![]() |
Re: Atentie soferi! Asiguratorii nu mai au chef sa plateasca daunele!
@rs_quatro, te sfătuiesc astfel:
- Ia legătura cu un avocat înfipt, îi dai o sumă de bani pentru a le da ăstora de la Carpatica un telefon şi să îi ia tare, zicându-le că pentru fiecare zi de întârziere, vei avea pretenţia la 100 de lei, daune materiale şi onorariul avocatului, pentru că maşina, reprezintă sursa ta de venit şi că există un document oficial, emis de poliţie prin care se vede clar cine a fost vinovatul. Sunt sigur că avocatul, mai poate găsi multe alte motive şi argumente pentru a-i aduce pe calea cea dreaptă. Asta reprezintă un fel de bluf, pentru că într-adevăr, un proces ar fi costisitor şi de lungă durată, lucru total aiurea pentru tine. P.S. Nu mai da documentele din mână, până nu apuci să le faci cel puţin o fotocopie! Stau şi mă întreb de ce CSA-ul încă mai permite firmelor de felul ăsta, să-şi continue activitatea?! Eu cred că este o cârdăşie pentru că atlfel nu-mi explic... |
Tinand cont ca la SC CARPATICA SA este sef de serviciu Daune, un personaj controversat moral in Daune: d-nul Raicu Octavian la Bucuresti si al carui scop este numai acela de a stringe spaga si cotizatiile unitatilor de service ca sa se plateasca dosarele de dauna, de pe raza municipiului Bucuresti si apoi sa duca dosarele de Dauna la Sibiu ca de acolo se face plata in functie de grosimea plicului trimis, nu cred ca avem nici o sansa, in cel mai rau caz sa-i facem mediatizat numele pe toate forumurile..., sunt patit rau cu o masina, cei de la Carpatica mi-au solicitat de la vinovat sa vina un delegat ca era pe persoana juridica, ca altfel nu se va deschide dosarul de dauna, refuzandu-mi constatarea.
Ma opresc ca sunt dezamagit si cine stie ce cuvinte mai scriu. Deci BIP-BIP_pixul meu de societate, cu Carabulea care este Sponsorul lui Voce Gajaita si validat ca presedinte. |
fuck ing politics.
:) |
iarasi poanta traita pe 31.10.2012, ma duc cu nepotul meu si cumnatul la constatare in Calea Grivitei 355-357 ca ne lovise un domn din Branesti cu un kangoo plin cu varza ce s-a dus taras cu frana doar pe o roata ca si ploua, indirecta lovitura deoarece eram la stop opriti pe Bdul Basarabia si in spatele nostru alta masina pe care a lovit-o domnul din Branesti si a proiectat-o in noi.Ne uitam la bara spate la meganul nostru sedan din 2006 cu coltul din dreapta cazut jos pe astfalt, bandoul sifonat, aripa dreapta botita,stopul spart, ce sa mai zic de masina de la mijloc un logan armonica facut Sandero in spate.Coboara domnul din Branesti si BIP.BIP procente din organul lui reieseau pe gura domniei sale, ne-a umplut frigiderul de carne ca el trebuia sa mearga la Piata de Gros din Berceni, tot el suparat ca ne busise.
am pozat masinile cu telefonul si am plecat la Politie sector2 din incinta Automarcus Pantelimon, politistul bine crescut si rabdator cu urletele creolului din Branesti care tipa ca noi am oprit nejustificat ca aveam verde dupa spusele domniei salea facut dreptate a pozat si el masinile si dupa 3ore a dat verdictul:domnul din Branesti este vinovat, mai ales ca i s-a explicat ca exista si camere in intersectie.Bineinteles ca omul avea asigurare la SC CARPATICA SA, asa ca ne-am imprietenit instant i-am oferit o cafea si am solicitat si copie dupa buletin, permis ,talon si RCA ca oricum masina era data din mana in mana, si am deschis dosarul de dauna pe CASCO la SC ASIROM SA Acolo la Calea Grivitei 355-357 am programat telefonic dosarul cat eram pe drum la 0219599 si la ora 18.00 eram la sala. Constatatorul SC CLAIMEXPERT GIE pentru stabilimentul SC ASIROM SA un domn mai in varsta imi recomanda calduros ca service o bomba pe bulevardul Preciziei pe la capat dincolo de CESAROM, il refuz politicos si spun ca eu voi merge la un Dealer Renault ca masina are doar 17508km. Primesc pe nota de constatare bara spate cu solutie tehnologica=ALC si bandou spate=ALC, podea spate de fibra sticla=ALC, aparatoare noroi aripa dr spate=ALC, suport plastic sub stop dr spale=ALC, suport lateral bara spate dreapta=ALC, aripa dr spate=2,5h rep, stop dr spate=inlocuit. Primesc si lamurirea ca la service o sa vina cineva sa-mi repare cu letconul si ata de Nylon bara spate, bandoul plasticele sparte, podeaua portbagaj care-i de fibra de sticla daca nu-mi convine sa-l caut a doua zi pe seful lui d-nul: Theodor Ciocan care va putea sa schimbe solutia tehnologica. halal decizie, dupa putin scandal asa mai cu gura mare omul ne cheama inapoi si ne modifica solutiile tehnologice cu inlocuire nu cu ALC, daca aveam fete de prosti tine daca nu nu! Fara comentarii. |
ALC inseamna ca le repara ei pe genunchi in loc sa puna piesa noua?
DA! le repara o firma de pe B-dul Preciziei din Bucuresti si chiar daca au bucati lipsa le reconstruiesc din alte bucati pe care le lipesc, farurile la fel le reconstruiesc cu piese SH adica dispersoare de la altele, oglinzile de asemenea le fac din bucati, sunt dezgustat, astia aduna de la serviceuri bari si alte plastice,radiatoare cu picioare rupte, trragere, etc si le repara pe genunchi din bucati cu diverse materiale pe care chipurile ei dau garantie 30zile(adica pina la prima variatie de temperatura), m-au sunat a doua zi dupa poveste sa-mi ia bara si bandoul de spate cu recuperare, cine stie sa-l puna la alt nefericit.
Nu sunt de acord cu acest termen ALC asa ca atentie mare!!!! |
sa fuga atunci repede ca era ieri langa piata 1 mai o buza de la nu stiu ce masina prin copaci. poate le aduce 1 leu si aia :)
|
ma doare sufletul.
fara comentarii |
pentru orice tampenie de sistem noi toti suntem de vina si ne meritam soarta, daca la orice magarie din asta am reactiona semnificativ nu si-ar mai permite nimeni sa isi bata joc.noi suntem multi si ei putini, insa daca suntem separati nu avem nici o sansa in fata lor.pana nu se vor infiinta niste asociatii profesionale care sa lupte impotriva acestor hotii suntem tinte sigure si tot ce putem face este sa ne varsam aici oful.
lista neagra este completa pe departe cu SC ASIROM SA in frunte alaturi de CARPATICA, EUROINS si ASTRA, apoi vine SC OMNIASIG SA
|
Quote:
|
Quote:
Service. Îmi miroase a reclamă... |
Haideti sa va povestesc si eu ce-am patit cu un asigurator de mare renume si anume CARPATICA asig.
La vremea respectiva conduceam o motocicleta. De la un semafor urma sa fac dreapta si stiind ca de regula imediat dupa colt sunt masini parcate pe prima banda, am plecat incet in curba sa fiu atent sa nu plece vre-o masina peste mine. Norocul a fost ca am mers incet ca fix de ce mi-era frica nu am scapat. Un dobitoc de pe prima banda cu avariile puse nu s-a asigurat si a vrut sa intoarca fix peste mine. M-a trantit pe jos, motocicleta cu, carene sparte, maneta ambreiaj, oglinzi, semnale si altele marunte. Din nefericire, marunte dar care costa enorm de noi. Eu m-am lovit la sold destul de bine. Nu am mai putut merge drept 1 saptamana. In fine... omul si-a recunoscut vina si plin de modestie si suparare m-a rugat sa nu-i fac probleme sa chem salvarea/politia etc.. ca isi recunoaste vina si ca mergem la constatare amiabila etc.. Eu naiv si prost am zis ok... Dupa masuratori si poze s-au intocmit dosarele si aflu ca dosarul mi-a fost respins ca accidentul nu s-a petrecut asa cum am declarat si eu si vinovatul. Paguba mea a fost estimata pe la 130 de milioane prin 2009. Am facut scandal si nimic. Am zis sa incerc si altfel, mai romaneste si am apelat la o pila (Directorul de frauda de la CARPATICA) I-am promis in plic 1000 ron a 2a zi cum Carpatica imi repara sau imi da banii pe reparatie. Omul a zis ok si sa-l las 1 saptamana sa vada cum se descurca. Dupa o saptamana ne intalnim si-mi spune ca nu are cum sa ma ajute sub nicio forma ca s-au interzis de sus acordari de despaguburi pentru motociclisti (cel putin) iar in cazul dosarului meu in special, i-a fost spus ca daca insist ma vor actiona in instanta pentru fals in declaratii si tentativa de frauda.... Daca el m-a mintit si n-a vrut 10 milioane asa va mint si eu acum. Traiasca Carpatica si tara asta mirobolanta de sa ma sterg la dos cu ea. |
Quote:
Multumesc |
Revin cu o postare mai veche: SA VINA DNA-ul sau ANI, sa-i ridice pe asiguratorii vagabonzi din pat, dar pe cine??
Revenind cu: SC CARPATICA SA, unde este sef de serviciu Daune, un personaj controversat moral in Daune: d-nul: RAICU OCTAVIAN la Bucuresti si al carui scop este numai acela de a stringe spaga si cotizatiile unitatilor de service ca sa se plateasca dosarele de dauna, de pe raza municipiului Bucuresti si apoi sa duca dosarele de Dauna la Sibiu ca de acolo se face plata in functie de grosimea plicului trimis, nu cred ca avem nici o sansa, in cel mai rau caz sa-i facem mediatizat numele pe toate forumurile...,trebuie ultramediatizat numele, chiar va rog sa completati lista si cu alte nume nominale de inspectori. Deci BIP-BIP_pixul meu de societate. Trist este ca 35% din RCA-uri sunt incheiate la SC CARPATICA SA din cauza primei de subscriere mici, adica pretul foarte mic. Ex: la OMNIASIG un RCA la 1.9 face pe 6luni in jur de 500ron la CARPATICA duce in jur de 190-230ron in functie de varsta si sexul soferului. No comment. Problema este clara si anume unde pretul este mic si plata societatii este nula. |
Quote:
http://forum.softpedia.com/topic/229...#entry12812454 Acum ne poti scuti te rugam fumos ? Prin gestul tau nu faci decat sa ridici suspiciuni ! Imi poti spune ce service pune mare pret pe asigurator ? Iti sun eu, TOATE ! De aceea se si scumpesc intr-una politele , ca majoritatea lucrati cu preturi nemtesti pentru calitate romaneasca. Cand vedeti o constatare de la asigurator ii rupeti capul devizului si apoi va vaitati clientilor ca asiguratorii nu vor sa plateasca sau sa va dea accept pentru piese date de asigurator la inlocuit si pe care voi le reparati pe genunchi dar le cereti pret de nou . |
mare dreptate aveti, eu sper doar ca lucrurile se vor mai imbunatati mai ales pentru clientul care la final are cea mai mare nevoie de ajutor ca iese cel mai afectat de sistem.
|
Cele mai multe probleme sunt generate de faptul ca pagubitii nu isi cunosc drepturile sau nu stiu sa le ceara. Unele lucruri nu se rezolva batand din palme ! Ca ne convine sau nu, exista niste proceduri si niste termeni legali. In cazul incalcarii lor trebuie urmate alte proceduri in vederea stingerii conflictului pe cale amiabila sau atunci cand nu mai exista cai, pe cale judecatoreasca. Daca traiam intr-o lume perfecta nu mai existau avocati.
De asemenea cea mai mare parte a celor care vand asigurari nu informeaza corect ( ori de frica pierderii clientului ori nu cunosc nici ei ) clientul . Fac orice sa incaseze banii clientului , implicit propriul comision iar in caz de dauna se eschiveaza prin diferite metode. Pe de alta parte rechinii (reparatorii) stau la panda si musca de unde apuca ! |
Nu ar fii mai simplu sa nu mai detina nimeni RCA daca tot la mica/marea intelegere/neintelegere se ajunge ?
Eu nu mai fac RCA la nici o masina de ceva ani ... Conduc la limita superioara a evitarii oricarui pericol si aia e ! Una peste alta e amuzant sa vezi fraieri platitori de asigurari cum nu beneficiaza de ele ! Faptul in sine ca firmele de asigurari nu mai platesc se datoreaza si faptului ca ani de zile peste 50% din dosare erau fraude ... |
Quote:
cei fara asigurare nu au ce cauta in trafic |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning