![]() |
Re: Nubira 1- Leul meu
Eu nu pot garanta pentru un lucru pe care nu-l fac eu. Tu-mi garantezi ca daca merg in Iasi am asfalt bun? Ei cam asa vine si aici. Am cativa colegi care au avut masinile la autocosmetics si sunt foarte multumiti. Am vazut si eu cum lucreaza. In ceea ce priveste vopsitoria sunt foarte buni. Problema e ca indiferent de service-ul unde o duci, vopsitoria la negru lucios sau negru perla v-a iesi in coaja de portocala. Doar fabrica iti poate scoate negru de negru.:idea:
|
mersi mult pentru efortul depus. am primit ieri o oferta aici foarte buna si cred ca am sa o onorez. acuma ramane ca in perioada urmatoare sa fac rost de eleronul ala de portbagaj cu semnalizare si un spoiler spate si pot sa o trimit la vopsit.
|
3 Attachment(s)
Exasperat de problema de la roata fata dreapta am schimbat butucul si rulmentul la a doua fuzeta si le-am montat pe masina. Plus ca am schimbat si discul de frana. Pe moment la magazin nu era butuc de Nubira 1 asa ca am luat de Nubira 2 cu prindere cu suruburi si piulite. In rest totul e identic. Rezultatul la un drum de vre-o 200km.... o scadere considerabila la huruit si incalzire insa mai exista. Voi vedea in viitor cum se va comporta...
|
8 Attachment(s)
Lucruri mici cumparate inainte de marea vopsire a masinii. Chederele vor fi montate bineinteles dupa ce masina este gata . Am reusit intr-un final sa rezolv si problema cu usa de la alimentare benzina. Acuma sta inchisa si o pot deschide din interior 8)
|
8 Attachment(s)
Incepand de ieri 05.06.2010 masina a fost trimisa la pregatire pentru vopsire totala. Imaginile de jos sunt cu dezmembrarea masiniii ( o munca mai grea decat ma asteptam).
P.S. Momentan am renuntat la ideea de xenon cu lupa deoarece nu se gaseste nimeni sa monteze acele in far ( recunosc ca eu nu ma bag ). In acest caz voi lua un kit xenon H4 simplu iar diferenta de bani cred ca o voi baga intr-o toba sport. P.S2. Ultima poza e ca amintire... va dispare si numarul :rolleyes2 P.S.3 am posibilitatea sa schimb culoarea de la plasticele din interior : cadrane aerisitoare si suportul acela care cuprinde schimbatorul si frana de mana. Luand in considerare culoarea bordului si culoarea masinii ( cred ca va fi un negru metalizat perla) in ce culoare sa vopsesc acele plastice? ceva in contrast(cel putin cu gri-ul bordului)... adica un alb,nu? |
Negrul acela metalizat cu perla suna foarte interesant,dar necesita si intretinerea interiorului.
|
Quote:
|
Ai uitat sa scoti mocheta (cu ocazia asta ii dadeai o spalatura), ai uitat sa scoti centurile si vad ca ti-a mai ramas cate ceva prin portbagaj. Bordul si volanul sa fie izolat bine, altfel vei avea de lucru. Cu, compartimentul motor ce faci? Ramane rosu/visiniu?:rolleyes2 Schimbarea culorii nu este atat de simpla pe cat pare. Bine, acum depinde si de pretentii.
Spor la treaba si bafta multa ca ai nevoie!;) |
Quote:
Mersi mult pentru urari. |
10 Attachment(s)
Tocmai ce am ridicat de la posta ornamentele interioare pentru praguri si toba sport. Incet incet prinde contur ceea ce doresc sa fac. Intre timp la masina se lucreaza intens la modificarile exterioare. Poze la final :lol:
|
foarte tare!:)
p.s. cand montezi poza sa pui un filmulet cum se aude:D |
4 Attachment(s)
Quote:
Azi am fost si am pus si folia pe geamurile laterale fata si spate. Daca tot erau demontate era mai usor sa le foliez acuma. Dupa ce termin si masina urmeaza si luneta sa fie foliata. |
interesant proiect....bafta multa cu ce ti-ai propus...si asteptam sa vedem cum va iesii la final;)
trebuia sa faci si acel lucru de a zis si nt98adu...cu mocheta...merita o spalare buna... spor la treaba si multa bafta inca o data numai bine! |
Quote:
am trecut azi pe la baieti si spalau mocheta. a fost scoasa numai ca nu de mine. 8) . eram satul de demontat in ziua aia. nervi la greu :). azi am dat comanda si pentru cheder nou la portbagaj si 2 elemente de ornament la portiere. undeva pe marti cred ca vor ajunge. |
Sa nu arunci finala veche. Din proprie experienta, nu vei rezista prea mult cu finala noua.... sau poate:lol: Nubira nu e Cielo, unde merge orice finala cu sound sportiv. La Nubira finala face totul. Daca o inlaturi, poti pune direct teava de 65" fara sa mai dai bani pe finala sport. Sunetul v-a fi acelasi.
Un sound placut ar avea daca s-ar inlocui tot traseul cu ceva custom (intermediara mare) sau cu o linie Borla. Abia astept sa o vad vopsita! Asta e cel mai important pt. ca tobe poti monta in fiecare zi.;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ieri am primit si chederul de la portbagaj si 2 de pe usele din spate. Trebuiau sa mai ajunga si cele 2 ornamente dintre portiere dar s-au pierdut pe drum:sad:. Zilele astea sper sa apara. Intre timp la masina modificarile au cam ajuns la final. S-a indepartat si rugina care se gasea pe ici pe colo, s-a acoperit spatiul de la fosta instalatie de gaz si cea de la antena (nu am mai vrut-o) si s-au facut gaurile pentru eleron. In acelasi timp s-a lucrat si la capota, s-au pus pragurile iar spoilerele au fost modificate. Acusi ajunge la vopsit... :-). Pana atunci poze cu chederele :D
|
dupa ce montezi toba aia sa faci si tu un filmulet cu ea dar ceva calumea nu cum filmeaza uni din toba :)) in rest bafta imi place :) frumos si incet ;)
|
am inteles ca e gata masina.... niste poze nu ne pui si noua? sa vedem ce-ai facut tu acolo :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
news: undeva pe la sfarsitul saptamanii viitoare sper ca sa pot scoate masina din nou pe strada. Dat fiind faptul ca masina a crescut in "volum" datorita modificarilor exterioare la care a fost supusa a trebuit sa trec pe jante de 16 care au ajuns azi impreuna cu 4 anvelope Bridgestone si Michelin. Doar pentru a mai potoli curiozitatea voi pune doar o poza insa sa stiti ca jantele nu vor ramane asa... vor fi revopsite cu ceva negru (surpriza 8).
|
2 Attachment(s)
si iata surpriza. un mic preview in privinta jantelor. 99% gata. vor mai fi date cu un strat de lac dar ca aspect vor ramane in aceasta stare.
|
superbe, faci si etrieri auri si putin auriu discret pe masina si gata:D
bafta!!! |
Quote:
|
perfect, ai niste poze mai recente? si de unde ai cumparat perla aurie?
|
Quote:
|
Oricum, din micul "preview" a iesit ceva super tare! Felicitari! Asteptam pozele finale :D
|
10 Attachment(s)
4 august 2010... ziua in care masina a iesit din nou pe strada. a durat dar a meritat cu prisosinta fiecare zi in plus. Masina inca nu a ajuns la forma finala, trebuie montate jantele noi (care se vad in poza) dar astept sa treaca identificarea de la rar si schimbarea de numar. o sa fie vopsite din nou atat etrierii cat si tamburii, montat kit xenon si foliat si luneta. la interior si mecanic mai este destul de munca. dar pentru moment ma bucur de ziua asta, de cum a iesit. sper sa va placa si voua.
|
Frumos..... parca eleronul ala e iesit un pic din peisaj....
Jentile de dimensiune au? |
Quote:
|
Culoarea e placuta. Dar capota, prizele alea, (bad-boyul e totusi frumos) si barile nu prea imi plac. Trebuiau facute cat mai simple. Eleronul e finut si ala, place ochiului, dar... ce e cu 'cutzulica' ala de pe portbagaj?
|
Quote:
|
Dar...de ce?
|
Frumoasa din fata, eleronul o completeaza insa bara spate e putin ciudata pentru gustul meu. Dupa ce montezi jantele se schimba treaba total.
Hai cu poza finala!;) Da' tot mai tb. sa faci ceva: Un tips la evacuare si o suspensie 40/40. Le Pragurile alea nu trebuiau montate invers? Adica cu aerisirea aia sau ceo fi in spate?:shock: |
Quote:
Cat despre praguri s-a tot discutat atunci si pana la urma asa am zis sa le punem... nu cred ca este o regula. Fiecare cred ca decide cum le pune.... P.S. Am uitat sa pun azi si eu stickerele alea cu Nubira de pe praguri.... maine cred ca le montez si eu ca sa fiu in rand cu voi :P |
-partea din fata +1
-eleron portbagaj +1 -jantele +1 -bara spate -1 (trebuia prelungita prea mult, e scurta rau, stricat linia cand te uiti din profil) -pragurile -1 (atat forma lor cat si chestiile alea de aer, clar dadeau sensul montarii, adica exact invers decat ai facut tu) Dupa ce pui jantele, folia, si tobele, in mod clar se mai schimba look-ul. Asteptam poze noi cu ele pus. Spor la treaba in continuare. |
Quote:
bara spate - nu am optat ca intreg spoiler sa fie la nivelul pragurilor pentru ca altfel (parere mea) strica linia masinii. nu stiu daca am puse pozele de la inceput am prins chestia asta dar asa e masina. spoilerul spate incepe cu linia pragurilor dar apoi se ridica. chiar nu mi-ar fi placut ca tot spoilerul sa fie drept...am vazut niste cielo-uri si chiar nu mi-au placut. pragurile - am spus mai sus ca au fost discutii cu baietii pe marginea acestui aspect si la final am optat pentru asta. nici acuma nu cred ca am ales gresit. 8) Mersi pentru critici oricum. Voi avea acusi de ales culoarea de la tamburi si etrieri... chiar nu stiu ce sa aleg....:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
astazi am fost la R.A.R si intr-un final am reusit sa schimb culoarea masinii. Au fost ceva emotii cand au vazut folia pe geamurile laterale dar intr-un final au lasat-o balta8). Intre timp mi-au veni de la facut distantiere ce vor veni pe jantele de pe spate, din pacate am omis sa fac rost de prezoane mai lungi deci un motiv de intarziere :sad:. Undeva pe luni sau marti ma duc la politie pentru schimb de certificat si nr de inmatriculare si apoi masina poate iesi cu adevarat pe strada. :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning