Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cel mai penibil moment din viatza ta.. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1868-penibil-moment-viatza-ta.html)

GolfuletzS 06-01-06 09:57

haha nu ma palmuit nici o fata pana acu :) poate doar in gluma da nu mai tin minte

da devii misogin :)) si nu te mai place femeile

Mustang 06-01-06 10:01

tragic...ma dau la baieti :D
nu mah...spun o realitate...daca o femeie te palmuieste se poate trece peste...daca tu o palmuiesti cheama politia !!!

cel mai stanjenitor moment la mine ???
cand am luat bataie la baschet de la o gagica cu 2 ani mai mica ca mine...that was...2 years ago...
inca astept revansa :D

sil4tuning 06-01-06 11:40

penibil a fost cand am cazut cu niste amici cand eram mai mic intr-un garaj pe masina unui om .... :lol:
da nu era acas .....am scapat ieftin ...doar cu plata placilor de azbociment pt acoperis :lol: :wink:

aleks 06-01-06 14:28

cel mai penibil moment din viata mea a fost acum vreo 2 luni in mall, in magazinul adidas, am vazut o pereche de ochelari de soare adidas criminali. i-am luat, i-am probat, am intrebat-o pe prietena mea cum imi vin, toate bune si frumoase, dar cand m-am intors spre geamurile magazinului l-am vazut pe unul langa mine care se uita dintr-o parte asa la mine, si ink 3 tipe si 2 tipi ( prietena lui si ink 2 cupluri ) care se tavaleau de ras uitandu-se la mine. Ochelarii erau ai omului, si ii lasase pe un raft sa probeze ceva, si pana s-a intors el, eu ii pusesem deja la ochi.
I-a luat de pe capul meu si s-a dus sa achite la casa ce cumparase, dar eu nu mai stiam prin ce cabina de proba sa dispar mai repede :lol: :lol:

B|shOp-VR6 06-01-06 15:52

Penibil.. nu cel mai penibil.. dar oricum.. penibil.. Sa povesteasca cei care au fost la CT.. eram intr-o benzinarie si ma uitam pe o harta electronica a Romaniei. Foarte interesanta harta.. dar mai interesant era ca eu vorbeam singur crezand ca speeder e langa mine.. defapt.. era un mos care mai avea nitel si adormea.. bineinteles ca toti cei care ma vedeau mureau de ras cum explicam eu mosului pe ce drum am venit noi...

CataNOS 06-01-06 16:08

cel mai penibil moment a fost atunci cand m-am facut praf la festivalul berii asta vara, m-am intors acas p zece carari sustinut (la propriu) de un prieten, am picat din picioare la magazinul unirea in fata, am ajuns cu chiu cu vai acas unde m-a lasat amicu la usa crezand k ai mei is acas cand de fapt erau plecati din buc vreo 3 zile, eu am stat agatat d usa vreo 2-3 ore incercand sa bag cheia in yala (ceea c nu mi-a reusit), pana m-a gasit matusa-mea si m-a bagat in casa. a doua zi m-am trezit incaltat in pat, amnezic (nici acu nush sigur c s-a intamplat in ziua aia), cu o migrena imensa. Noroc cu prietenii care mi-au adus aminte c s-a intamplat in ziua aia :lol: :oops: De atunci m-am lasat d baut :)

Corbu` 06-01-06 16:20

eram mai de mult cu o prietena la ea acasa....maica'sa \"cica\" dormea shi.....exact in momentul in care trebuia sa trec la fapte a intrat tanti mama lu' gagica la care io' (speriat la maxim!!!) nu am shtiut cum sa reactzionez shi am i'am dat replica doamnei : \"vai doamne ce m'atzi speriat!\".....JUR ca 3 ore am mai stat in camera shi mi'a fost rushine sa ies.....i'am zis la pretena la un moment dat ca sar de la balcon shi sa'mi arunce ea papucii dar.....pana la urma m'am calmat .....m'am imbracat ....am spus sarrrrna shi am plecat......dar tre' sa ma mai gandesc la momonte penibile ca am mai avut multe (tre' sa ma gandesc la cateva betzii ...care le mai tzin minte)

dj16xxs 09-01-06 23:44

stiti cu totii ca metro e deschis in perioada sarbatorilor 24h...boon...am fost intre craciun si revelion ,nu mai stiu exact data ,vro 30 de prieteni in metro cu gandul de a face caterinca!am stat vro ora timp in care ne prefaceam ca vrem sa furam cate ceva si ca ne-ar fi vazut paznicii si renuntam,ne prefaceam ca vb la statii,chestii d'astea.
am zis sa plecam.....la iesire eram vro 6 \"badigarzi\"...si cand am iesit...bip bip bip...imi pusesera milogii alarma de la haine!
m-au dus aia in birou si m-au dezbracat si apoi a cazut mizeria aia din geaca....m-au lasat sa plec iar afara s-au pus ras ... si chiar m-am simtit penibil....

nu cred ca va imaginati ca a fost in saptamana aia la metro...ala fiind doar inceputul!

Gabi 10-01-06 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
[...] ...si cand am iesit...bip bip bip...imi pusesera milogii alarma de la haine! [...]

Au, cumva, GABu' si Potarniche vreo legatura cu asta? :lol:

dj16xxs 10-01-06 13:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
[...] ...si cand am iesit...bip bip bip...imi pusesera milogii alarma de la haine! [...]

Au, cumva, GABu' si Potarniche vreo legatura cu asta? :lol:

era toata lumea...am fost cred ca vro 15-20 de masini....am terorizat metro o saptamana noapte de noapte!

aleks 10-01-06 15:05

ntz ntz ntz... infractorilor c sunteti voi :lol: :lol: :lol:

Mustang 10-01-06 16:19

multe inainte fratilor...
dijei...vezi cum iti platesti politza :)

TL20ELV 27-01-06 19:28

Sa incep prin a spune ca era o seara caldutza de vara.... Eram cu o domnisoara pe care vroiam s-o impresionez si un amic..... La un moment dat vad o molie pe masa (eram la terasa :)). Di ce credeti ca-mi trece mie prin mintea mea cheala?!... Iau paiul de la suc, si vreau sa trag molia in pai (nu intrebati de ce!). Problema e ca am tras prea tare si m-am inecat cu molia. Vreo 5 min am tusit si mai iesea cate un piciorus sau aripioara.......... Penibil!!! E pana la urma manevra a fost de bun augur! Fetei ii placeau baietzii mai haiosi :D

EvLSant0S 28-01-06 04:02

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

foarte tare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chiar ca penibil , ideea e ca a mers :)
bravo tie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi 28-01-06 07:32

Question: a fost bună?:)

shadowro 28-01-06 10:01

Nu stiu daca a fost cel mai penibil dar cu siguranta a fost unul care l-am tinut minte :lol: :lol: :lol:
Eram a 12-a si o colega de clasa vine la mine si dom'le ca sa itzi fac cunostinta cu o fata . ca e draguta ca o fi ca o pati.
tipa aia era prin preajma si chiar nu aveam chef sa vb cu ea, asa ca i-am zis colegei mele sa ii zic gentil : NU !!!.
a doua zi dimineata ( ora la care nu functionam normal :lol: :lol: ) ma duc eu la liceu cu gandul .. dom'le nu a fost frumos ce am facut; ca o sa vb cu ea si o sa ii explic ca bla bla bla bla .. .esmeralda .. bla bla bla... dragoste imposibila.
si cum era eu mahmur dimineata ma indrept eu spre o tipa care la ora aia as fi bagat mana in foc ca e ea.
salut sunt bogdan .. stii tu baiatul de ieri cu care a vrut x-ulescu sa itzi faca cunostinta ... si nu am avut timp sa ... bla bla bla
la care tipa cu ochii cat cepele .... wtf ? care x-ulescu ... care ... ???
va dati seama practic ca un strut cu capul in pamant tot restul zilei :lol: :lol: :lol: :lol:

si cam atat :)

Psycho 28-01-06 10:54

Re: :D

Quote:

Originally Posted by \"Ju!ceD\"
cel mai penibil moment a fost atunci can mergeam cu pretena mea in mall si la un momendatt si desprisn mana de mine si sa dus la un magazin de bijuterii.... :D am stat de miau pikat ochii.. si vine o domnshoara si imi cere nr de tel ... :roll: ...moa si cand a vazut pretena mhea k vb cu asta ce credeti ca mia fkt???? doua palme marpha nu :oops:

frate ce vina ai tuh daca ea a plecat si te`a lasat nuh .. trebuia sa`i dai tuh 2 palme si sa`i zici m`ai lasat singur aici intre atatia vanatori .. si eu ... eu o caprioara fragila ce sunt ... bambi .... nebun`o :)) ...

bishop eshti tare tata ... cat dadusei pe spate ??

WhiteRaven 11-03-06 18:11

Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..

Nu e cel mai penibil dar..
Actiunea: Impreuna cu niste prieteni din bloc am gasit in scara de vizavi o bicicleta stricata (era pusa in incaperea unde se arunca gunoiul - intalnita in unele blocuri - si credeam pe atunci ca era aruncata). Am luat-o sa ii demontam rotile si sa facem "Kart" :)))).
Repercursiunea: A doua zi ma trezesc cu mama la scoala (eram in 1-4, nu mai stiu) in pauza cu o jorda de vro 3 m :shock: (unde naiba o fi gasit???). Trimite invatatoarea din clasa colegii in pauza... si fuga frate printre banci.. dar tot degeaba.. oriunde fugeam tot ma ajungea :nosebleed :lol: asta pe langa partea putin dureroasa mi s-a parut destul de penibila... :oops:

Psycho 11-03-06 18:23

asta nu e cine shtie ce ... dar .. hai sa`ti zic una d la mine din cartier .... eram mai ciutan aveam 116 - 17 ani si aveam 1 cu un an mai mare k mine .. si`l striga masa .. il chema ion ...

Ionutzuuu hai mamica la masa ... el nu
Ionutzuuuu ....
Ionutzuu cobor la tine ......

si in 5 min apare masa cu un facaletz in mana .... io m`am *** pe mine de ras .... el .. cred k s`a simtit ciudat nuh :)

d3vilish_lips 12-03-06 12:05

....si mai era si faza cu u si maikata cu butelia :twisted: :twisted: :) :) kat am mai ras...sa va povesteaska psycho super tare...

Psycho 12-03-06 12:19

zi zau :) .... ink ami stau si ma gandesk la faza de aseara .. era cu lumina aprinsa sau cu .. ea stinsa .. :) ahahahahaha

d3vilish_lips 12-03-06 12:27

...hai :evil: :evil: esti animal.......

Cosmin255 12-03-06 17:48

Cel mai penibil moment din viata mea a fost cand am iesit odata cu un amic si iubita lui din vremea aia in oras....mergem noi la un suc , tipa cam bomba asa , si ii zic amicului meu pe turca daca in seara asta are program de dat la m**e?... (tipul fiind turc) si cand ma uit la gagica , se schimbase la fata...fata era turcoaica :)..imi venea sa intru in pamant de rusine...

Psycho 13-03-06 08:01

hahahahaha sa`mi tag una super tare ... daca eshti domuz :)

Ju!ceD 16-04-06 23:49

cel mai tare moment...hmm
cred ca a fost vara asta la strandu' din vacaresti pacolo locuiesc...eram cu 2 preteni...la un momedat o albina in dreapta mea....fac 3 ture de bazin..ma uit in spate bzzzzzz!!! mai merg putin ...tot bzzz! sar in apa ma uit stanga, dreapta nimic...ies usurat bzzzz!!!! doamnee f***i albina m**i!! pan la urma am stat 15 min in apa sa scap de ea!!! normal ca aproape toata lumea din strand ma vazuse =)))

Cosmin255 17-04-06 00:00

E hazliu momentul dar nu mi se pare chiar penibil:D

Psycho 17-04-06 01:05

cred k mergea la avcantze de neuitat ;)

Cosmin255 17-04-06 09:12

Mi-am mai adus aminte de o faza de acu vreo 3 ani , cu o fosta , am mers la ea acasa si ma intreaba ia ghiceste tu cum o cheama pe mama....eu foarte indignat de intrebare...spun....nu stiu...ea continua sa insiste"hai spune"....eu : pai cum sa o cheme...nu stiu dar doar n-o s-o cheme Viorica...vad ca fata se inroseste....si imi dau seama ca tocmai ghicisem....si dau sa o intorc..."e un nume foarte frumos , am si eu o matusa pe care tot asa o cheama" .. va dati seama ca nu am mai dat ochii cu femeia respectiva...:)

RA_2fast4u 18-04-06 18:28

:lol: :lol: :lol: :lol: deci ii prea tare topciu asta :lol: :lol: rad aicea de ma sparg :lol: :lol: =))
si ca sa nu fiu prea offtopic... ham... nu prea imi aduc aminte implantari de-ale mele da o sa zik una cu altcineva: odata la un birt...stateam si noi la una mica ca toti oamenii.... la masa cu noi(drak stie cine era) un tip de vreo 20 de ani.... deja ajunsese sa aiba vreo 10 carari in + fata de normal ... nah nik deosebit..... pana la un moment dat intra in bar o femeie in varsta cu o matura :lol: si vine asta la tipua ala si fake scandal ca zbargdan ca zbaragdang si tot din astea =)) si il ia pe asta acasa cu matura dupa ea :lol:

Cosmin255 24-04-06 21:59

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
:lol: :lol: :lol: :lol: deci ii prea tare topciu asta :lol: :lol: rad aicea de ma sparg :lol: :lol: =))
si ca sa nu fiu prea offtopic... ham... nu prea imi aduc aminte implantari de-ale mele da o sa zik una cu altcineva: odata la un birt...stateam si noi la una mica ca toti oamenii.... la masa cu noi(drak stie cine era) un tip de vreo 20 de ani.... deja ajunsese sa aiba vreo 10 carari in + fata de normal ... nah nik deosebit..... pana la un moment dat intra in bar o femeie in varsta cu o matura :lol: si vine asta la tipua ala si fake scandal ca zbargdan ca zbaragdang si tot din astea =)) si il ia pe asta acasa cu matura dupa ea :lol:

lol ,. si dc era penibil pt tine totusi?

valib 25-04-06 10:41

credeam ca cel mai penibil moment e o intamplare haioasa in care ai picat de fraier, sau ceva` de genu...
dar aseara mi s-a schimbat viziunea.

cel mai penibil e cand cineva te ameninta ca te da la politie, mai ales daca acea persoana e cineva cu care ai fost 4luni, alaturi de care ai petrecut foarte multe clipe placute, care credeai ca simte la fel ca si tine, pentru care credeai ca esti special. Si mai ales cand ameninta in prostie, doar pentru ca o doare realitatea...faptul de a fi o ***** rafinata, faptul ca m-a mintit de fiecare data, faptul ca s-a jucat doar cu mine...si adevarul doare.
A...si ca fapt divers...i-am dat 1sms la care mi-a raspuns civilizat, dupa aia i-am mai trimis 2mesaje(cam la 3ore diferenta)...in care am explicat ca nu credeam sa ma lase balta asa dintr'o data, si nu credeam ca va avea prieten asa curand(deh...abureala obisnuita: nu pot sa am prieten o vreme buna, o sa am prieten doar dupa bac, etc)

RA_2fast4u 25-04-06 12:23

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
lol ,. si dc era penibil pt tine totusi?

>>>>>>
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
si ca sa nu fiu prea offtopic... ham... nu prea imi aduc aminte implantari de-ale mele da o sa zik una cu altcineva:

;)

Cosmin255 27-04-06 21:14

Quote:

Originally Posted by valib
credeam ca cel mai penibil moment e o intamplare haioasa in care ai picat de fraier, sau ceva` de genu...
dar aseara mi s-a schimbat viziunea.

cel mai penibil e cand cineva te ameninta ca te da la politie, mai ales daca acea persoana e cineva cu care ai fost 4luni, alaturi de care ai petrecut foarte multe clipe placute, care credeai ca simte la fel ca si tine, pentru care credeai ca esti special. Si mai ales cand ameninta in prostie, doar pentru ca o doare realitatea...faptul de a fi o ***** rafinata, faptul ca m-a mintit de fiecare data, faptul ca s-a jucat doar cu mine...si adevarul doare.
A...si ca fapt divers...i-am dat 1sms la care mi-a raspuns civilizat, dupa aia i-am mai trimis 2mesaje(cam la 3ore diferenta)...in care am explicat ca nu credeam sa ma lase balta asa dintr'o data, si nu credeam ca va avea prieten asa curand(deh...abureala obisnuita: nu pot sa am prieten o vreme buna, o sa am prieten doar dupa bac, etc)

:( naspa fraite..:(

slay3rexe 07-06-06 20:01

daca imi dati voie.. cel mai nasol mom cred ca a fost cand am venit odata beat noaptea acasa si de lemn ce eram m-am pisat dupa usa d la intrare... nu mai beau...............

Cosmin255 09-06-06 15:35

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l , si a doua zi prestai cu mopul?:)...

CANA 09-06-06 16:39

Hai sa va spun si eu un moment penibil din viata mea.s-a intamplat acum 3-4 ani in mall.Ma duc eu cu asta sa ne cumparam una-alta de prin mall.Stiam eu un magazin mai scump asa si am zis sa intru si eu sa vad despre ce e vorba.mergem noi prin magazin si vad eu o geaca pe un manechin.ii zic lu` asta hai ca asta imi place o iau sa o probez.o probez eu cu tov langa mine vine si o vanzatoare si ma asista.E frumoasa tralalal....ma uit la pret si vad 2.900.000 ,bun m-am hotarat sa o cumpar.Acum o intreb eu pe vanzatoare daca primesc si euro.aia imi zice cum sa nu.Mergem noi la casa ,eu bucuros ca mi-am luat geaca misto...acum ii dau lu` aia 100 euro si ea imi zice.Pai mai trebuie sa-mi dati.Iar eu...uitati-va bine ca trebuie sa-mi dati restu la 100 euro ca geaca fiind 2.900.000 lei.Ea ....uitati-va mai bine geaca e 29.000.000 .mai fratilor deci m-am inrosit ca racu...am crezut ca nu e adevarat.Tovarasu` ala al meu lesina de ras prin magazin....incepusera si angajatii ceilalti sa rada.I-am zis lu` aia...multumesc frumos...o zi buna :)
un moment "fericit" din viata mea:))

PS era geaca iceberg din piele de caprioara.trallala....asa mi-a spus aia :D

d3vilish_lips 10-06-06 09:28

.....buey nashpa asa :lol:......

Eugen_TL 10-06-06 09:50

super tare faza :))))

obraznick..ia zi cand ai venit tu cu cneazul la mine la restaurant...si eu dadeam cu cduri si toti se uitat de pe terasa ca la felul 14...logic ca l-ai bagat pe cneazu' in fata situ vb cu mine la tel ca si cum erai din mafie" hai ma arunca draq ca se uita toti in plm... mmmmm dai ma repede..ba usor usor " :)))

faza cu un pulover/// in sinaia la hotel montana,jos la ONEIL... vene mama era super misto pus pe un manechin...eu zic " mda imi place dragut" vine nasu si dadea coate si facea grrrrr ...maica-mea nu s-a prins... il ia mama frumos plm...noroc ca ma duce bibilica sa ma uit mai atent la el si sa zic" nu mai vreau nu-mi place...e nasol..nici lu tata nu-i place nimanui numai tie" se uita maica-mea f nedumerita ! si apoi ii zic afara ca era 24mil parca nu 2.400.000 :))))) i se ridicase tensiunea:lol: :lol:

d3vilish_lips 10-06-06 09:52

....la o`neil pulover de 24 de mil cam ciudat :rolleyes2.....

Eugen_TL 10-06-06 09:59

am zis parca ca nu mai stiu suma exact... dar oricum era ceva de genu asta... nu era nici 2 nici 6 nici 9 mil...era ceva cu 2 cifre;) ... si tinand cont ca mama intelesese ca e vreo 2 mil cam cat e normal sa fie ...am zic ca era 20... ! poate ti se pare ciudat, dar shoxuri cum vezi in EUROPA made in vietnam la SPORT LAND tot in sinaia la 8.500.000 ce mai spui :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:41.

- Copyright 2026 4Tuning