Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

holdo 30-06-06 15:41

Re: Virtual Tuning... anyone ???

Kalosul...:) as incerca sa vad ce se poate din masinuta asta. Da ai poze cu rezolutie foarte mica si asa nu pot lucra! Banuiesc ca ai facut pozele cu telefonu, incearca sa bagi niste poze cu rezolutie mare si vedem ce iese! Si bine ai venit!!! :)

holdo 30-06-06 17:32

Kalos ....am gasit o poza cu rez mare pe net :) incerc sa vad ce pot face!
esti din SM? cand am terminat postez.....

Kalosul 01-07-06 10:17

Pai,nu is din SM..dar urmaresc posturile voastre si BONUS!am un coleg din Satu MAre si cica aveti niste femei...WOW!!!

holdo 01-07-06 18:25

asa este... avem niste femei :) te asteptam pe la noi sa vezi si tu ce e p-aci :)
la masina lucrez incepe sa iasa ceva ceva :) aaa preferinte la culoare? tot rosu sa fie ca sa vezi cum arata asa, sau pot sa pun altceva?
si dac vrei poti sa ne zici de unde esti....

Kalosul 01-07-06 20:29

Pai, preferinte:rosu si clasicul negru.Va spun ca is din Cluj-Napoca;si la noi sant femei faine da la voi is exagerat de faine

holdo 02-07-06 16:04

2 Attachment(s)
kalosul....astept sa iti faci poze mai mari:) astea is prea mici
am facut un kalos da varianta SE .....sa iti faci cam o idee.
Va astept parerile! are o gramada de greseli da noh :)

Kalosul 03-07-06 09:35

Bravo!O iesit frumos!Insa culorile,nu se prea potrivesc:))NO PROBLEM!Felicitari!NU-I STRES

Alex2Fast4U 04-07-06 10:17

polo-u` aku e in constructie... intarzie mult pt k ii mica poza si nu tare gasesc chestii pt ea... da pana cel tarziu maine o sa fie gata... ieri ma plimbam cu masina cu un tip.. shi ti-am vazut golfu shi polo`u parcate in fata casei... mishto polo.. :) felicitari pt el..

Spark 04-07-06 11:12

nah` bine .. eu le-am vazut .. miercuri seara pe la 11 sau asa ceva .. :P
mijto :D

Spark 04-07-06 11:16

lasa ... ca si asa arata benga de tot .. ;)

fast_3 04-07-06 11:25

Site de vanzare

Salut!Vand site de virtual tuning!www.virtualtuning.z1.ro . Doritorii sa ma contacteze pe mess... idu meu ii genius_andrei_pop . Plata ptr site se face in cont e-gold.

Alex2Fast4U 04-07-06 23:11

shi cam cat ti-ar fi rusine sa ceri pe site-u` ala... ? asha de curiozitate..

holdo 05-07-06 17:20

alex2fast4u....:) ca idee polo-u ii fainut, da nu prea ii finisat,si eleronu mi se pare prea mare in rest ii fainut! Alfa-u ii super tare!!! felicitari!

Alex2Fast4U 05-07-06 18:04

mie imi place ca eleronul sa fie mai lat decat masina.. nush de ce.. da mie asha imi place... e adevarat k nu ii finisat.. da s-o luat curentu`.. shi tot ce am facut.. s-o sters.. varianta asta ii de azi noapte de pe la ora 2.. tot ce am finisat pe el.. s-o dus.. shi nu am mai avut rabdare.. asept sa vad ce zice juana_man ...

Alex2Fast4U 06-07-06 11:48

primul ar vrea sa fie cel cu VT.. iar celelalte doua.. le-am pus in caz k furi vreo idee pt polo`u tau.. e ceva masina facuta in afara... singuru` lucru japan style la polo e vinylu` de la veilside.. :P

Criwar 06-07-06 12:02

io nu am rabdare sa fac :)...m-am chinuit de cateva ori si am lasat-o balta...mai bine dau un cs :))

Alex2Fast4U 06-07-06 13:49

criwar .. knd dam un cs .. ? :D is paralel putin da noah.. merge.. dak ai chef cauta-ma pe YM! alex_2fast_4u :D

holdo 08-07-06 11:27

2 Attachment(s)
de data asta un corsa al unui preten de-al meu :) de vinyl sa nu va legati :) suntem noi doi. Greseli are.....astept pareri!

holdo 08-07-06 11:33

6 Attachment(s)
cateva lucrari de-al lui fratemeu! :)

holdo 13-07-06 15:04

3 Attachment(s)
am mai avut timp de o lucrare :) e un eclipse :)...........

holdo 13-07-06 15:21

3 Attachment(s)
si un vectra! :)

Alex2Fast4U 14-07-06 16:04

knd cobori masina.. incearca dupa aia sa repari partea de sus a imaginii.. adik selectezi layeru` cu masina lasata jos.. shi cu Rectangular Marquee Tool selectezi partea de sus a layerului, CTRL+T shi o lungesti in sus.. shi voila.. nu`ti mai apare ruptura aia.. (dak nu ai inteles ce vreau sa zik.. vb pe mess) shi nu te grabi sa faci cantitate .. axeaza-te sa faci calitate.. una buna da` frumoasa .. decat 4/zi si mediocre.. :) in rest toate cele bune shi succes mai departe :D

raul_rebelul2005 17-07-06 01:05

Fain modificate masinile....spor latreaba pe mai departe....

holdo 18-07-06 13:16

1 Attachment(s)
o masina mult dorita de mine simplu cu bun gust :) si fff tare!!!! :) din pacate nu gasesc de vanzare :(.

raul_rebelul2005 19-07-06 19:44

faina foldo.....cred ca una singura am vazut in sm,de culoare gri,numa ii cam obobsita un pic,da nu ii de vanzare,imi plac si mie modelele alea,is faine.....pe internet nu te-ai uitat??numa bine.....

Yackone 20-07-06 01:15

6 Attachment(s)
si ceva de la mine;)

Alex2Fast4U 20-07-06 01:40

`sup Yackone.. misto lucrarile.. te mai asteptam pe la noi shi cu alte proiecte.. poate ne mai ajuti shi pe noi.. suntem cam noi in VT.. shi ne-ar prinde bine nishte ajutor.. toate cele bune..

FreaK_Bv 24-07-06 02:04

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U
`sup Yackone.. misto lucrarile.. te mai asteptam pe la noi shi cu alte proiecte.. poate ne mai ajuti shi pe noi.. suntem cam noi in VT.. shi ne-ar prinde bine nishte ajutor.. toate cele bune..

hmmm...uite ceva si de la mine...si eu sunt umpic cam incepator...astept niste pareri;)))

Alex2Fast4U 24-07-06 16:42

2 Attachment(s)
Un BMW p care l-am facut acu cateva zile.. :D
P.S. : I`m a Jeff Gordon fan.. asha k nu va mirati k ii pe masina.. :D

holdo 25-07-06 18:19

2 Attachment(s)
nu prea am timp de nimic :( totusi ceva am incercat cu vopseaua nu is multumit, in rest body kit-u cre ca merge :)

Alex2Fast4U 25-07-06 19:58

dak te uiti mai bine... spoileru` fatza in partea stanga.. sta cam stramb.. in legatura cu culoarea is de acord cu tine.. i s-ar potrivi un rosu.. sau ceva mai.. aprins. shi incearca sa intuneci putin spoilerul ca sa se potriveasca cu restul masinii.. ..numai bine

holdo 31-07-06 08:46

1 Attachment(s)
un vw eos :)

holdo 31-07-06 09:55

1 Attachment(s)
.........................

Snoopy 02-08-06 10:36

WOOOOW ce misto ultimele 2. Tot asa! :) Cine are programu si putin timp sa imi arate si mie cate ceva? Ma apuc si eu :D

holdo 02-08-06 12:53

snoopy.... programu ti-l pot da si eu cand ne intalnim undeva la o bere :) asa mai multi!
in rest sunt tutoriale si de acolo inveti multe nu ai nevoie ca cineva sa steie langa tine.

Alex2fast4U.......cand ne putem intalni sa iti dau cd-u inapoi? ca cam de mult ii la mine....sper sa nu te superi!

holdo 02-08-06 12:55

1 Attachment(s)
de data asta un acura.... fara mari modificari un paint si una alta :)

Alex2Fast4U 02-08-06 16:32

cd-u o sa mi`l dai u moid.. knd o sa ne intalnim.. snoopy.. apuca-te shi tu shi peste vreo 2 luni dam un concurs ceva.. :) macar o sa fim 3.. k asha in 2 nu are rost.. sau park shi frate-tau o facut cateva nu holdo.. ?? poate se baga shi el.. :D pana atunci.. toate cele bune.. c`ya

holdo 02-08-06 21:20

da alex2fast4U si fratemeu mai face una alta :)
de dam ceva il pun si pe el.....

Snoopy 03-08-06 18:32

Na bun...acuma sa planificam iesirea la bere. Pacat de vreme :(.

Alex2Fast4U 03-08-06 18:40

io cred k era mai bine sa discutam pe thread-ul de discutii.. da..pacat de vreme.. shi cika o sa fie asha pana sambata-duminica..asha k mai vedem cum facem cu iesirea.. peace 2 all.. :D

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning