masina nu pleca fara premiu, de aceea au fost introduse si diplomele de multumire. Juriului ii multumim ca a acceptat aceasta sarcina, Yakone nu s-a autopremiat.., Va rog sa-l lasati in pace, este singurul premiu in care s-a decis fara voia lui si la propunerea mea, masina merita! (Au fost si altele care puteau obtine acest premiu insa deja premiate la alte categorii)Sunt constient ca am gresit avand in vedere statutul lui Yakone, ulterior imi pare rau ptr. acest lucru, si pentru neplacerile create lui :sad: Ptr. minirally; nu cred ca erau motive sa nu lasi acolo masina duminica, era si imprejmuita ,era lume civilizata dupa parerea mea, eram noi ca organizatori destui in zona, iar paza a fost asigurata de Bodyguard Security pe toata durata evenimentului.:!: P.s. Va multumim tuturor pentru prezenta, am incercat sa Va organizam un weekend de distractie, de intalnire a iubitorilor de masini, incercam sa invatam din greseli si Va asiguram ca sprijinul si suportul moral a multor expozanti a contat si va conta foarte mult si pe viitor pentru care le multumim. |
Ca sa incheiem odata pt totdeauna discutia asta despre Anonymous, Z-ul si TT-ul au anuntat de cand am ajuns acolo vineri ca ei vor pleca duminica dimineata deoarece trebuiau sa ajunga in Bucuresti (unul dintre proprietari avea avion de prins).
Despre cazare, a fost alegerea noastra sa stam acolo, pentru ca ne-am gandit ca nu mai gasim nimic liber avand in vedere ca ne-am decis foarte tarziu sa participam si chiar daca ne organizam altfel cu transportul, tot nu lasam masinile peste noapte, pentru ca sincer ne era frica sa stea singure acolo. Duminica nu a mai stat nici S3-ul expus, deoarece a vrut sa participe si la drag, dar din cauza ca softul de cursa al masinii nu a putut fi gata la timp, a preferat sa renunte. Cat despre restul, nu cred ca mai are rost sa comentam, nu am facut decat sa va dam feedback-ul cerut, iar fiecare l-a interpretat asa cum a crezut el de cuvinta. Cu riscul de a ma repeta, sper ca anul viitor sa iasa ceva si mai bun. Mult succes! |
As vrea ca aceste discutii "mai aprinse" sa nu ne fie luate in nume de rau. Membri care au fost ceva nemultumiti si-au spus anumite puncte de vedere, poate nu in cel mai elegant mod dar noi ca si club vrem sa fiti convinsi ca apreciem munca depusa si rezultatul final al evenimentului (tuning+drag). Cum orice lucru are un inceput si cum inceputurile intodeauna sunt grele va uram mult succes in continuare si la cat mai multe evenimente. Daca exista continuitate, cu siguranta si nivelul lor va creste de la un an la altul.
|
Si totusi , dupa 4 pagini nu am vazut un filmulet cu o cursa , X vs Y .. are cineva asa ceva sa posteze ?:???:
|
Ai gresit topicul. Aici se vorbeste NUMAI despre tuning show.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning