![]() |
Re: sollenzza
1 Attachment(s)
cumpar pleoape solenza
|
8 Attachment(s)
:peace: ceva pareri ce sa-i mai fac la exterior ? :2gun:
|
sa o lasi mai jos, ar arata altfel, te pot ajuta cu arcurile sa le comprimi:)se face si mai rigida si mai joasa(cat vrei tu de joasa)
|
la exterior iar mai trebui:
-sa modifici grila - taiat o spira din arc p fata - pleoape pe faruri - o folie pe geamuri - un palasolar din folie si kam atat zik eu k e deajuns MULT NOROC NU MASINA IN CONTINUARE !!! |
Ai putea vopsii prelungirea spate in culoarea caroseriei si sa modici grila fata (sa ii scoti sigla).
|
Sa ii faci stalpi negri cu colant ca la logan.
|
Pune-i inapoi maciuliile alea la xenon ca multi iti umplu frigideruu pentu ele si trist e ca multi sunt ca tine.
In rest masina iti arata bine, daca o lasi putin mai jos o sa arate foarte bine. Bafta!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
grila o potzi face si tu nu neeaparat sa o cumperi , era un baiat pe forum care modifica grile are o supernova alba(relu_gtt park) vorbeste cu el poate tzio face el
|
1 Attachment(s)
VAND MUZIKA filtru curent-statie alpine 2000w-SubwooferALPINE ASTEPT OFERTE +boxele fata si spate ????
|
ce bani?scz de off
|
Quote:
|
Iti dau 300 ron daca este ok cauta-ma.
|
Quote:
|
ai un pm...
|
Quote:
Apropo la xenoane mai bine pui aia la loc ca nu e bine ce faci tu;)! Si oricum frumaosa masina daca ii pui o grila si oleaca mai joasa e superba |
Quote:
|
pune te rog niste poze de actualitate cu masina...;)
|
6 Attachment(s)
astea sunt cele mai recente :-P
|
Quote:
|
:peace:
Quote:
|
aveti idee ce arcuri mai tari se potrivesc pe SOLENZA as vrea sa le schimb imi ating deoarece am schimbat rotile (unele mai mari) ce ma sfatuiti sa fac sa le schimb sa le intaresc ???? :evil:
|
Poi ce roti ai pus?? Pe cat sunt?? Ce ET ai la ele, ce latime, ce cauciucuri ai pe ele? Eu am pe SN pe 15 si nu zic ca nu-mi freaca, dar doar pe spate cand sunt 5 in masina. Eu am avut masina coborata, am taiat din arcuri si am scurtat tija la telescop. Stiu destui care le-au intarit si sunt foarte multumiti, ma refer la telescoape, eu nu le-am intarit, le-am lasat asa. Din cate stiu eu telescoapele de SN sunt mai tari ca si cele de SZ, sper sa nu gresesc.
Bafta la modificari!!! |
eu zic ca iar prinde bine o folie momentan,am dreptate?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
am 2 arcuri de bmw pisica o sa incerc sa le pun sa vad daca merg o sa pun si poze nu mai stiu ce sa fac daca iau 5 persoane in masina trebui sa merg cu 40 la ora si la fiecare groapa sa franez sa vedem ce iese
|
Nu te chinui cu arcurile de BMW. Au incercat altii inaintea ta :oops: si ii arcu mai mare si a picat arcu o spira de pe taler si pana acasa mi-a frecat arcu in roata...
Pune 195/45/15 si o sa ai mai putine probleme |
mai bine ai pune 175\55\15 parerea mea la 195 tot o sa-ti frece...
|
CUMPAR PLEOAPE SOLENZA 0767068842
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning