![]() |
Re: Audi 80 B4 - S2 400m project.
yamiiii:D:D:D. ce de bunatati pe aci.mai ai, mai ai?
|
Mai este, nu depinde de mine, direct aproape nimic.
|
Banuiesc ca vei fi langa ea cand se da prima cheie,nu?
Indiferent de raspuns,speram ca va fi cineva pe langa pentru filmat:-) |
Yap, 90% o sa fiu acolo, in plus am luat mai demult un gopro camera, si o sa incerc sa o am montata in momentul in care functioneaza masinuta.:D
|
Faină „rabla” asta a ta (d.p.d.v. tehnologic).Sper să iasă cum îți dorești și să funcționeze corespunzător.Să avem și noi un Audi ,5 în linie turbo quattro potent (nu că aș avea ceva cu vecinii noștrii,dar e timpul să evoluăm și noi;) )Toate cele bune Cosmin și te așteptăm în Satu Mare să vedem T5 quattro la treabă.:D
|
Frumos rau proiectul bafta in continuare si sa te ajute Dumnezeu sa-l termini ca prea ne- am saturat de subaru,evo si bmw-uri sa vada si ei ce inseamna AUDI
|
Asta da proiect adevarat:shock:;dar am o mica obiectie totusi,turbina de la turbotehnics,la f multi li s-a rupt axul si asta in km relativ putini,in jur de 5-6000km.
|
Turbina este de la http://www.turboneticsinc.com/ , nu au nici o legatura cu firma de care ai zis, care este din RO, in plus este singura firma, din cate stiu eu , care ofera garantie 12 luni, no questions asked :D
|
My bad,crezusem ca e vb de firma de la Cluj ;)
|
Cosmin , care sunt ultimele noutati ? :D
|
ce se mai aude Cosmin ...
|
Sal man, masina merge, a fost rodata, a fost facuta o setare initiala conservativa - undeva la 500cp, la 1.1 bari , si a rupt si o planetara spate :cry:
|
monstrul. abia astept sa il vad in actiune:D:D
|
Quote:
oooo....felicitari .. o sa faca ceva victime , abia astept sa o vad "tatuata" :D |
La masina se rectifica o parte din problemele existente, racire, boost leak, lipsa servodirectie. Masina a mers pe un singur banc de injectoare/pompa , turbina este capabila de 2.5 bari , si motorul de peste 8500 rpm, teoretic un 700+ cp, pare posibil destul de usor. Urmeaza un upgrade pt planetare spate, frana de mana hidraulica, si niste cauciucuri corespunzatoare. Apoi acomodare, incercari, etc, as vrea sa ajung la kisinkula something, dar din motive familiale nu cred ca o sa pot. Dodo trimite tatuajele, si le pun. Imi pare rau ca nu am inregistrat sunetul, maybe next time, o sa pun fisa dyno, si niste poza cu masina pe roti
|
1 Attachment(s)
Dyno chart, 1.1 bari pe Dta, limitare 7200 rpm , setari fff conservative, Turbo undeva intr Gt35r - 40 , ca si compresor, (67mm) . Ca o idee, axele, si chiulasa, sunt facut pt turatii mai mari, se vede si din grafic.
|
1 Attachment(s)
Nou setare, 8000 rpm, 1.6 bari, a primit si Launch Control, si ALS, next week, 4 bucati Hoosier drag radial, si o frana de mana hidraulica. Pacat ca anul asta nu mai am cum sa o incerc.:sad:
|
un proiect realizat ca la carte si cu o investitie pe masura in acelasi timp si satisfactia o sa fie mare.ideea e sa poti seta turbina la presiune cat mai mare fara ''consecinte'' bafta in continuare! numai bine.
|
Felicitari Cosmine! sau ai parte de ea:) asteptam un filmulet ceva:D
|
ai facut dintr-un mielusel un lup fioros , felicitari . mentine-ne informati ce se mai intampla cu masinuta :D
|
Am ceva filmulete, dar nu reflecta potentialul masini, era doar niste incercari de acomodare, etc, setup vechi, limitare 7200rpm
https://www.youtube.com/watch?v=wFKNE448Di0 |
Cosmin , cum sunt ultimele setari ?
|
2 Attachment(s)
Nimic nou, doar un set de cauciucuri, am nevoie de jenti acum :P 15" 7j et35 sau mai mic 4x108 si 5x112 :D
|
am eu stock de audi 200.
|
Hoosier ? :shock:
incalta-le , si cand e vremea frumoasa si vrei sa mergi unde mi-ai zis telefonic sa vezi cum stai , ma anunti .. deja am luat legatura cu ceva persoane p'acolo .. sa vezi cum stai cu cateva masini ... sper ca o sa pot ajunge si eu cat de curand sa te felicit pentru bestie :) |
Greu de gasit jante, nimeni nu vrea sa descompleteze un set :sad:
|
felicitari pentru munca depusa si pentru acest proiect fabulos...
P.S. burn rubber not your soul |
Ms man, eu nu am facut fizic mai nimic, userul Hexer, si Bauer Racing, s-au ocupat cam de toata treaba , eu am facut parte mai ... dificila :lol: finantatul.
|
Re: Audi 80 B4 - 20e 85kw
sal am si eu un audi b4 20e 85kw din 94 si am o problema as vrea sa stiu si eu unde se afla senzoru IAT .nu imi sta la relanti oscileaza turatia din cate am inteles de la el pote sa fie problema pote ma ajuta cineva
|
Nu stiu cum e la motorul tau, dar pe AAN, IAT (sensorul de temperatura al aerului ) este imediat dupa clapeta de acceleratie - desi nu cred ca ai tu asa ceva, mai degraba cauta ISV , care e electrovalva de relantiu, si mai trebuie curatata din cand in cand .
|
any news man?
|
dar nu e prea inalta ??
|
4 Attachment(s)
E ok ca si inaltime, aerodinamica, nu e punctul forte oricum, :D
Am apucat o singura tura , start prost, fara LC , ALS, cauciucuri strada + VHT => 12.2 @ 206 kmh / 60ft 2.24 . |
Te vedem pe undeva anul asta?
|
Sper , mai ales ca sunt multe curse in RO
https://www.youtube.com/watch?v=uytw-...layer_embedded singura filmare care am gasit-o, se vede masina, asa putin prin fumul de la BimotoTDI |
Un mic update, am reusit sa ajung la Arad, masina a venit sambata noapte de dincolo, asa ca a fost foarte in scurt.
Din pacate nu am apucat decat sa ma dau de 3 ori (s-a rupt curea de la alternator) , cel mai bun timp daca tzine minte bine 11.3@211 - 1.99 60ft, eu am prins inca partial uscat. Eu zic ca daca reuseam sa gasesc turatia de LC potrivita puteam sa scot chiar un high 10s. Probleme au fost cu cureau de alternator, am gasit si solutia, se rezolva in curand. Multumiri baiatului de la start care mi-a explicat ce si cum, si mi-a dat casca 10x, pe viitor o sa fiu ready :D |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=4nSpu...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=M2UO3_3jC68 https://www.youtube.com/watch?v=j_PJB8qz1SM https://www.youtube.com/watch?v=9TQok...layer_embedded 11.05 @ 207 kmh sper la mai bine pe viitor...:???: |
felicitari.
keep up the good work. |
10.7@211, ceva probleme cu turbina, acelasi setari, cauciucuri de strada :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning