![]() |
Re: Masini vandalizate ?
Quote:
|
eu intr-o noapte m-am trezit cu 3 zgarieturi dintr-o aripa pana in cealalta adanci pana la tabla. masina era parcata in loc nemarcat. dupa cateva zile a aparut si a 4a zgarietura, banuiesc ca aceeasi persoana
|
un te pune cu un idiot, te coboara la nivelul lui de inteligenta si te bate cu experienta.
|
Quote:
|
Si eu am patit-o ..... am parcat masina in fatza casei pe str Nadasel .... o data un cauciuc taiat .... oglinza zmulsa .... bandourile de pe usile lateral stanga furate cu tot cu semnalizare.... si intr-o dimineatza mai nou am gasit prelandez pe capota si portiera dreapta fatza .....in decurs de 1 an jumate :)
Sperante .... am montat o camera pe geam in casa care bate exact unde parchez masina .... sper sa ii filmez sa merg la politie cu filmare :> :> :> |
Furturi
Salutare la toata lumea, sunt nou pe aici, defapt urmaresc forumu de ceva luni bune, in fine ...as dor sa stiu si eu daca este careva care sta in gheorgheni si a avut neplacerea sa ii fie sparta masina sau furturi, eu..azi dimineata am fost plecat de pe la 7 juma si cand am venit acasa pe la 9 am gasit bmw fara o semnalizare si la fel acum vreo 2-3 luni am ramas fara oglinda (sticla numai) si mar interesar daca ati sti care se ocupa cu asa ceva ptc cu politia sunt sigur ca nu rezolv nimik la ce sistem avem in tara asta infecta. Multumesc
|
Re: Furturi
am auzit si eu ca in ultima vreme o banda de hoti au cam dat navala pe masinile din gheorgheni. Cu siguranta nu sunt clujeni, ca de fiecare data cand i-au prins :) .
Nu lasati obiecte de valoare sau orice recipiente in masina pt a instiga furtul!!! |
si culema din fata blocului mi-au furat nenorocita de semnalizare
|
prin vara...tot in ghg...mai exact pe albini in fata la fratemio la atelier..sa furat eleron m-tech 2(orginala cu sigla in colt) de pe urs:(...daca stie cineva ceva...dau de baut:)))
|
Re: Masini vandalizate & Furturi
Numa la noi se poate asa ceva, bine ca in germania o rezistat masina 15 ani in stare perfecta cu toate piesele originale si o aduc in tara de mai putin de 6 luni si e vandalizata, dao dracu de treaba...si logic daca ii dai la garda pa aia ii doare in gland si tu ramai cu paguba
|
Quote:
|
:)) ce aiurea, daoar Dumnezeu sa ii prind pa baieti cand fac manareala ca apoi le dau yo dauna totala de nici 7 doctori nu le mai cos gura
|
mi-au furat eleronul
1 Attachment(s)
daca stiti pe cineva care o sa-si puna eleron asemanator in zilele astea este hot tel0741758790 si daca citeste chiar hotul ii ofer 100lei pe el
|
Re: mi-au furat eleronul
ce tare :)) ii oferi 100 ron sa ti-l aduca inapoi :lol::lol:
dar daca apoi ti-l fura iar, iar ii oferi 100ron? :lol::lol::lol: mi se pare amuzanta situatia cu oferitul de bani, regret ca exista oameni care fura, dar asta-i viata |
Quote:
|
evident ca-i mai ieftin sa-i dai 100 ron si sa-l aduca inapoi, dar daca apoi iar il fura, iar ii dai 100 ron?
astia ar trebuii sa aibe mainile taiate...nu neaparat mainile, ii destul 2 degete pentru fiecare furt |
am auzit ca se fura oglinzi, antene scurte, in ultimii ani jante,
dar un eleron... ce sa-i faci lonca draga foamea e mare... am trait s-o aud si pe asta =))) |
cine stie, poate in canteva zile te trezesti cu hotul la amanet sa-l amaneteze:))
|
mno...aiai ar fii interesant rau de tot.
apropo, ai ceva s320 de prin 90-98? |
Quote:
|
ceva de genu am patit cu un laptop o data si la adus la amanet dar nu era al meu era a unui prieten:D
|
JENTI FURATE!!!!! ATENTIEEEEE!!!!!
1 Attachment(s)
S-au furat jenti Borbet BS Crystal 4x100, pe 16'', 7,5j fata si 9j spate, cu cauciucuri noi, din Cluj Napoca, zona clujana! avand in vedere ca politia se misca mai greu cer ajutorul dumneavoasta! daca cumva vinde cineva acest fel de jenti, aveti grija ca sunt furate!!!! Va rog sa ma anuntati la nr 0740161001, 0745686364! Ofer recompensa, celui care da o informatie valabila!!!!
|
Re: JENTI FURATE!!!!! ATENTIEEEEE!!!!!
mai exact pe unde pe la clujana...? ca se pare ca tre' sa-mi pazesc si eu jantele de acuma.
|
pune o poza mai veche cu masina cu jentile montate pe ea...ca asa nu prea=-mi vine sa cred! stiu cel putin 3 masini in cluj cu asemenea jenti
|
aveau antifurt ?
|
:shock:
unde mai exact, ca eu am lasat masina deschisa mai multe zile si nu o umblat nimeni? cand? |
Quote:
din fericire cred ca s-au recuperat..din cate stiu. |
pai cum de ce? pai sa puna o poza cu masina cu jentile montate de cel putin 2-3 luni in urma...ca asa poate sa mearga si sa spuna ca le-o vazut pe alta masina si el sa nici nu fi avut jentile
si nu-i de necrezut ca se fura...se fura multe |
au fost recuperate jentile, intradevar! cu ajutorul prietenilor care le-au vazut pe o alta masina in zona din care au fost furate!!!! dupa semnalmentele de pe jenti si de pe cauciucuri au fost recunoscute! Noroc ca erau inseriate si aveam a 5-a janta de rezerva cu seria!
multumesc tuturor care s-au implicat!!!! |
Trebuie sa fi fost cineva tare prost sa isi monteze jantele furate pe o masina si sa mai treaca prin zona aia ulterior :lol:
|
tot asa mio furat si mie eleron mtech2 original de pe urs...dar nimic...asta e..traim in romania:(
|
S-A FURAT BICICLETA MTB 26"
1 Attachment(s)
IN DATA DE 10.AUG.2011 S-A FURAT BICICLETA MTB 26" NUZZI TOPDOWN DE PE ADRESA STR. AUREL VLAICU NR 10 MARASTI, CLUJ-NAPOCA.
ROG PE ORICINE O VEDE SA MA SUNE DE URGENTA. MULTUMESC TEL: 0744 695 180 |
Re: S-A FURAT BICICLETA MTB 26"
incaerca o vizita in general prin zona iris... baci..dambu rotund si clar oseru. cam pe aici ajung bicicletele care se fura. ca biciclist cunosc situatiile si sper sa ai noroc sa o gasesti!
|
sambata in oser erau 2 "bruneti" si aveai biciclete calumea, la preturi moca.
era un btwin rockrider cu discuri de 203mm, jante duble etc etc...in decathlon ii vreo 32 sau 39 milioane, ei vroiam 300 euro, era ca noua. Mai era o kona la 400 euro un Gt la 300 euro o doamna cu sotu si 2 baieti de vreo 14-16 ani au cumparat cu 500 euro 2 biciclete, un specialized si inca ceva...n-am vazut ce marca era. Aveau cateva roti duble, manete de frana, cadre separat...aveau ghidoane, pipe, o roaba de piese, la preturi de nimic. Cadru kona lanai 100 ron, pretul de magazin ii de vreo 480 ron la bikesport in manastur. Incearca sambata ce vine, poate mai apar dubiosii aia, aveau ceva vito gri inchis ... fara geamuri laterale. tipi sunt simplu de depistat, ceafa lata, lant de aur la gat, tigara in mana dreapta, in mana stanga samanta si gura de la ureche pana la ureche. Bafta...dar cine a furat-o daca avea un pic de minte o dezmembra si vindea piesele separat |
Sper si eu s-o gasesc, din partea mea s-o vanda cat timp ramane in Cluj.
Daca are cineva orice informatie, sa sune de urgenta la 112 sau nr afisat dedesubt. Recompensa, se subintelege. |
asa, haz de necaz, n-ai ceva piese ramase? :P
ma intereseaza o pipa pe un tol si un ghidon mai rezistent |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning