![]() |
Re: Tuning Show Campina? Pareri/sugestii
daca e pe 27 dau si eu o fuga pe acolo ;)
|
am intrat in august!!
asteptam niste detalii sau cel putin eu astept:) |
se mai tine pana la urma ?
|
In momentul de fata e cam hard to do din punctul meu de vedere :)
Pe 27 o sa fie la Targu Secuiesc ... pe 21 e prea devreme .... mai bine ne intalnim toti intr-o seara ...cred ca cel mai bine pentru toti e intr-o seara de vineri ... si discutam toate cele ! Daca tot organizam ceva, sa organizam ceva adevarat nu s-o ardem aiurea cu 5-6 masini prin parcare ;) Eu zic ca o zi de Octombrie ... gen primele zile, 2-3 Octombrie ar fi cele mai indicate :) In acest fel e timp de organizare ca la carte, eventual sa gasim si sponsori & stuff ;) |
Ar fi super tare sa se organizeze asa ceva si in campina,tinand cond ca sunt destui baietasi cu masini preparate in campina. Bafta:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-ar parea bine sa vad si in Campina un eveniment de genul acesta, dar avand in vedere drumurile foarte proaste si lipsa de spatiu pentru organizarea acestui eveniment cred ca este aproape imposibil.
|
Aveati un parc sau nu mai stiu exact, o parcare mare... ceva de genul, acolo dupa linia de cale ferata, faceai la o intersectie dreapta si in dreapta era locul ala mare... Sau gresesc?
|
da este singurul loc mai mare ...insa doar un audio si exterior poti prezenta...altceva nu ai cum ca nu permite locul,ar merge si un 8 de drift,dar nu mai avem loc pt parcarea masinilor si public...:-)
|
Quote:
poate anul asta se tine ceva nu ca anul trecut ;) hai sa ne strangem si ne organizam noi cumva ;) |
Quote:
|
Serios acum, haideti sa facem si noi ceva in Campina vara aceasta. Sunt dispus sa ajut la organizare pt un show aici in Campina, putand aranja sa zicem cu parcarea de la Fibec. Cine mai vrea sa ajute as propune sa ne strangem si sa vorbim, de exemplu mai este Nego Cata si cine mai spunea pe aici. Este dorinta mea de a face ceva pentru acest oras cam mort din toate punctele de vedere. Cine are aceeasi dorinta ca si a mea, haideti sa vorbim aici si sa stabilim o intalnire sa vedem cum facem.
|
Daca aveti o parcare libera si aprobarile proprietarilor parcarii si autoritatii locale ar fi perfect o sesiune de drift. Sunt sigur ca vor veni multi proprietari de ursi atat din imprejurimi cat si din Bucuresti.
|
Quote:
|
trebuie sa ia cineva initiativa si sa alerge putin dupa cateva aprobari.
si o simpla intrunire(tuning/sound) ar fi mers, cum a fost in 2004 la noi la sala..... :rolleyes2 |
Parcarea de la Fibec este cea mai ok locatie, dar, daca tot zicea nea' Tiseanu ca ne face bulevard frumos, nu vad de ce n-am putea sa facem acolo un expo frumos ?!
Nu cred ca cei de la Fibec vor inchide parcarea pentru niste masini parcate cand ar putea parca clientii lor acolo si sa faca vanzare avand in vedere ca ei nu prea au nimic de castigat din toata chestia asta iar apoi sa punem pret la intrare ar fi o idee foarte proasta. Nu trebuie neaparat o parcare ... se inchide bulevardul (care teoretic e inchis accesului masinilor) si aia e ... isi face si primaria reclama mai frumoasa la trotuarele sclipicioase :lol: Bulevardul va fi terminat prin Septembrie, cu castanii aia ...toamna, ar arata nemaipomenit, ceva diferit ...fata de o banala parcare. E adevarat ca e mai retras dar ... eu zic ca e ok :) ... pe strada centrala oricum au inceput astia sa sape, o sa fie haos pana-l termina. Fixam frumos o audienta cu primarul si ii propunem ce si cum ... |
tu zici de strada principala nu? am observat ca se mai inchide in weekend si ramane ca o zona de agrement asa.....
momentan este foarte prost tronsonul ala, plin de gropi, denivelari etc.. dar ca idee, ar fi ceva 8) |
Quote:
In Campina mai este un bulevard, care acum un an arata cam asa: http://1.bp.blogspot.com/-dy-xlpxUcc...0/Bulevard.jpg Acum este aproape tot reabilitat, in Septembrie va fi gata ... este si va fi inchis traficului permanent, este amplasat cate un indicator "Accesul Interzis" la fiecare din cele 2 intrari .... E imposibil sa nu-l stiti, se numeste Bulevardul Culturii, de la Politie, venind de pe strada centrala o iei tot inainte ... |
Quote:
Pe CENTRU - Carol I sigur nu se poate chiar daca e inchis in weekend (este PIETONAL - ca la Ploiesti) Blv Culturii (sau pe bulevard cum il stim cu totii) ar fi chiar super o expozitie ( exlus, drift, cerculete, linii) Putem sa gasim si un slogan gen Fete Rasturnate si Masini Dezbracate Ar atrage ceva lume si nu numai pasionati ;) |
Pai mai baieti vad ca avem pe aici ceva propuneri...as vrea cu cei interesati sa faca ceva sa stabilim o intalnire si sa punem totul pe foaie...dupa sa alergam sa vedem cum putem rezolva. Am spus si repet, vara asta chiar ar merge ceva in Campina.
|
vin si eu cu o propunere....ar merge si in spate la autogara.....este si un drum mai drept ..poti face ceva acolo....
|
Propuneri sunt vad, initiativa cine o ia? :-)
|
Saptamana asta discutam si va anuntam
|
Ceva noutati? :rolleyes2
|
nimic ... si se duce vremea buna ....
chiar nu e nimeni sa stie pe cineva pe la primarie / fibec ...etc ? |
Problema este ca e un cerc sau sunt unii care spun ca discuta...care sunteti aia frate?
|
Nu a luat nimeni in serios treaba vad :|
|
Quote:
|
eu zic sa inchideti topicul .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning