Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Violenta la Volan (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/17711-violenta-volan.html)

kirin 13-10-07 20:12

Re: Violenta la Volan

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 1146154)
@atreidex dar ce faceai cu 4 rangi ? Voiai sa starnesti world war 3? :lol:
In general nu sunt de acord cu violenta la volan, nu ca as fi genul pacifist dar poti sa o belesti urat in instanta.

sau k4r4 ?

Pmc78 14-10-07 14:00

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1127324)
:) eu stau in inel2 ... unde imi parchez eu mashina stau o gramada de baieti de coltu strazi ... si stau mult afara ... eu zic ca sunt mai siguri decat orice sistem de alarma ... mai ales ca o parte imi sunt datori ... si restu au numaru meu de tel ... nu cred ca se incurca cineva sa imi strice mashina

Ai noroc ca in inel2 sunt baieti de treaba. cat de taximetrist stai linistit ca nu are curajul sa iti faca masina praf decat eventual sa te prinda in trafic si sa dea un cod rosu prin statie

aikman 14-10-07 14:16

Quote:

Originally Posted by Pmc78 (Post 1148693)
Ai noroc ca in inel2 sunt baieti de treaba. cat de taximetrist stai linistit ca nu are curajul sa iti faca masina praf decat eventual sa te prinda in trafic si sa dea un cod rosu prin statie

nu ma agitam in legatura cu taximetristu ... cod rosu se da greu ... eu sunt intreprinzator si vand mai mereu ceva ... si nu dau tzepe .. pentru asta stiu o gramada de taximetristi , daca e ceva sunt sigur ca ei ma anunta sau se baga primii pentru mine ... le fac reducere la urmatoarele vanzari si ei stiu :) ... o mana o spala pe alta 8)

LKS 14-10-07 18:02

Quote:

Originally Posted by Pmc78 (Post 1148693)

da ..f de treaba baietii din inel 2 .. oglinzi rupte .. tribale cu cheia pe masina.. paint unicat cu spray galben pe toata masina .. in rest ..baieti de treaba :D

k4r4 14-10-07 20:30

io's ala :D a mai ramas una saracutza...singurica...nu eram in cursa de inarmare...da' s-au adunat...cu timpu...nujt d unde..k initzial au fost doar 2 :)...da' ajuta sa ai ranga in loc de bata....e mai cu efect vizual

Insanity 15-10-07 11:08

Violenta la volan... eu prefer sa fiu violent cu cei care ma enerveaza stresandu-i, in sensul ca le tai fata le franez in fata, ii tin in spate cu 20km/h, nu-i las sa ma depaseasca si totul culmineaza cu semaforul care este verde si eu ii opresc ca sa nu poata sa treaca si cand mai sunt doua secunde o tai lasandu-l pe fraier sa mai astepte o tura... in fine sa nu credeti ca fac chestia asta f des, dar daca te claxonez juma de ora sa te dai la o parte de pa banda a doua (in cazul calatoriilor prin tara) si nu te dai e clar ca o sa-ti fac ceva de genul... in oras daca imi tai fata si nu pui macar avaria ca sa-mi arati ca stii ca ai gresit sau ca-ti pare rau... daca ma faci sa franez violent pt ca ai ignorat culoarea rosie a semaforului sau nu ai vazut semnul pe care scrie mare STOP... in fine la volan ma enervez f repede dar in afara de injurat nu prea ma manifest.... asta pana nu ma enervezi prea tare si atunci incep sa ma manifest cum a zis mai sus..

tatarman 15-10-07 17:45

Unuia ca tine i-am dat-o acum mai multi ani...Aveam dacie p vremea aia,si nu prea tragea saraca la deal,ma bagasem intr-o depasire...si vine istetu cu masina de viteza in curu meu si-ncepe nervos sa dea flesuri...***** ****,unde vrei sa ma dau ca depasesc...Reusesc pana la urma-ca se terminase dealu':-) -...si-ncepe omu sa-mi calce frana-n fata alea alea...sti tu...Intram in oras... la 2 semafoare cine crezi?omu meu...Ma dau jos la el cu un tovarash...ma vede...blocheaza usa...dar noi io dam frate prin turela mai sa-l scoatem afara prin ea...Nu-i banc! Nici eu nu suport pe aia de stau pe banda 2 aiurea dar nu poti fi nici absurd sa-l bagi acum in pomi sau cine stie p unde...Teribilisme deastea nu suport...DA,la chestii dintr-astea raspund cu violenta,sunt mai degraba tolerant cu aia care fac greseli de circulatie din prostie decat cu cazuri mai sus amintite...Asa ca...vrei sa-mi spui nr tau de inmatriculare?:D Joke!

Limbajul !!!!

aikman 15-10-07 20:01

Insanity sa te uiti bine in oglinda daca vrei sa incerci din astea ... daca are capu mare is e tatar ... iti zic eu ca mai bine o calci sau o lasi cum e .... noi tatari eram luptatori pe vremuri ... acum ne-am mai linistit ... dar tot avem acelashi sange :)

ERY 15-10-07 20:13

Eu zic ca nu ar avea probleme....din contra...cu cat e mai mare capu cu atat are omu tinta mai mare...:)...si acum traim intr-o epoca moderna....acum ne impuscam nu ne mai batem...;)

aikman 15-10-07 20:37

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1150752)
Eu zic ca nu ar avea probleme....din contra...cu cat e mai mare capu cu atat are omu tinta mai mare...:)...si acum traim intr-o epoca moderna....acum ne impuscam nu ne mai batem...;)

:lol: :lol: :lol: capu mare minte multa ... nu cred ca ne prindeti asa repede :))) si cu tinta mai greu ... matrix e minciuna :rolleyes2

LKS 15-10-07 20:37

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1150721)
Insanity sa te uiti bine in oglinda daca vrei sa incerci din astea ... daca are capu mare is e tatar ... iti zic eu ca mai bine o calci sau o lasi cum e .... noi tatari eram luptatori pe vremuri ... acum ne-am mai linistit ... dar tot avem acelashi sange :)

eu tot nu v`am uitat ! ne-ati cotropit tara !! :D

aikman 15-10-07 20:41

priveste partea buna ... daca nu eram noi nu mai vedeati voi blugi si sergio tachini :))) si nici tipi-tip sau turbo ... noi am fost un pas spre progres... si la intalnirea tico squad era o singura mashina ... asta mai recent :)))

Insanity 16-10-07 10:51

Iubesc pe oamenii care sunt pe banda a doua si zic ca depasesc... masina pe care o depasesc merge cu 60 si el face depasirea cu 65... dar e ok ala care are 200 din spate trebuie sa te inteleaga, nu esti in stare sa-i dai a 3-a... si ce daca ala si-a crapat discurile in doua cand a franat, e fieresc sa te inteleaga, dar tu te-ai suparat si mai tare si l-ai si batut...pai sa fi vazut tu proces atunci.... il luam pe quick shifter avocat pt cazul de legitima aparare in care eram implicat incercand sa explic de ce l-am impuscat pe ala care a vrut sa-mi sar pe turela :)) Doar glumesc, dar pe bune ca in romania depasirile se fac aiurea, te trezesti cu ei in fata pe autostrada, eu am impresia ca nu se uita in oglinzi sau au impresia ca au suficient timp... nu pot sa inteleg cum nu poti sa apreciezi distanta...
Si inca ceva nu ti-as fi facut faze de genul daca as fi vazut ca esti in depasire si nu aveai unde sa te dai la o parte, nu te gandii ca exagerez cu fazele de genul, dar asa cum tu recurgi la violenta eu prefer sa ma exprim in modul asta ca sa simta si partenerul din trafic cam ce simt eu despre el...

tatarman 19-10-07 21:38

Eu vb de o perioada cand majoritatea aveau dacii obosite,iar aia care aveau masini "straine" umblau cu farurile aprinse ziua de figuri,sau de CIUMECI(daca ai prins vremurile si expresia asta),si aveau impresia ca totu li se cuvine,inclusiv o sosea europeana...Era atunci si perioada sofatului intr-o rana(rina),cu incheietura pe volan...daca te uitai la el din spate aveai impresia ca sta in dreapta...nu ca nu ar mai exista d-astia si acum...Si acum daca mi-ar face cineva faza asta,chiar daca de ex. nu as vrea sa ma dau de p banda a 2-a...,si sa-l mai am si pe asta mic in masina,iti garantez ca nu ma gandesc nici ca are pistol si nici avocat,ii rup mainile si-l bat cu ele peste picioare...ca sa ma asigur ca a doua oara nu mai conduce decat privirea la televizor...:x Vorba lu' aikman,inca mai putem fi rai...:-) si n-am capu asa mare...:D ;) "Sikigem,sikigem,bombon veregem!"-cum zice un vechi proverb turcesc:D :lol:

Scuze ptr limbaj,dar vorbeam despre violenta la volan si vroiam sa fiu cat mai explicit!:omfg: :bunch: ;)

Insanity 20-10-07 17:26

Si mie imi plac baietii care nu se vad la volan sunt cum zici tu pe scaunul din dreapta :) sunt chiar haiosi... ma intreb cum draq mai vad prin parbriz... inainte intelegeam ca se luau dupa firele de troleu dar acum le-au scos chiar nu inteleg fenomenul... daca ar purta centura probabil ca le-ar venii chiar pe beregata :D atunci sa-i vad cum franeaza :)
PS de ce nu te-ai da de pe banda a 2-a daca e liber pe prima banda?? Chiar nu inteleg... sa am aston martin si tot m-as da daca mi-ar face unu flashuri...

tatarman 20-10-07 20:27

Am zis si eu asa...la nervi...:-P;)

aikman 20-10-07 22:34

Quote:

Originally Posted by Insanity (Post 1158727)
Si mie imi plac baietii care nu se vad la volan sunt cum zici tu pe scaunul din dreapta :) sunt chiar haiosi... ma intreb cum draq mai vad prin parbriz... inainte intelegeam ca se luau dupa firele de troleu dar acum le-au scos chiar nu inteleg fenomenul... daca ar purta centura probabil ca le-ar venii chiar pe beregata :D atunci sa-i vad cum franeaza :)
PS de ce nu te-ai da de pe banda a 2-a daca e liber pe prima banda?? Chiar nu inteleg... sa am aston martin si tot m-as da daca mi-ar face unu flashuri...

:lol: pai daca sunt femei care nu se vad .. nu-ti plac ? :lol: tare tare aia .. cica se luau dupa firele de troleu ... pai pietoni , semafoare cum vedeau ??? eu ma gandeam la un periscop ca la submarin ... dar vad ca ma inshelam amarnic :))

Insanity 21-10-07 06:10

F tare frate :)

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning