![]() |
Re: Tuning Motor 1.6 De La Logan
sco211 nu era vorba de tine!!! era vorba de BECK cu raspunsul lui anterior!!!!
|
1 Attachment(s)
beck, lasa copilul in pace ca asa eram si eu cand eram mic... Alejandro, noi portam si polisham galeria de evacuare, nu traseul, iar catalizatorul este metalic special. Doar traseul asta complet pus pe masina facea 8 cp si 10 Nm in plus fara sa atingem softul original.
Aveti mai jos inainte si dupa kit, inainte insemnand masina 160 000 km, in stare buna si servisata corect cu softul de fabrica. |
Quote:
|
Portarea nu se face cumva la traseele de admisie si evacuare din chiuloasa? Definiti va rog portare - sa inteleg si eu - pe anumite thread-uri si de la anumiti mecanici am inteles ca portarea este procedeul prin care se mareste cu cateva zecimi sau mm (depinde cat de permisiva este chiuloasa) - traseul de admisie sau evacuare din chiuloasa - acele tunele!
Beck - tocmai ti-ai demonstrat adevarata fata - om lipsit de respect de sine!!! Cine-si respecta aproapele mai mult decat pe sine se respecta cu adevarat pe sine, cine ii aduce injurii etc, demonstreaza ca e tocmai inversul! - intelege ce vrei - faptul ca te ocupi de sudura nu iti da titlu absolut de maestru al sudurii. Lasa tu clasele mele - sunt 101% sigur ca am mai multe ca tine! Si cu ajutoru lui Dumnezeu cu siguranta n-o sa-mi ajungi la degetu mic cand imi termin studiile - poate te vei bucura sa te angajez :)) |
Quote:
ai mare noroc ca nu au aparut prezervative performante imediat dupa revolutie... |
:)) eu am fost viu la revolutie alcoolicule!!! totusi tind sa cred ca compania durex le va trimite parintilor tai un cec in valoare de 2000 USD - cam atat valorezi tu - fiind descoperita intr-o serie propagata prin anii 80 - cu multe gauri - deaia te-ai nascut tu - esec uman ce esti :)) ce sa mai zic de faptu ca nu stii sa legi 2 cuvinte - te uiti crucis vrei sa apesi litera t si apesi la mama dracu pe a :)) vezi sa nu-ti formatezi compu din greseala!!!
|
muhahhahaha, esti sigur ca erai viu? ti-a luat cineva pulsu???????
|
eu ma dezabonez de la acest thread - mi-am spus ce am avut de spus - pacat ca nu am reusit sa primesc raspunsurile cerute - Stima si Respect pt domnu inginer Florin de la Master Tuner - sper ca intr-o zi sa pot sa dau noroc cu dansu si sa stam la un pahar de vorba!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning