![]() |
can hardly wait ^^ :P
|
ce ALGOS TUNING ma ? ce sa faci la Algos ca de acolo iei un volan sport cu 5 mil si la Viper pe Scolilor il iei cu 2 exact la fel, din punctul meu de vedere nu se merita sa cumperi de acolo nimic ... plus de asta nu prea are nimic interesant, se duce si cumpara din piata de la rusi si le vine la el la magazin, ce inseamna asta ? la un produs vandul el castiga mai mult decat producatorul, preturile lui sunt dublu si ceva peste,fata de unde la cumpara.
exemplu: - cica ionieaza si el geamuri, dar iti pune o mare folie cumparata din piata de la rusi ! P.S> noua mea masina mai jos, epY :D |
Shadow Ro - banuiesc ca la tine problema sa iveste la cutia de viteze, cum s-ar zice mai pe romaneste sau tareneste tu ai o cutie de trectiune nu una de viteza care ura in turatie degeaba ca demaraj nu are ... din cate stiu eu de la tata ... a mai intalnit el si pe alte masina ... spre ex un BMW 320i care nu fugea luat la sh , motivul era ca masina era facuta pentru africa de sud si avea o cutie de tractiune de nu viteza!
Oricum nu-i tata acasa da il intreb si o sa iti zic mai detailiat! Masina ai luat noua? |
s-a remediat problema ...
se pare ca atunci eram eu prea la inceput si nu stiam cum sa trag de ea ... plus ca a mai suferit niste modificari mici si insignifiante pana acum :) |
Ok'a
Dar am vb cu tata si a zis asa ca caderile mari de turatie la schimbarea treptelor de viteza se datoareaza placi de presiune , este uzata asta in caz ca ambreiajul nu il auzi patinand! 2. In caz ca nu ai demaraj de la o anumita turatie in continuare, si ar trebui sa ai se datoreaza a: toba infundata sau sonda lamda defecta (cel mai putin costisitor) b: debit metru de aer trebuie sa schimbat ca nu mai face bine amestecu.... Oricum in caz ca se mai intampla mai posteaza si mai vb |
yo`te si pe aci un impatimit :p ink 1 an si 6 luni se o sa ne vedem la semafor :d
|
Te asteptam.. :D
|
Re: cam cati sunteti impatimiti?
hmmmmm, salut, vad k nu a mai postat nimeni p aici.... km nasol.... pentru date tehnice, etc, probleme la motor, sau restu' lasati un mesaj la [email protected] sau intrati pe mess la RAKU15RO..... ink ceva shadow... rx8 nu are nici makr un piston... dak vrei ne intalnim si iti arat km kre este schema motorului.... fiekre etapa a revolutiei motorului se intampla intr-o zona diferita, dak intelegi c iti zic..... k la avion....
|
am uitat sa specific... nu k la avioanele cu reactie... km k la carutzele alea kre zboara pe la noi peste oras... si alea au tot motoare rotative....
|
Prezent si eu aici :) Am de dat bacu' si dupa sar si eu pe carnet ! Momentan am un Audi 80 SC 1.6 TD de prin '86 ...dar vine alta ...noroc !
|
alta de kre????? hy hy... marfa audi dar tot o asiatik este mai nazdravana prin oras.... asa k... sa dea domu' sa iti iei o masina buna... nu mai conteaza de kre este... aa, btw... multa bafta la bac!
|
lsd stiu si eu care e treaba cu rotativul si cu rx-8-ul.
citeste mai bine ce am zis. daca nu itzi dai seama ca ai inteles gresit cand ai citit , mai citeste 1data; pana observi ca am zis ca nu are pistoane :) |
Merci merci :) Sper ca va urma o Bora sau un Golf ceva...nu stiu..nu de mine depinde asta...ci de taicameu...eu am multe vise dar ma lovesc tot timpul de probleme financiare ..ca si multii altii de fapt :) Bafta !
|
va mai spun si aici, add la id-ul raku15ro ppoate facem o conferintza, aici este valabil pentru geoX si pentru killpacient...
|
aahhh, sdw, scuze, am citit mai bine, ai dreptate, scuze, scuze si iar scuze....
|
heh , no problem :)
|
Salutare ... Eu is nou pe aici ... Orcum nu conteaza ...
Eu gandesc alfel cand e vb de masini tunate din Galati ...Urasc Cielo-urile Tunate Eu cand zic Masina tunata ma refer la : 1. Mitubishi Lancer EVO IX (ala galben) 2. WV Golf 5 GTI (ala rosu) 3. WV Golf 4 1.9 TDI(ala Albastru) Cam atat din masinile Tunate din Galati ... Poate ca le-am uitat pe unele sorry ... |
Sunt destule masini tunabile
|
tunate nu inseamna neaparat exterior poate are omul ceva facut la motor.
evo ala galben nu e tunat deloc , e stock toata ziua. |
este unul "tunat" si fulgerat in br, unul gri metalizat ;)
|
a lu' grecu ala ?
|
poti sa-i zici si grec si turc, chiar si sarb ;) , insa la ora actuala e evo-ul cel mai lucrat la "matze" din zona
|
te cred :) miez tare frate
spune si tu ce are omul pe masina. |
Quote:
|
Re:
Quote:
Galbenul sau cel Rosu? |
cam negru era.
|
Quote:
ma refer la RX - 8;) |
ala galben cred pentru ca ala rosu care era atunci e a unui om in toata firea :)
nu cred ca se da omul ala :) |
Quote:
Apropo.... cu mine se da cineva?:p |
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
parerea multor persoane este ca cea mai modificabila masina,si masina ptr care gasesti cele mai multe piese aftermarket este TOYOTA SUPRA MK4
|
Mazda Rx-8 cea rosie este unui tip foarte tanar ... Care a terminat LMK-ul in 2002 odata cu sormea ...
Poate ca era tatal acestuia la volan cand ai vazut tu masina ... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning