Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FatX (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/202680-machete-lucru-fatx.html)

VRS 03-09-10 11:58

Re: Machete in lucru - FatX

interesant, f f interesant bafta

FED express 03-09-10 12:10

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3630766)
vedeti ca nici pe aici nu mai e activitate de aproape un an:!::!: :rolleyes:

scuze, ce cacat..

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3631262)
ha ha ha ce sa spun am fost ocupat zilele astea ma 2 newww projects :arrow: un vw caravelle cred sau transporter nu scrie 1:43 si un alfa romeo 156 scara 1:43 la alfa mai am multe de lucru ca nu pea imi place cum a iesit bara spate si mai am de lucru mai trebuie sa mai pun poxilina slefuit ji un golf care e terminat
astept pareri sfaturi critici:)
pe viitor un porsche 911 gt
la vw fac modificari slabe adica o prelungire de spoilere dar mica
scuati claritatea pozelor

fain, de unde ai microbuzul? si ce intentionezi sa-i faci? un low rider ceva?

FatX 03-09-10 14:38

mz microbuzul il am de la un set de salvare cu targa omeni kestii e made in china nu intentzionez un body kit rezonabil adik ma rog nu prea jos ca totusi e microbuz are garda la sol de 8 milimetri si eu fac body kitu de 4 milimetri ca sa nu fie prea jos in portbagas niste boxe geamuri fumurii vopsea neagra... cam atat.. jante le las tot pe alea ca mi se par potrivite pentru el voi ce ziceti?

FED express 03-09-10 15:35

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3631653)
mz microbuzul il am de la un set de salvare cu targa omeni kestii e made in china nu intentzionez un body kit rezonabil adik ma rog nu prea jos ca totusi e microbuz are garda la sol de 8 milimetri si eu fac body kitu de 4 milimetri ca sa nu fie prea jos in portbagas niste boxe geamuri fumurii vopsea neagra... cam atat.. jante le las tot pe alea ca mi se par potrivite pentru el voi ce ziceti?

da mai, merge, abea astept sa vad ce-ti iasa din el:!:

FatX 03-09-10 16:03

2 Attachment(s)
sallut din nou. Cred ca e impotriva regulilor dar risc de data asta ma terminat bodykitul bara de fata nu prea imi convine mari manane de vazut ce ii fac dar totu este ok in spate poate ii pun o evacuare

FED express 03-09-10 16:10

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3631820)
sallut din nou. Cred ca e impotriva regulilor dar risc de data asta ma terminat bodykitul bara de fata nu prea imi convine mari manane de vazut ce ii fac dar totu este ok in spate poate ii pun o evacuare

uau..am nevoie de traducere...uitate otara cum scrii:-)
poi body kit-ul este destul de simplu, adica mia fa-i ceva...aerisiri ceva, e prea drept parca.
si nici nu e aliniat...adica fata cu lateralul si spatele.cred ca mai ai umpic de lucrat la el.

FatX 03-09-10 17:16

da stiu in fata trebuie sa fac alta bara mai joasa ca bara de fata se prine mai sus decat pragurile scuze pentru greseli ma grabeam ca a trebuit sa plec pana in oras
pai ce sa ii mai fac ca totusi e cartela adica nu pot sa o modelez ca pe poxilina ca asa daca era faceam cu poxilina da nu ma bag la poxilina pe machete asa mici in rest alte critici sfaturi pareri

FED express 03-09-10 20:48

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3631960)
da stiu in fata trebuie sa fac alta bara mai joasa ca bara de fata se prine mai sus decat pragurile scuze pentru greseli ma grabeam ca a trebuit sa plec pana in oras
pai ce sa ii mai fac ca totusi e cartela adica nu pot sa o modelez ca pe poxilina ca asa daca era faceam cu poxilina da nu ma bag la poxilina pe machete asa mici in rest alte critici sfaturi pareri

cum adica e "cartela"?

BLooRS 03-09-10 20:53

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3632438)
cum adica e "cartela"?

adica e facuta din cartela de telefon(marginea care tine cartela sim cand o cumperi;))

FatX 03-09-10 22:40

am ales cartela ca daca ma apucam cu poxilina o stricam ca nu ma pricep cu poxilina la scari asa mici

FatX 06-09-10 22:24

sallut mai nik nou ma apuc de un porscheil vedetzi la pozele cu toate machetele mele ..nu stiu ce o sa ii fac..

BLooRS 09-09-10 21:13

bro , mai baga si tu poze sa vad cu ce ai mai evoluat;)

FatX 09-09-10 23:07

imi cer scuze dar zilele acestea nu mai pot sa pun nicio poza pentru ca imi fac temele si nu mai am timp cred ca saptamaan viitoare o sa pun

FatX 10-09-10 14:12

8 Attachment(s)
nu ma pot abtine inca un proiect terminat
porsche 911gt
-revopsit
-parbriz refacut si luneta ca erau zgariate
-si pus leduri inf aruri nu sunt functionale dar arata mai bine prima poza cum era intainte restu starea actuala
scuzatzi claritatea foarte proasta a pozelor dar sunt facute cu telefonul mobil :)
astept pareri, sfaturi, critici

BLooRS 10-09-10 14:59

super frate.tiam spus ca nu e prea mare traileru,ca asa trebuie sa fie .
din ce ai facut pana la urma carligul de remorcare de pe bmw?
totusi mai bine nu vopseai jentile de la porsche,sa fie un contrast

FatX 10-09-10 17:54

mz mha poi carligul e facut din o tzeava daai de agrafa ji prins cu poxilina... si jantele sunt vopsite de mult timp

BLooRS 10-09-10 20:19

aha ,pai ai pus jentile vechi?ca aratau mai bine alea de pe alfa.

FatX 11-09-10 07:39

aatau nasol aveaua xu mai mare ji nu imi plac alea le tzin pt modificat..adik cnd modific o masina le pun p alea..

FatX 12-09-10 18:37

5 Attachment(s)
newwww...
un vw golf 4
1:43 cararama in prima poza este stadiul actual nu arejantele alea spitate si as vrea sa ma apuc de el cu poxilina dar mie cam frica sa nu il stric oricum manerele usi si astea le acopar cu poxilina o sa il fac alb...si daca nu reusesc bodi kit cu poxilina fac tot din cartela dar il far mai frumos decat asta de acum bara de fata e ciudata rau... ma rog astept pareri, critici, sfaturi... si @bloors daca mai ai golful mi-l da mie am nevoie de niste piese
oo da ar merge eleronul din ultima poza adica ma rog merge dar cum vi s epare?

FatX 13-09-10 09:45

6 Attachment(s)
am avansat la golf :D ajtept sfaturi, pareri, cirtici.
Modificari:
- am acoperit manerele de la usi;
-manerul e la portbagaj l-ma acoperit si pe el;
-busonul d ela rezervor acoperit;
-acoperit lacasul pentru numar de inmatriculare spate;
-incarcat in bara fata;
nu am facut body kit dar la golful meu dupa bara propriuzisa era mai inclinata si am facut-o dreapta...
Enjoy :arrow:
Tin sa precizez ca nu era finisata in poze(smirgheluita)

FatX 13-09-10 12:07

scuzatzi claritatea pozelor :D

FatX 14-09-10 10:50

5 Attachment(s)
mda cred ca nu prea va place ce fac dar eu tot atasez poze
impreuna cu golful lui @bloors la al meu am facut un prag si am acoperit bara fata
mda scuzati din nou pozele sunt de kko ca nu stiu ce are aparatu x(

BLooRS 14-09-10 16:57

merci ca imi faci reclama frate:D,spor cu lucrul la golf.;)ti-a iesit bine pana acum

FatX 14-09-10 19:58

thx bro mai pune si tu la tine pe thread cu golful si spor a munca

andy design x 15-09-10 16:20

Frumoase ambele Golf-uri.;)

FatX 15-09-10 18:42

multumim andy :)

BLooRS 15-09-10 20:00

da..multumim:D

FatX 19-09-10 19:02

5 Attachment(s)
newwww au ajuns jantele de la @bloors o mica problema 2 mari 2 mici ei ..pe alea mari le pun pe fata si pe cele mici pe spate alea pe spate deja sunt ok mai trebuiesc alea pe fata sa vad pe unde mai ating si sa le fac enjoy :arrow:
astept pareri neeaparat
acum sper ca sunt clare pozele, macro :>

FED express 20-09-10 05:59

invers nu ai incercat?? poate ar arata mai interesant lasat pe burta decat pe spate...cum vrei.

FatX 20-09-10 08:31

m-am gandit si invers dar invers nu am loc sa o bag inauntru in arippa si o sa atinga de aripa ca nu sta in gaura de la aia veche ....ar fi aratat mai mijto invers dar :( nu merge :(

FatX 22-09-10 10:21

4 Attachment(s)
new mocheta in subaru poze cu el acum si cu bordul schimbat dupa ce vin de la scoala
este prima mea mochetare asa ca s anu ma luati prea tare

bmwh548 22-09-10 14:39

Cu ce te-au suparat scaunele?

FED express 22-09-10 17:08

wow man....mi se pare mie sau ai dat cu corector....poi nu mai da ca sincer mie nu-mi pare ca e asa fain....daca chiar le vrei albe, da le un strat/2 de spray si o sa-ti placa si tie cum vor fi:wink: cum vrei..:sad:

FatX 22-09-10 18:27

le-am facut mai de mult o sa le sterg eram cam prost :)) in rest cum e ??bordul am pus pe butoane argintiu si nu pot pune poze acum ca nu mai merge camera os a sterg scaunele in rest pentru prima mochetare cum este??

bmwh548 22-09-10 22:46

Daca tot ai vrut sa acoperi tunelul transmisiei acopera-l tot. Asa cum e acum arata foarte aiurea.

FatX 23-09-10 08:23

bine @bmwh548 o sa incerc multumesc de sfat

mini cooper 23-09-10 10:42

de unde ai luat ferrari?

FatX 23-09-10 20:39

ferrariul mi l-a a dus cineva din italia acum cativa ani :d

FatX 26-09-10 17:22

5 Attachment(s)
salut scuze ca nu am mai postat dar am cam avut treaba. am facut si bara spate la golf nu e terminata o sa incerc sa ii pun plasa si sa ii mai fac ceva. neww a sosit aseara :> Porsche 911 GT2 bburago china 1:32 pun si poze nu o sa ii fac decat un tuning la interior adica mocheta galbena sa fie in ton cu exteriorul si cateva culori cred. in rest o las stock ca e frumoasa
daca vi se par neclare pozele scuze nu stiu ce tot are camera sa nu face bine si era lumina slaba daia e mai decolorata macheta

BLooRS 26-09-10 20:58

tare frate.de unde ai luat porscheul

?

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning