![]() |
Re: Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam?
Quote:
Ontopic : Ne amagim noi ca e gri viitorul curselor dar el de fapt e NEGRU ! O sa vedeti ca am dreptate ! |
Quote:
de schimbat locatia... daca momentan aeroportul e in lucru nu gasim???:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
pai si nu se mai vad blitzurile???.....hai mah....pai ce e asta!!!!...nu-mi place...
|
Quote:
Quote:
|
V-am propus spre discutie un subiect de maxima actualitate (nu un eventual sau posibil eveniment) , o analiza a situatiei actuale (comparativ si cu anul trecut).E bine sau e rau ? Ce se poate face ? Cine greseste ? Cine e de vina ? Ce va convine si ce nu ? EXISTA SOLUTII ???
ATENTIE ! Ca sa citez un mare filozof inca in viata :) :) :) : " CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA" |
Quote:
eu sunt satul sa muncesc degeaba...+ ca mi s-a cam taiat...de o buna perioada de vreme...asa ca nu cred ca va mai exista ceva la noi!!! te agiti degeba...nu vezi ca si treaba cu cluburile gata s-a cam terminat...a fost 2-3 luni...sunt din clubul x si y si acum gata!!!...asa a fost si cu cursele!!!GATA! |
:) Pitic stai calm ...daca nu ai observat eu sunt cel mai putin agitat in ultima vreme ! Poate am dat in alta extrema fata de cum eram pana acuma.Daca nu ai observat mi-e greata de multe chestii si mi-am vazut de treaba mea ... dar nu am zis nimic si nu am reprosat nimic nimanui chiar daca puteam sa o fac sau sa spun ce nu imi convine si ce nu, multi se intrebau ca ce o fi ... ca de ce asa...ca ce s-o fi intamplat ? De intamplat nu s-a intamplat nimic ... si daca a fost ceva de demonsttrat am demonstrat cand am vrut ... ma rog ... asta oricum e o alta discutie !
Dar totusi ce vroiam sa subliniez este ca toata lumea e de vina pentru ca s-a ajuns aici ... unii mai mult ... altii mai putin ... oricum dupa cate vad eu aproape ca nici nu exista pareri de rau ... sau cine stie ! Din punctul meu de vedere ... pot spune ca se putea face ceva mai mult pentru noi ... si vreau sa va mai spun CHIAR DACA AICI POATE O SA MA INTELEGETI GRESIT dar SE SIMTE ABSENTA UNUI LIDER ADEVARAT !!! Si cu asta cred ca am spus tot ... |
Quote:
|
Quote:
La prima parte nu-ti dau dreptate pt. ca fiecare tre sa faca ceva pt. el daca vrea ! Poate am inteles eu gresit partea cu "se putea face ceva mai mult pentru noi" ! La partea cu liderul ai dreptate, se simte absenta lui Kos-u, Cioara ! |
vine el....nu mai e mult...
|
este in lucru un calendar de amatori pt craiova. mai multe detalii nu se pot da pana nu sunt gata hartiile deoarece bagarea betelor in roti este un sport practicat just 4 fun, iar daca se vrea ceva trebuie tinut in silenzio stampa.
viitorul curselor din craiova pare gri, dar nu e nici sumbru si nici intunecat si daca vrem cer alb-albastru, cineva trebuie sa il faca. mai multe detalii in in viitorul apropiat pe www.autooltenia.ro |
baieti eu vin cu o propunere in caz k vreti sa va uniti si sa faceti ceva. cunosc cateva cluburi d tuning din germania. cred k cativa dintre voi cunosc cursele gumball 3000. m-asi angaja sa organizez asa ceva. voi sa va duceti acolo cu masinile si sa va distrati p drum dupa care ei sa vina aici. eu stau in craiova circa 3-4 luni p an, restul in germania la studi. dak are cineva interes sa zik, mai stau pana p 7/08 in ro.
in rest va doresc mult succes si sper sa organizati ceva p.s. c s-a umplut orasu asa d gabori??? nu mai poti face nimic. |
Quote:
|
Quote:
nu aveam cum sa ma abtin |
oi avea eu 16 ani da sa nu iti faci probleme k ma descurc
|
Quote:
|
sweet dreams ...
|
Quote:
|
Pitic .. nu mai astepta raspunsul ... pt ca cine nu a organizat ceva nu stie ce inseamna o cursa legala ! de cate lucruri ai nevoie - mai ales de oamenii de incredere !
Am o intrebare .. unde poti sa faci o cursa de indemanare in craiova in momentul de fatza ? noi avem sponsori avem oameni sa se ocupe ... dar nu avem locatie ! |
Quote:
|
gumball 3000 in craiova ? :yikes:
|
pai cine ar face asa ceva in romania?? pe drumurile noastre?? cu gaborii nostri corupti?? cine e atat de dement sa organizeze ceva cand gaborii la noi au ura pe cei care fac curse ilegale ca pe violatorii de mame (sa mor io, astia o iau prea personal) ! Hai sa fim seriosi! Daca in urmatorii 10 ani o sa treaca Gumball prin craiova eu imi tai coa3le si mi le si mananc! Si nu numai ca nu se vrea, dar nici nu s-ar putea (in cazul in care s-ar vrea)!
|
hai ma nici in 10 ani ! ??? defapt le trebuie 2 ani ca sa faca proiectul pt o autostrada , pe urma 1 an ca sa-l aprobe si inca 3 ani pt construirea autostrazii !
|
exista sau ne lasam?
nu ne lasam!.. misto cursa de duminica....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning