Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   Reclamatii votare (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/15622-reclamatii-votare.html)

L33L00 11-04-06 15:15

Re: Reclamatii votare

4 Attachment(s)
imi bag pola .... stiu ca e gresita mult da am mai evoluat eu de cand am facut-o ... uitati ceea ce trebea sa fie pusa la begginer .... si nu mi-au pus-o :((

sa-mi spunerti ce pareri aveti .... ca gresele are destule :))

si apropo.... parca nu trebuia sa fie nimic scris sau tatuaje pe masini ... vad ca multi au pus ... si nu li s-au facut nimic

Ace Axel 11-04-06 15:38

mie personal numi plac..

Yackone 11-04-06 15:43

parca erau aici reclamatii votare... nu comentarii lucrari;)

ZoliaT 11-04-06 17:19

Quote:

Originally Posted by L33L00
imi bag pola .... stiu ca e gresita mult da am mai evoluat eu de cand am facut-o ... uitati ceea ce trebea sa fie pusa la begginer .... si nu mi-au pus-o :((

si apropo.... parca nu trebuia sa fie nimic scris sau tatuaje pe masini ... vad ca multi au pus ... si nu li s-au facut nimic

wake-up

aceasta lucrare nu a fost primita .. deci nu a fost publicata

singura exceptie cu insemne pe masina a fost acel "Gunot" care a si fost descalificat in momentul in care a fost gasita semnatura pe forum

unde ai trimis tu lucrarile alea ?

TazAless 11-04-06 17:35

Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
parca ziceai ca ale tale erau printre primele :lol: mie asta nu imi pare a lucrare de top :lol:
ziceai ca faci uraaaat rau de toot
:lol:

shantzu 11-04-06 17:40

pai poate s-a referit la modul cum a lucrat :mrgreen:

TazAless 11-04-06 17:41

iti place tie ceva la masinile alea ? :lol: eu nu m-am putut abtine sa comentez cand le-am vazut :lol: :lol:

shantzu 11-04-06 17:46

nu imi place nimic ;) de aceea am si spus ca poate se referea la modul cum a lucrat pt ca a lucrat cam urat :mrgreen:

mihai134 11-04-06 18:40

Quote:

Originally Posted by mihai134
bah sa nu mi se sperie monitoru

ma speriasem degeaba :lol:

Most_Wanted 11-04-06 22:41

Quote:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))

scorpioaneee ...nu te-am dat in gat ;) ...era o gluma ...

L33L00 12-04-06 14:39

pana la urma ... nu mai conteza comentariile mele .....am sa particip la cel de la anu viitor cu siguranta :D

vlad_VSV 12-04-06 16:42

[QUOTE=Gratzian]castigatorii de la prisma sa ma contacteze pe pm, ca sa stabilim procedura de palta, impozitare, etc...

vezi ca ai primit PM........

frost_dani 12-04-06 17:01

mah da pan la urma cine sunt castigatorii de la prisma???k yo inca nu stiu.......dati shi voi un mesaj sa nu mor prost macar......

Gratzian 13-04-06 15:35

o sa ii anuntam oficial...
mai avem un pic cu organizarea si gata

frost_dani 13-04-06 16:34

bene mah....dar pana la urma se mai da locul 2 si 3 la advanced??

Skillzu 14-04-06 13:26

nu...a ramas exact k la prisma...

TopArt 14-04-06 13:50

am scris acest lucru si pe topicul "ultima suta de metri", cred ca e responsabilitatea mea sa scriu si aici:

o sugestie privind toata mozoleala si vanzoleala voturilor de pe forum... e timpul si cazul sa gasiti o noua modalitate de vot pe forum. toate ideile cred ca sunt binevenite, oricat de tampe sau ciudate vi s-ar parea.

trebuie sa scapati de mass-ul de pe messenger, trebuie sa scapati de identitatile false, nu ajuta cu nimic forumul.

de asemenea, cred (ca o prima idee) ca ar fi mai binevenit un vot secret, gen "vot prin PM", in care se explica ce si de ce s-a votat, argumentat, intr-una/doua fraze.

practic, la 4tuning virtual challenge 2006, pe forum, s-au votat: background-urile, tehnica de lucru, realitatea lucrarilor prezentate, deci iar tehnica de lucru, masinile impopotzonate, masinile care deja aveau multe voturi si, din pacate, mai putin TUNING-ul in sine (styling-ul), design-ul bodykit-urilor, accesoriile prezentate si originalitatea lucrarilor... poate e timpul sa invatati si din aceasta greseala ;)

ALXutz 14-04-06 15:21

Amin!
Bine punctat TopArt.. acestea fiind spuse propun moderatorilor sa inchida topicul acesta..

tng 14-04-06 16:23

bine tu :-)

... si se inchise topicu`

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning