Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   styling cu elemente de la alt model-kitch sau nu? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/16040-styling-elemente-model-kitch.html)

quick_5hifter 11-05-06 19:43

Re: styling cu elemente de la alt model-kitch sau nu?

pe de o parte iti dau dreptate cu angel eyes...pe de alta parte este cam singurul kitch care imi place :ashamed: si eram dispus sa-mi montez si eu asa ceva
dar ce parere aveti, jantele de la o masina montate pe alt tip de masina se incadreaza la kitch sau nu? puteti da si exemple (ma refer la jante fabricate pentru un tip de automobil, nu la cele aftermarket)

aleks 15-05-06 14:20

inchipuie-ti un opel astra cu jante de kadet ( este unul care ma zgarie pe retina pe langa blocul meu... )
nu mai zic un vw cu jante de ford, de exemplu...
p e n a l, parerea mea...

dexter_20 22-05-06 08:46

Eu as considera acest tuning un up-grade.De ce? Intr-un Aro, Dacie sau Oltcit poti pune scaune piele de la ...a marca mai tare (cu adaptarile de rigoare).Am mai vazut pe forum o Dacie cu bord de ursuletz si toata lumea o lauda.Mai era acea Dacie "GEC" parca, cu faruri de Golf IV si vopsita mai tipator care iarasi arata despul de bine.Ar mai fi multe de spus.Ideea e ca se poate,si cu putin bun gust iese ceva mijto.Daca vrei sa o dai in extrem iese o sorcova, sau un pom de Craciun si doar atat.

D_M_X 22-05-06 17:44

Quote:

Originally Posted by aleks
funny... si stupida...cat de redus poti fi sa-ti "infrumusetezi" masina cu stopuri de autocar oare?

si daca ziceam ca stopurile sunt facute special ptr kitul asta exterior....se chema tuning profesional ...sau cum?
Nu suntem noi experti in ale tuningului si pana la urma kitch este o masina care are un eleron de 1 m juma sau o evacuare facuta din galeata....
daca mie nu-mi place ca u ai faruri de punto pe ren 19...este kitch sau pur si simplu nu-mi place mie?
Hau s-o n-o mai dam in filme ca nu are rost....
Fiecare modifica masina in felul lui ....Gec-u de constanta ...dacia cu faruri de g 4 nu era kitch? Sau cumva erau bine pozitionate farurile?Am vazut si un oltcit cu faruri de g4 si daca te uiti fix din fata masinii habar nu ai ce masina este.....
Am vazut dacie berlina cu bot de megane...nu se pupa de loc botu cu restu masini..
Afara masinile cu elemente imprumutate de la alte masini si care se pupa cu linia masinii sunt destul de bine privite....
Totul este relativ si depinde in final doar de micile detalii.....ca o masina sa fie kitch sau nu...

RCarlos 23-05-06 14:57

am vazut multi care au pus pe dacie berlina mai veche elemente de pe dacia berlina cea noua in special fata (faruri aripi capota). fffff multe dacii au spoilere puse de pe daciile berline astea noi. considerati asta un kitch? eu nu stiu ce sa spun

aleks 25-05-06 15:16

conteaza de cum sunt incadrate...
marea majoritate arata jalnic, cele lucrate ingrijit insa, sunt aproximativ ok dupa mine...

basy 30-05-06 09:07

Consider ca nu inseamna kitsch imprumutul de elemente, este chiar ceva care arata foarte bine in unele situatii. Sunt si masini kitschoase de xemplu cum am vazut Oltcit cu bot de logan, nu zic, poate si ala ar arata bine daca nu ar fi fost luat ca atare, cu alt spoiler, in alt context.
Sa dau un exemplu: am un Oltcit, vreau sa pun angel-eyes, cum pot sa fac asta pe farurile de Oltcit. Nu pot, deci incerc sa caut altceva care sa mearga cat de cat. La fel si in spate cu stopurile clare.
P.S. Pt tunerii virtuali va rog dati-mi si mie pe pm o idee ce ar merge la stopurile spate de Oltcit care sa poata sa arate bine. Daca ar fi stopurile respective clare ar fi ok.

aleks 01-06-06 00:49

esti off topic in a2-a parte a raspunsului ( de asta rog p cei care vor sa-i raspunda sa o faca pe prv)

quick_5hifter 01-06-06 01:34

ai dreptate dmx in legatura cu oltcitul ala, eu m-am prins cam greu ce masina e (noroc ca i-am vazut lateralul) - e cumva negru? sau vorbesc de alta masina?
dacia aia cu bot de megane nu e nici macar terminata, si nu cred ca o sa fie vreodata (farurile arata bine, dar nu pe masina aia...oricum ii urez succes posesorului)
mi-am schimbat putin convingerea: de acum, angel eyes mi se par kitch pe alta masina decat bmw. si totusi, stopurile tip lexus au avut cam aceeasi evolutie :rolleyes2 ...au plecat de pe o masina (nu stiu care-i aia) si au ajuns pe mai toate modelele noi...sa vedem ce spuneti despre asta!
sper ca nu fac prea mult off-topic :lol:

D_M_X 01-06-06 20:33

1 Attachment(s)
da este negru olcitul ala..
g4 cu fata de bora....mie imi place f mult de duce la ideea de un tuning agresiv...

D_M_X 01-06-06 20:38

1 Attachment(s)
oare ce masina este...prima data m-a dus gandul ca este espero...dupa oglinzi si forma fetei....(tot ceva gen faruri de galant.)dupa care am facut rost si de restul de poze ....parerea voastra......

aleks 03-06-06 20:29

hmmm... este un mitsu??

sandrin 03-06-06 22:38

Golfurile 4 cu faruri de bora in state se numesc Jolf ... iar la noi, cu farurile mai rotunde -> Golf

liwiu_evo 05-04-07 14:05

depinde ce elemente. daca e vorba de sigle, clar e kitch, dar daca e vorba, de exemplu de priza de aer de pe capota imprezei, ala nu e kitch. asha cred io ;)

giubau_v8 06-04-07 03:19

am votat da....si in majoritatea cazurilor arata nasol....sunt si exceptii ca golful de mai sus care arata chiar bine...si macar sunt luate farurile din familie..

All times are GMT +2. The time now is 12:24.

- Copyright 2026 4Tuning