![]() |
Re: 2012 We were warned
Alarm Fur Cobra 11, Politia de autostrada. Un serial ce da clasa tuturor serialelor americane, de actiune !
|
Quote:
Si cu ala cand s-a bagat sub apa sa scoata acea carpa numai tin minte ce era cu 30 de secunde inainte sa vina acel val urias si sa se sufoce el cu familia sa.. si a reusit ... sau cu planul acela.. au fost mai multe:) |
Efectele speciale au fost f bune..In mare este un film Ok! Merita vazut..parerea mea
Woody Harrelson este genial |
super film,dar prea sf..
|
Comedie de film. Nu are nici o treaba cu viitorul.
|
Nici Avatar nu e cine stie ce !
|
mie personal mi-a placut filmul,dar partea cand acele super-car-uri au fost distruse chiar nu mea placut deloc:(:(,+ca era si un f430:cry::cry:.....dar cum zice si lumea,cam SF:lol:...
faza cu acele nave si cu apele mai mari decat Everest stiu bine ca au luat-o din Biblie numai ca au mai "modernizat-o" putin.... |
Quote:
|
Am vazut si eu 2012 scos de pe file list , sper sa nu fac reclama , din cate stiu sunt 2 versiuni . eu am vazut-o pe cea in care se desprinde scoarta terestra de nucleul pamantului ... in fine ... nu stiu ce sa spun s-au facut multe filme si documentare pe baza 2012 ... om vedea si om trai ce se va intampla , sper sa fie bine ... din punctul meu de vedere e cam brusc asa de o data sa se inverseze polii sa crape pamantul ... adica un copac creste de la samanta in cateva sute de ani pana ajunge mare ... asa si aici , natura e lenta ... Nu se poate ca in filme ! In 2 zile crapa tot :) E SF filmul si restul de genul ... daca era sa fie ceva , suntem in 2010 , observam ceva modificari ale naturii , dar eu nu vad !
|
Tocmai a nins in Anglia iar autoritatile sunt ingrijorate! Asta e un semn, o modificare a naturii !
Ca sa nu mai zicem, ca la noi in RO, exista 2 anotimpuri, Vara si Iarna. Ba e frig de crapi, ba e cald de fierbi. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning