![]() |
3 Attachment(s)
:peace: :peace: :peace:
|
cool. am si eu o intrebare, pt asfalt, masini de strada, care sunt mai bune KW sau Blistein?
|
Tare masinutza lui X-ray... De ce nu bagi discuri aerisite pe fata ??? Ca ma gandesc ca trebuie sa franezi, nu gluma, de la 250 km/h... Etrierii si discurile sunt de la Calibra ???
Si ultima intrebare: cat vrei pe ea ??? Nu zice ca nu e de vanzare. Totul e de vanzare. |
hmmm... :roll: ce ai facut mai cu spoileru ala fain?
|
Quote:
:peace: Bara si masca de fata care sunt in pozele astea nu sunt ale mele .. au fost pe o astra a unui prieten care a bushit-o grav .. si iti dai seama ca nu puteam merge fara bara si masca pe fata 100 de ani ... Si eu iti recomand sa iti iei daca vrei bineinteles KW sport cu garda -30mm fata si -30 mm spate ... si pe langa sistem sa iti iei de la C&C sau alta firma de Tuning si flansile la amortizoarele de fata .. dar mare atentie .. SA FIE SPORT !!! Ca daca sunt standard poti sa ai neplacerea sa iti gaureasca flansa amortizorul cu arc sport .. adica sa plezneasca cauciucul ala de la flansa ... |
Quote:
Insa va urma alta investitie serioasa ... Jenti pe 17 Oz in 5 spite + butucii + discurile de pe un Senator Vauxhall preparat de Irmscher , in 5 prezoane ... :peace: Cat vreau pe ea ... in momentul de fata nu pot sa o vand ptr ca inca lucrez la aspectul exterior ( am garajul plin de aripi fata modificate , aripi spate umflate , alta capota rea de tot , alt portbagaj cu 2 eleroane , praguri , bandouri de Turbo , bara spate de GSi modificata , ce sa iti mai zic... de abia mai are si ea loc acolo :peace: Dupa ce o termin la exterior si interior + motor mai discutam ... da sa ii bag si o muzica calumea ...nu ? Sti ce ma oftic ? Ca de 1 mai nu o sa fie gata ! :x :x :x |
Stiu mah ca are ventilate, ca era culmea la opel sa nu fie...
Dar ziceam aerisite, ca la Porsche... Cica alea nu se incing si au randament maxim la orice temperatura. Poate te gandesti la asta dupa uppgrade... Muzica... Dap !!! Spor la treaba... Dar ai ceva bani de tot bagi in ea, nu gluma !!! |
Quote:
Si ...nici M5 -ul nu le are aerisite ... cu gaurelele alea in ele ... ce naiba ... bag eu la opel ... si asha discurile alea de Senator sunt mari cat capacele de Matiz ... Si de bani ... ma descurc .. fur , dau in cap , imi iau partea de la vreo recuperare ... fac santaj ... LoooooooooooooooooooooL ... Sa nu crezi asta ... Pun si eu deoparte cate putin cate putin in pushculitza ptr masina ... si cand se aduna mai mult spargem porcushorul si facem cumparaturi ... :peace: |
Re: zvn
Quote:
Si de asta am zis .. vreau sa fac trecerea de la 4 la 5 prezoane ... Si nu am nici un fel de secret ... :peace: |
shi atunci o sa ai pe fatza discuri mai mici shi ep spate mai mari? sau is de dimensini egale?
|
in mod normal nu sunt egale pt ca momentul de franare pe fata e mai mare decat pe spate
|
pai asha shtiam shi yo... shi deaia ma intreb cum vrea sa faca....
|
Investitia este cam mare ... si m-am razgandit ...daca faceam chestia asta si sa presupunem ca prin absurd mergea atunci discurile de spate erau mai mari decat alea pe fata ... cele pe fata nu erau ventilate iar alea pe spate erau...
Anyway.... Am gasit jante Antera pe 17' , in 4 prezoane si merg pe Opel ... si sunt exact asha cum imi plac mie ... in 3 spite subtziri ... si fac combinatzia asta ... Cel mai bine ar fi fost in cazul celalalt sa gasesc discurile cu etrieri si butuci de vectra V6 , sau Turbo , sau de la Calibra turbo ... care sunt in 5 prezoane ... dar tzinand cont ca discurile mele sunt aporoape noi si placutzele si ferodourile sunt la fel m-am lasat la mana mea ... Mergem mai departe cu discuri pe 4 ... Saptamana asta tre sa ma duc sa fac comanda de distantziere ptr spate ... minim 5 cm ... Keep In Touch ... |
ok... yo itzi urez bafta... iar cu jentzile in 3 spite... mie unu nu imi plac...
oridum... e mashina ta tzie tre s itzi placa nu mie :lol: :D :wink: sunt shi unele modele care imi plac... da nu prea vad decat in pzoe :lol: |
Nu zic ca esti nebun .. dar e mult mai simplu sa le pun direct pe alea standard de la masina respectiva decat sa fac 100 de modificari ...
Oricum .. daca lucrurile merg cum vreau eu ( Doamne Ajuta ! ) , in vara am sa imi fac Opelul un mic Dragster ... de 300 si un pic mai multi cai ... :peace: Dar asta cu mult noroc si cu mai multi bani ... In fine ... sper sa iasa toate lucrurile asha cum imi doresc ... |
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( de SAD .. ptr k nu termina SAD`u mashina pana de 1 mai .. pacatttt .. pacaaat ... oricum ... merita sa venitzi sa`l vedetzi :) respekt !!! sad`ule ... Esti tu un maniac .. ? Probabil k DAAAAA :p
|
Quote:
Exteriorul nu am cum sa il termin nici daca lucrez non-stop de acum si pana duminica ... ptr ca ( virgula ) cu cine trebuia sa fac combinatzia cu pragurile nu e serios ... mai bine le pastram eu pe ale mele si era gata pana acum .. Oricum o sa ma bazez doar pe ce am \" Under The Hood \" de 2 mai ... si am sa o pun la punct pana la cel mai mic detaliu .. Am sa ma ocup de asta Vineri , 30 Aprilie ... .. In rest ... Sper sa o aranjez ca in vremurile bune ( nu ca acum nu ar fi ) cand mancam 325-uri , Coupeuri , G60 si V6 ... ca de mancat le mananc si acum dar nu asha urat ... :peace: |
:twisted:
SAD RULLES!!! PS: nu te-am uitat cu sucu' :P PPS: daca nu stiai, ne-am vazut si-am si vorbit (cand eram cu GSi in masina, pe \"recunoastere\", si in parcare, cand ti-am zis ca \"pari mai mare in poze\") :lol: :D |
Quote:
Danke ! Stiu ... Dublez miza .. dau 2 sucuri cand ne mai intalnim ! Asta ptr ca nu am putut sa mai stau si am plecat fara sa imi onorez \"datoria\" ... Da stiu ca am vb cu tine cand erai cu GSI in masina ( Mama ce mare e ... e de 3 ori cat mine ! prima data cand a venit si a intrebat a cui e masina am crezut ca e tipul cu Sierra ... :peace: ) ... Si asa e mai bine ... mi-am propus sa raman la 1.70 ca atunci cand o sa cresc mare si imi iau Lamborghini sa nu am probleme cu inaltimea ... ca daca ai mai mult de 1.75 nu prea poti sa il conduci decat cu genunchii la gura ! P.S. : pe care l-ai mai vazut la F1 sa aiba mai mult de 1.75 ? :peace: Ma bucur ca a reparat GSI masina ... si sper ca sa o termin si eu cat mai repede ptr ca anul asta am si licenta ... oricum ... Bravo voua ca ati reusit sa ajungeti in Constanta , Bravo tie in primul rand ptr efortul pe care l-ai facut ca sa ajungi de la peste 500 Km pana aici .. Respect !!! Nu multi sunt in stare de asha ceva ... cei mai multi nu dau 2 bani ... Dar ... ne mai intalnim noi ... :peace: |
Quote:
GSi la cat e de mare, atat e de treaba. Quote:
Quote:
Quote:
Sa ne vedem cu bine la vara, pe 10 iulie, sa bati cati mai multi (fie la grupa, fie la liber) si sa dea Dumnezeu ca dupa cursa, sa mergem pe litoral si sa bem pana nu mai putem :peace: |
Quote:
Am 2 arcuri de calibra + 2 amortizoare fata tot de calibra ... sunt bune ... arcurile sunt strong ... daca e interesat i le dau ... si de mers la suc stai calm .. sa vina vara calumea ca azi a plouat la Constantza juma de zi plus ca se anunta si in urmatoarele 2 zile ploaie ... |
si prin buc se cam anuntza ploaie , cel putin vantul rupe....
|
mmdeah, pai cerd ca in toata tzara a fost ieri vreme de cacat... numa' aici incepe sa se incalzeasca iarashi... numa' bine ca az, iar e show la cluj :D ;)
|
Andrei: sa fii sigur ca la vara nu te mai ratez :D
De arcuri vorbeste cu el (GSi). Da-i un pm. PS: ploaie si vreme inchisa a fost in toata tara. |
Prea frumoasa bara si prea frumos ce ti-ai facut la masina...
Vy la Bucuresti acum, pe 29-30? Acum ca stiu care este masina(pana acum nu stiam) poate ne dam si noi... Am vazut (pe forum) ca ai dat un Leon pe motorina de 180... E, al meu este putin peste 180... pe la vreo 200. Poate ne dam si noi... Si, legat de discutiile de la inceput... si eu fac 1000m in vreo 29 sec... |
Hahahahahaha !!! X-Ray vampiru' :D
Andrei: am mai vazut spoiler ca asta pe un Tigra (cred) in sectiunea Divertisment, la concursu' ala cu ghicitu' masinii. E super tare! PS: poate-i vopsesti \"dintii\" aia in rosu' :P |
Quote:
Super misto ideea ! si mai am de modificat partea dreapta a barii ...sa ii fac umflatura cu priza triunghiulara laterala ca in stanga ... umflatura care se continua pe aripa ( dar nu o umfla mai mult de 1 - 2 Cm ptr ca pe aripa curba este spre interior , iar cea pe care am facut-o eu ( copiata dupa aripile de spate de Corrado ) este spre exterior ( cum are Mazda RX8 ) ... :peace: Masina o sa fie rosie ... deci si dintzii o sa fie rosii .. dar ma mai gandesc .. poate ii fac albi ! ( :peace: ) He he he ... si plasa neagra ... sa se vada misto ( plasa neagra peste tot , geamuri fumurii all over , sa fie contrastul mai misto ... ca Rosu cu plasa argintie nu bate asha de bine .. parerea mea ) ... Hai ca va mai tzin la curent cu niste poze sa va mai sperii putzin ... Cat de curand o sa apara : Bara spate + spiler conceptzie proprie Portbagaj Astra cabrio + eleron Capota cu 3 prize aer Praguri .. Continuarea ... saptamana asta ... :peace: |
bara e foarte faina dar dintzii mi se par nasoli... parerea mea... plz nu imi datzi in cap..
|
X-ray, le faci tu singur ? :) vreau si eu :P:
|
Quote:
Si de dat o sa ne dam ... de distractzie ... cum o fi ... nu conteaza ... oricum nu sunt printre cei care atunci cand pierd le iese fum pe nas sau alte c@c@turi de genul ... Pe mine ma bucura enorm de mult cand aud ca un prieten de al meu sau cineva si-a facut modificari la masina si ii fuge masina rau sau f. bine ... am un prieten cu un BMW 323 care vrea sa isi faca un transplant sa faca din 323 :arrow: 335 ... si de abia astept .. Momentan il fac ... Dupa aceea daca o sa imi dea fum tot respectul .. de abia astept ... Dar se pare ca altzii nu gandesc asha ... adica daca o i-a de la cineva nu mai vb cu persoana respectiva , nu e frumos .. de ce ? de la o linie ... LoL .. Mult succes, si sper sa duci Seatul tau la 400 Cp ... sa le dai fum la masini puternice de fabrica , ca atunci e satisfactia mai mare !!! Corect ? |
Nu am stat sa citesc toate topicurile dar am vazut masina pe net si e f faina...ai zis ca ai bagat 1100 (aproximativ ) in ea..ceea ce e foarte ieftin, dar la exterior...cam cat ai bagat?Filmuletzu ala e super...burnout in mijlocul strazii :) ...
P.S: mai pune si tu nishte poze cu masina..(exterior, interior si eventual motor) Concluzie : la bani putini ...ti-ai facut o masina super :twisted: :dance: :peace: :yikes: . Ne vedem in bucuresti pe 10 iulie... |
Quote:
Dupa ce o sa fac matritza la bara ( momentan exista o matritza dar fara umflatura din partea laterala si priza de aer ) te anuntz si poate te rezolv .. dar mai am ceva de lucru la ea ... Keep In Touch ! tekno // nu iti da nimeni in cap ... Dintzii aia o sa arate altfel numai ca am avut nevoie de o baza , de o pozitionare a lor calumea , simetrie , etc... vezi ca la Divertisment exista o poza la \" Ghiceste masina \" cu o Corsa alba cu dintzi in priza mare centrala ... Uite-te bine la ea ... cam asha ar trebui sa iasa la sfarshit ... ce zici ? |
Quote:
Insa la suma asta s-au mai adaugat niste investitzii ( interior , alte modificari , etc. ) Burnout ... a fost mai mult plecare de pe loc ... :peace: Poze cu masina ( de la inceput si pana acum ) gasesti aici : http://www.cardomain.com/memberpage/602406 Din 1998 ( de cand am cumparat-o ) si pana azi . Sper sa ne vedem la Buc pe 10 Iulie ... Sper ptr ca ma ros sa scot masina de la vopsit pana atunci ... |
:) waw .. ejti tare ma.. daca tzi le faci singur.. masinutza de la adresa care ai pus-o, asa arata acum.. sau este facuta in Photoshop, cum va arata?. :)
Inca odata Congratz.. si bafta in continuare.. |
X-Ray... sau careva... da-tzimi varog linku ala cu poza de cu corsa...
|
Andreiu': ma bazez pe tine, ca pana pe 10 iulie sa apari cu un diavol rosu' cu geamuri negre si colti de vampir in spoiler! :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
BoSsuL3TZ // Va arata si mai misto // Asta din punctul meu de vedere ... Vom vedea ... poate si din al altora ... poate chiar si din al tau ... Cine stie ... :peace: Gabi // Fac tot ce pot !! Azi am bgat grupa mare ca un erou de la 15:00 la 23:00 // Pentru umflatura fata - stanga ... a iesit brici ... maine ma apuc de bara fata din nou , sa termin si partea dreapta ( cu priza si umflatura ...) Maine va bag poze cu capota ... :peace: |
BINE ma!! :) daca-ar face totzi ca tine ar da Fibrocom-ul faliment :D hahahhaha.. :) just kidding of course.. si cam la cat te ajunge? (vb de materiale :D ca doar nu-tzi iei si manopera :D hahha)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning