Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Oare cum e corect ? (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/1557-oare-corect.html)

SEBASTIAN 26-02-05 07:30

nu mai inventati voi reguli noi.
e o aberatie sa duci masina la masurat puterea si sa te iei dupa asta.
la test vin cu o setare cu 100cp mai putin ca la curse si fur.
sunt bine asa cum sunt, ne-am batut capul destul cu astea si credeti-ne ca aven raspuns la orice nu s-au facut in 30 de minute grupele.

SEBASTIAN 28-02-05 08:53

Re: Oare cum e corect ?

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
La legale am vazut ca grupele se fac in functie de cai putere ... Nu am vazut sa se mai ridice capota , dar din cate stiu e posibil sa se faca. Oare unde mai este meritul meu daca in talon am 1.6 , 97 cai si de fapt motorul meu a ajuns la 150 cai prin diverse \"artificii\" ? Treaba asta inca nu imi este clara. Poate ma ajuta cineva .. Tare as vrea sa stiu daca are rost sa scot mai multi cai din bietul meu motor . Ce castig ? Urc in clasa sau am mai multe sanse de a castiga la clasa la care ma incadrez cu datele din talon ?

Am sa-ti atasez cateva explicatii care te vor lamurii, iar in ce priveste turbo la motorul tau ar fi interesant insa nu cred ca va da randament.

SEBASTIAN 28-02-05 08:56

Re:

Quote:

Hai sa fim putin seriosi. Nu stiu ce sofer adevarat isi lasa masina asa cum e din fabrica. Ori o faci super rea si treci la o clasa superioara , ori mici modificari ale motorului din talon care sa te ajute cu ceva la clasa ta . Nu de alta dar am vezut destule dacii cu carburator dublucorp , cunosc cateva nova cu ceva impins din electronica ... si lista stiti bine ca poate continua . Acele Dacii de care vorbeam eu ar fi trebuit sa intre la B ? Hai sa fim seriosi . Ce poate face un sofer bun cu o masina varza pe langa altul mai putin bun (nu prost) dar cu o masina mai buna (rapoarte , evacuare , inductie , etc.) ?

Noi incurajam tuningul , racingul si vrem masini de calitate chiar peste ce face fabrica asa ca masinile \"varza\" ar fi bine sa nu se inscrie la
LEGAL RACING.

Lucian 28-02-05 09:32

8) Corect ! Nu mai pun turbo pe Fiat ... Am gasit o Lancia Delta Turbo Integrale (16v) .

SEBASTIAN 28-02-05 21:59

Re:

Quote:

8) Corect ! Nu mai pun turbo pe Fiat ... Am gasit o Lancia Delta Turbo Integrale (16v) .

Bafta!

Lucian 28-02-05 22:57

Sa fie ! Merci !

SEBASTIAN 01-03-05 06:22

L E G A L R A C I N G

Supra de la voi e gata?

Lucian 01-03-05 08:04

Daca te referi la cea din Ploiesti , din cate stiu e aproape gata !

SEBASTIAN 01-03-05 23:13

Da.

Lucian 01-03-05 23:17

Scuza-ma dar la ce te referi ? Am crezut ca vorbesti de Supra lui Amadeus . Chiar mai are putin si e gata .

SEBASTIAN 01-03-05 23:30

Re:

Quote:

Scuza-ma dar la ce te referi ? Am crezut ca vorbesti de Supra lui Amadeus . Chiar mai are putin si e gata .

Da la aia ma refer.
De ce nu face un topic la masini & tuning?

Lucian 01-03-05 23:31

Asta nu mai stiu. Poate doar el sa-ti raspunda .

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning