Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1997-votati-inalta-functie-stat.html)

carlo_RS_GTI 30-10-04 16:29

eu votez cu bombonel... :lol:

maryo 31-10-04 10:22

Hmm!
Optiunile din anul asta sunt limitate:avem asa:1)cel mai mare hot EXISTENT vreodata(BOMBO-ursuletul de plus);2)un taranoi innascut la figurat(Iepurasul de catifea);3)un dement notoriu(Vadim........no comment);si un CIOBAN fratilor....................care nu leaga 3 vorbe coerent!
Nu stiu de ce am senzatia ca suntem o tara de d...bitoace si va iesi dl Bombo zis si 10%........Dar ca sa pot sa-i injur pe idiotii care au votat cu el ma duc sa-l votez pe Iepurashul de catifea!

PS:
Vai de noi............... :cry: :cry: :cry:

Bogdan_16v 31-10-04 11:57

Sincer, daca as avea puterea asta, as da drept de vot numai celor cu facultate...sau as face un sistem cum e cel american, cu electori, dar in felul urmator: de la un tzaran care da cu sapa - 1 elector pana la un om cu facultate, slujba si eventual familie - 7 electori...sa conteze votul celor care au ceva in cap, si nu celor care dau cu stampila in necunostinta de cauza...

BogdanSHA 03-11-04 00:54

Mi-am mai spus parerea pe-aici - (taranul) Basescu. Insa nu uitati cum a inceput si Nelutu' - tot un taran notoriu ale carui poze alturi de Ceausecu au fost publicate la greu...Si voi il votati pe Nastase...
Cat despre Vadim...fratilor, voi ati chiulit la orele de \"istorie\" :P

MMihai 03-11-04 10:49

mda.. treaba e ca eu pot sa stau la toate orele de istorie si tot nu tin minte mai nimic.. omul asta e fenomenal.. auzi tu sa dai atatea citate fara sa clipesti, atatia ani.. Ma uimeste omul asta :roll:

dj05dpx 06-11-04 03:03

``Vadim e dezechilibrat mintal, si daca ajunge in fruntea statului, ajumgem mai rau ca irakienii,,,razboi civil...etc... Iar de banii altora nu duce el grija, totul e imagine si vorbe goale.. ...

.. hmm :twisted: , te cam inseli, nu are nici unul dintre candidatii la presedintie cultura lui Vadim,e doctor in iostorie 8) 8)

eu il votez pe vadim,ceilalti `papusari `au mai fost pe la putere si nu au facut nimic pt noi, doar si-au umplut buzunarele :evil: :evil:

sa-l lasam si pe el sa vedem ce poate sa faca,in legatura cu ungurii,cine a fost dintre voi printre ei? eu am fost si m-am simt exact ca aici:emigrant :x

dj05dpx 06-11-04 03:05

luca 06-11-04 11:13

NU VOTEZ

B 68 VLD 08-11-04 13:39

Eu votez pe Bombonel pt ca au ai mei pile in PSD si i-ar ajuta daca ar iesi Adrian Nastase. :lol: :lol:

dj05dpx 08-11-04 14:22

Eu votez pe Bombonel pt ca au ai mei pile in PSD si i-ar ajuta daca ar iesi Adrian Nastase.

:x ...fiecare dupa interesele personale,asa cum e romanul individualist

....guvernele dupa 89 au distrus Romania :evil: :evil: ,eu nu mai cred in niciunul ca ne va aduce prosperitatea asa cum ne mint politicienii inaintea fiecarei campanii electorale :blahblah: :blahblah:....si dupa ...uita repede de noi si se intorc la meseria lor:furatul cat mai mult si cat mai repede :evil: :evil:

Gabi 08-11-04 14:25

Au ai tai pile in PSD si... te ajuta?! :lol: Get real !

Basescu 100 % :twisted:

DJ10BOD 08-11-04 14:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
NU VOTEZ

de ce? crezi k rezolvi ceva? (avea cineva un url cu motive pt a te duce la vot, sa i-l dea cineva si lu luca :) )

PS: vad k o duce bine basesco! bv lui!

Hondarul 08-11-04 15:39

TOATA LIPSA DE RESPECT PENTRU CEI CARE AU VOTAT CU NASTASE !!!!

Hondarul 08-11-04 15:39

Hotz mai mare nu exista... Daca vrem o viata mai buna, o schimbare, sa uitam de PSD...

Bestie 08-11-04 15:47

Hondare... pe cine votezi ? :lol:

Hondarul 08-11-04 15:53

Basescu. Cred ca e singurul la ora actuala care poate face o schimbare.

Dintre doua sau mai multe rele, alegi raul mai putzin rau... :wink:

B 68 VLD 08-11-04 20:47

Eu am motivele mele sa nu votez cu Basescu. Si sincer chiar mi-e lene sa le enumar dar totusi o sa fac si chestia asta. :lol:

1) In vara a venit el cu o idee foarte tampita: sa nu dea voie tirurilor ca pe timpul verii intre anumite ore (ceva de genu 7:00-22:00) sa circule prin Bucuresti. Oare cei care au firme si le vin zece tiruri la incarcat/descarcat marfa ar trebui sa le incarce/descarce la ora 22:00 sau cand ?! Si muncitorii de la firmele respective ar trebuii sa munceasca 24 de ore din 24 ? Mi se pare stupid rau.

2) Faza cu Stolojan. No comment. A plans la TV si a spus ca Stolojan nu este bolnav ci ca se fac presiuni mari asupra lui si de asta s-a retras. Miercurea trecuta pe Realitatea TV la o emisiune (nu ii mai stiu numele) era Basescu care sustinea ca Stolojan era mult prea bolnav ca sa poata continua. Ce draq este asta?!

Daca ma mai gandesc mai gasesc cateva lucruri care ma deranjeaza rau la Basescu.

B 68 VLD 08-11-04 20:49

Scuzati-ma ca am postat de 2 ori dar imi merge netu infect in acest moment. :oops:

Bogdan_16v 08-11-04 23:22

In nici un orash care se vrea capitala si civilizat, camioanele NU depashsesc granitele shoselei de centura...exista platforme industriale de descarcare, mai departe marfa e preluata de masini mai mici si duse la destinatie...asa ar tb sa fie si in Bucuresti...dar au ajuns platformele alea locuri de recreere ale tiganilor si aurolacilor...ma pish pe camioanele lor, eu nu le-as da voie DELOC sa mai circule in orash....si in conditiile in care, daca in 2-3 ani nu se face ceva, capitala noastra dragutza va fi BLOCATA complet si nu o sa mai poata circula nimeni cu masina...Basescu nu e prost deloc...
Cat despre faza cu Stolojan, e o chestie pur politica...l-a scapat porumbelul, nu a fost intelept din partea lui, si a lasat-o moale...

BogdanSHA 09-11-04 02:49

B68VLD, ai dat cu batu'-n balta! Basescu chiar este cel mai bun primar al Bucurestiului de dupa 1989(respect celor care au facut posibile aceste discutii!!).
Mai frate, cum e sa-ti vezi primarul general, pe santierele Bucurestiului dupa 12 noaptea?? (si nu o data) Iti zic eu: jos palaria!!! Cum e fara toate buticurile? Cum e cu bulevarde intregi asfaltate bine? Cum e cu tramvaiele alea \"usoare\" :lol: care omoara prosti gen \"saritor de garduri\" sau \"sofer de tir care intoarce exact unde nu poate\"? Iti zic eu: la mai mare! Ca prosti sunt destui :D Cum e sa te intreci cu Solenza cu un tir cisterna (cel mai lung) in mijlocul zilei, prin Militari? Senzatie majora! Ala nu merita sa nu mai calce prin Bucuresti??

Hondarul 09-11-04 08:42

Bah, decat sa fiu furat si sa fie furatzi totzi romanii grupa mare, decat sa vad muritori de foame ca si pana acum, prefer sa vad turme de cisterne in miezul noptzii trecand sub nasul meu.

Ti-am zis: dintre 2 rele alegi pe cel mai putzin rau.

MaF|OtU 09-11-04 09:03

Da votat eu nici nu pot sa votez pentru ca nu am varsta necesara da oricum daca as putea vota nu as aavea pe cine sa votez ... toti fura , toti zic ca fac ceva pentru romania asata ... da nu se face nimic .. ei zic ca se fac case .. locuinte pentru cetateni .. da se fac fiecare creste in avere cu o vila doua ..ce nu s-au facut case :?: .. asta e .. nu avem ce sa facem alegem ce credem si noi .. doar sa nu speram ca daca alegm pe unul dintre ei acel ales va schimba ceva in romania ... eu asa cred :!:
De votat cand oi avea varsta necesara o sa votez ca e dreptul meu .. poate pana atunci o sa se mai schimbe lucrurile ... sa speram :!:

Gabi 09-11-04 11:49

Discutia despre \"Eu cu cine votez?\" am purtat-o si cu niste prieteni, acum 2 zile.

Eu sunt TOTAL IMPOTRIVA PSD & Nastase. Au furat ca ultimii milogi in anii in care au fost la guvernare. Macar de-ar fi facut precum haiducii (luam de la bogati si dam la saraci) :evil:

Nu trebuie sa votezi cu candidatul X pentru ca mami si tati au pile la el. Trebuie sa votezi luand in calcul posibilitatile pe care ti le ofera viitorul acum si posibilitatile pe care ti le-ar putea oferi viitorul dupa alegerile din 28 noiembrie.

Eu voi vota Traian Basescu, pentru ca vreau o schimbare. Nu am de unde sa stiu daca, intradevar, Basescu va face schimbarea si la robinetele quvetelor va curge lapte si miere, dar nici nu pot fi sigur ca va fura la fel ca predecesorii. E un risc, dar, zic eu, un risc pe care ni-l putem asuma.

Hai sa mergem la vot, in numar cat mai mare si sa alegem candidatul care ne-ar putea reprezenta cat mai bine!

Numai bine!

Bogdan_16v 09-11-04 12:08

Daca ar vedea Basescu topicul asta, ne-ar da liber la curse... :lol:

B 68 VLD 09-11-04 12:24

Quote:

Nu trebuie sa votezi cu candidatul X pentru ca mami si tati au pile la el
Nuuuuuuuu ?! :lol: :lol:

Quote:

Eu votez pe Bombonel pt ca au ai mei pile in PSD si i-ar ajuta daca ar iesi Adrian Nastase.
Vad ca toti ati crezut ce-am scris mai sus! :lol:

Basescu chiar daca iese presedinte o sa aiba tot psd-ul impotriva lui si chiar daca o sa vrea sa faca lucruri bune pt tara nu stiu cat o sa reuseasca din cauza acestei piedici.

Hazbulatov 11-11-04 13:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Daca ar vedea Basescu topicul asta, ne-ar da liber la curse... :lol:

Liber ca liber dar va ganditzi poate face drumurile ca in germania sau alta tara de afara sa se poata pune coditza la spoilaru din fatza :lol: si poate face si o pista BELEA :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:57.

- Copyright 2026 4Tuning