![]() |
Re: Motor C20XE pe cielo
Multumesc pentru "sapaturi" Banzay ...asa da, acum m'am lamurit destul de mult cum sta treaba, am sa fac si eu niste sapaturi sa vad ce diferente sunt intre 20ne si 20xe la partea electrica si le combin eu cumva. Oricum, foarte de ajutor postul tau ;)
Bafta. |
Quote:
1.Motor (de preferat sal auzi mergand si sa ii poti masura compresia...) daca esi interesat te pot indruma catre unul cu compresie 14 pe toate pistoanele (in traducere foarte buna) 2.Daca pastrezi cutie spre deosevire de ce spun altii eu cred ca o sa faci treaba buna (performanta) deoarece te va ajuta la accelerare F16CR am si eu dar...consumul nu cred ca va fi unul prea bun...pt o cale de mijloc iti trebuie F20 3.Instalatie electrica +ecu OBLIGATORIU dar nu toata ci cum a spus cineva mai sus doar instalatia motorului.... Sfat....incearca sa iei motorul cu totul...Motor+anexe(radiator furtune vas expansiune tevi coturi...bla...bla...bla)+galerie evacuare pana la sonda lambda OBLIGATORIU AGAIN pentru ca in veci nu o sa se potriveasca galeria de la cielo-ul tau pe chiuloasa de SFI... Daca faci tu munca fizica 4000 de lei e un buget ok de inceput...dar cum zicea cineva ca sa ajungi la calitate vei mai avea de bagat pe parcurs in frane...suspensie...bla-bla-bla.. Spor la treaba...si aaa sa sti ca nu e greu...eu am facut transplantul singur in mare parte (doar cu cativa pr care m-au ajutat la partea cu mutatul...nu pot sa ridic un motor singur)....a si ideal ar fi sa iei o masina cu totul...gen calibra...una neinmatriculata ca nu ai ce sa faci cu ea...gasesti pe la 600 euro si vei avea toate piesele posibile si necesare dea gata...doar oboseala ta ar mai costa...Bafta...si daca e ceva da-mi un pm te pot indruma catre ceva...salut |
Quote:
CAUTA UN CIELO ALB CT 84 PET in orash si iti zic tot ce vrei sa stii..iti arat iti dau detalii.. mai de graba ma gasesti la CAPITOL la institutul de proiectari cand te hotarasti a te apuci de traba treci si vorbim |
Adica ai asa ceva pe cielo? Poate o punem de o intalnire, noi suntem deja cativa cu cielo (si espero) care ne mai intalnim...
|
Quote:
eu de la el am luat ce mi`a lipsit. si da eu am Sfi pe masina din decembrie uite asta e nr meu 0726 977 410 vb daca vrei |
Eu inca nu fac pasul asta...dar pe la toamna sper... sa vad poate iau o masina intreaga.
|
Quote:
toata investitia te costa aprox 1500-2000 euro atat am bagat eu pana acum asta daca vrei sa stii o suma . si asta fara frane .. :(( |
nu as baga atatia bani intr-un cielo nici daca m-ar da banii afara din casa!!! Indiferent de ce fel de modificari... e o suma mult prea mare!
|
Daca ai microbul in sange...Iti zic eu ca dai !
Si mai ales daca ai piticii aia care iti zic intr-una acelasi lucru pana il faci :P . |
Quote:
Tot Cielo/Espero e.... Orice i-ai face! |
Pai si ?
Eu personal am mers si cu masini mult mai noi si nu prea am fost impresionat de ele... Eu zic ca se merita, pt anii lor, daca le intretii... Acum fiecare stie ce are de facut cu banii lui , nu ? :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu ma refer la faptul ca pt vremea lor au fost masini f bune...si daca sunt intretinute cum trebuie, inca tin pasul cu vremurile noastre. Din pct meu de vedere, nerealist ar fi sa dai 10 mii de euro, poate si mai mult, pe o masina care NU are geamuri electrice toate 4 , sau a/c , BC sau alte optiuni de genul... Nu mai continui ca o dam in offtopic ;) |
Quote:
Imi place foarte foarte foarte foarte mult culoarea....arata super marfa, cat te-a costat operatiunea asta ?? @Banzay - despre culoarea asta vorbeam, vad ca da super bine pe Cielo ...deci nu m-am inselat. |
Quote:
Apropo, stai prin Coiciu nu ? |
Quote:
Am vazut masina, mi-a sarit in ochi nr de inmatriculare, am oprit, din cate am inteles, el era noul proprietar, cel de la volan ! Ar fi fost frumos sa duci la bun sfarsit ceea ce iti propusesei! |
Experientza s`au nu mie mi`a iesit de minune ! ! ! acum vreau alta provocare asa ca VAND CIELO CU c20xe(sfi) montat .. merge impecabil .. doritori amatori ?
|
Asa e, am vazut si eu masina lui Flavius, merita!
Care aveti ganduri din astea "rele", acum e momentul :P |
Quote:
|
Quote:
vb daca esti interesat |
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning