![]() |
Re: / schimb Audi A4 B5
|
vine iarna grea .....quattro o sa ajute :) 8)
|
un up binemeritat...in continuare accept variante cu masini inscrise pe romania...
|
Opel Astra F
Opelul meu + o diferenta din partea mea te intereseaza?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...pel-astra.html |
Re: Opel Astra F
Quote:
|
uppp......accept variante
|
un motor foarte potrivit pt tuning........o masina foarte stabila....si un pret foarte mic......pe deasupra se accepta si variante cu masini inm pe ro.
|
|
hai cu variante negociabil pt cash.
|
Nu vreau sa par nesimit dar care este motivul adevarat pentru care vinzi masina ?
Din ce am citit aici este posibil ca turbina sa fie "nu asa buna". Totodata n-am putut observa ca intre threadul mentionat anterior si threadul acesta este o distanta de doar 8 zile. Ciudat este si faptul ca ai pus masina la vanzare dupa doar 3 luni de la data cumpararii. Sper sa poti lamuri problemele astea pentru ca sunt interesat de masina. Numai bine. |
prietene....chiar te invit sa vezi cat de prost trage turbina....poate ma lamuresti si cum ai tras tu concluzia :) de la un furtun ce trebuia inlocuit pana la a nu trage turbina e diferenta. si apoi masina e pe numele meu de 1 an si jumatate....deci iar nu inteleg...probabil ai confundat anii.cum am masina doar de 3 luni... :) tot ce am scris acum pot si sustine...deci nu sunt vorbe in vant.te astept sa o vezi si cum merge si cum trage si apoi imi spui tu cum e...
|
Nu trebuie sa te agiti, nu vreau sa te acuz de nimic dar am vazut masina pe forum, ma intereseaza si am cautat mai multe detalii.
Cele 3 luni sunt intre postul din aria "Masina Mea" si cel din aria "Anunturi auto" si ma gandeam ca ai gasit o "problema" la masina dupa ce ai cumparat-o si vrei sa o dai. |
nu ma agit dar nu va inteleg...iti faci user doar pt a comenta ceva aiurea fara sa fii interesat de masina....??? penibil sincer.
|
accept si variante.....
|
Quote:
|
Quote:
|
accept variante.......caut in special cu vectra b dar nu neaparat.
|
uppppp
|
valabil...
|
nimeni cu o oferta cash de luat in seama???? nimeni nu mai vrea masini puternice ?
|
faceti voi pretul.....asa ca asteptam oferte pt cash.masina a primit si xenon zilele astea.
|
uppppp.
|
|
salut, A6 benzinar te intereseaza?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...i-a6-4-2l.html |
nu am de diferenta ca o luam.
|
uppp....pt un pret cash rezonabil masina pleaca.
|
Quote:
|
ceva poze?
|
upppp....
|
inca un uppp.
|
130 de mil lei vechi sau schimburi
|
uppppp....
|
5 Attachment(s)
poze noi......pretul ramane la fel....3200 euro cash si 3700 variante.....a primit si bujii noi.
|
Ce consum are ?
|
in oras undeva la 10-11 iar in ext undeva la 7
|
3200 euro cash si 3700 variante.....bujii,pompa frana si servo noi,cauciucuri si jante model a4 b6 .
|
sall
cat imi dai dif
http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...0-9729325.html |
Fiat BRavo 1.2 16v 80cp , an 2000 , 3 usi , clima + geamuri electrice, inmatriculat RO , eu proprioetar peste tot, te-ar interesa ?
|
Re: sall
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning