![]() |
Re: 4TuningRO numarul 2 !
Quote:
|
r5-ul alb a aparut in revista?
|
dap, r5 alb, de apreciat ce s-a facut la masina aia
|
este super misto revista, e criminala!
e din ce in ce mai perfecta...... si sunt mai multe pagini..... bravo baieti... si multumesc inca o data pt "DACIA LOCO PE STICA" :lol: :lol: SUPER FRUMOS!;) |
am si io o intrebare ...la cta se gaseste ......
am cautat nr 1 si nu l-am gasut |
2 Attachment(s)
Quote:
Nu a precizat apartenenta la nici un club, si nu avea sticker, dupa cum se vede in poze... sincer, nu a stiut nimeni ca e masina de la voi imi pare rau, sincer... promit ca gasesc o metode reparatorie... deja am o idee in directia asta. inca o data, insist ca a fost total neintentionat, si ca rezolvam |
revista NU a aparut in zonele de distributie din centrul capitalei de la inceputul acestei saptamani.
|
Quote:
|
sa asteptam ca o sa apara peste tot...si sunt destule pentru toti. :)
|
Asteptam cu nerabdare sa ajunga si in nordul tarii :(
|
Lista cu locatiile Rodipet unde a fost trimis numarul 2:
https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/18612-4tuningro-nr-2-locatii-gasiti-revista.html |
Azi am cumparat revista... multe poze, multe masini :D
|
revista a ajuns si la tulcea . maine ma duc sa o cumpar :)
|
am gasit revista si nu pot sa spus decat ca e prea smek ...
si un multzan pt realizatori pt ca mi-au scris numele (pag. 5 "hai lasa-ne ") pt cateva poze puse la dispozitzi . :D:-P;) ....poate colaboram si in nr viitor ..... (cred ca mi sa urcat la cap :-P ) |
cel mai mult la revista imi place rubrica lifestyle si mai ales acolo unde te invata cum sa faci burnout`uri . revista e ff mishto si merita toti banii. succes in continuare la nr 3 :D
|
Gratzian, ai trimis revista la cei care au facut comanda online? Pls lasa un mesaj.
|
da, cine se ocupa, stiu ca a trimis-o
|
unde-i revista in Bacau o caut de mi-a crescut barba...am cautat-o tot de unde am cumparat primul nr, si aia spun ca nu a aparut inca!:x
|
f tare revista......oricum,gusu nu mai e in insomia cu masina aia??/ca nu scria nik ca ar fi....si inca ceva: ultima pagina cu shopping-noile rotzi barracuda seamana cu niste amortizoare...=))
|
f bune observatia .... acelea sunt intradevar niste arcuri H&R nu Barracuda
|
super revista ...dar am doua precizari
1..la bazar la pag 118 la aceea calibra 2.0 titlu e peugeot 306 ....asta e se mai intampla ;) iar cea de a 2 .....numai prezentati si voi ca in prmul nr cate un pictorial... credeam ca o sa urmeze altu :???: |
asta vroiam sa va intreb si eu . ce s`au intamplat cu pictorialele ?:D
|
Pai e revista de tuning mai baieti... nu??? Acum am pus accentul mai mult pe masini, dar la urmatorul numar... va fi un echilibru mai bun intre masini si femei/pagina de revista :lol: :lol: :lol:
|
Re: 4TunigRO numarul 2 !
In Ploiesti De Unde Pot Sa Iau Revista Va Rog Mult De Tot Sa Imi Spuneti K Nici Primul Numar Nu Il Gasesc Pllsssssssssssssssssss
|
tu nici acum nu ai primul numar mha ?
cauta la mall |
..am cumparat si eu revista ....
am citito ... ce nu mi-a placut la ea a a fost "reportaju`" de la 4tuning day virtual chalenge ......ce nu mi-ai placut la el ... Pt cat tam tam sa facut cu concursu asta ar fi trebuit sa se scrie mai mult .......nu doar o pagina si aia jumate cu poze ...... ......si nu inteleg de ce nu ati anuntat castigatorii ...si de ce nu ati pus toate masinile castigatoare ? .........era frumos sa punetzi si voi vreo 2 poze cu panou ...."plin" cu lucrari ...asta as aca sa vada lumea |
Quote:
|
ideea sincera este ca facusem 8 pagini cu virtualul
dar cu restul de sulimentari ajunsese revista pe la 186 pagini asa ca am mai scos din ele, si bagam in nr urmator |
pentru aia care nu gasesc revista nr 2 prin ct in statie la 48 la raly&hot acolo e o dugheana:) cu reviste sigur gasiti acolo
|
Quote:
vreau si eu sa cumpar revista, sunt chiar curios ce si cum s-a scris in nr. 2 |
nu e nevoie, poti trece pe la redactie sa o primesti cadou
|
Quote:
Quote:
|
cineva din braila a gasit, cumva, numarul 2 ? ca eu nu l-am gasit nici acum, nici la cele 2 locatii date. sau s-a terminat deja ?
|
in zona icil o gasesti la telegrah sau cuget libera acolo apare cu sigurantza sau la peco bafta
|
Quote:
|
offtopic
fratilor da in legatura cu dvd/cd-ul cel cu montaj de la 4 tuning day la prisma ...cum fac sa intruu si eu in posesia lui .....io am dat pm la user`ul 4tuningRo da r nu mi-a raspuns |
SAlut, vreau si eu sa stiu cum pot sa cumpar si eu doua tricouri si doua sepci????? astept un rasp de la cunosktori pe adresa [email protected]
pentru cei kre au chef de o vb pe mess uite si id-ul: RAKU15RO |
SUPER NR 2, am pus acum mana pe el......... prea tare........ ms k ati pus si varianta convertible a mazdei facuta de mine in revista (pacat k nu ati pus nickurile celor care au facut pozele.... =)) :D
|
hehe mi`am luat si eu nr 2 :D
|
Asteptam numaru 3 ( nu de alta da am citit de vreo 3 ori NR2 )
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning