Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce masina sa-mi cumpar? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/144012-masina-cumpar.html)

johhny 29-09-09 19:23

Re: ce masina sa-mi cumpar?

Quote:

Originally Posted by cn3azu (Post 2676956)

P.s. lasa-i pe parinti...urca-i intr-o masina adevarat second (un seria 1), si apoi urca-i intr-un fiat nou...si vei vedea ce zic...

de acord cu tine, tot seria 1 sh recomand si eu, e perfecta pentru o femeie.

22VIN 30-09-09 18:06

Quote:

Originally Posted by cn3azu (Post 2676956)
P.s. lasa-i pe parinti...urca-i intr-o masina adevarat second (un seria 1), si apoi urca-i intr-un fiat nou...si vei vedea ce zic...

Ce sa zica... Masina noua e masina noua.
Gumitza, cauta o masina mica, feminina nou-nouta. Esti fata, n-ai nevoie de toate vechiturile tarate in care (mai ales daca e bmw) sa incepi sa bagi bani si sa umbli din service in service.
Eu sunt de parere ca un citroen c1 alb arata super.

Lecca 30-09-09 18:08

exceptand partea cu citroen c1 , sustin total ce a spus amphetamine ;)

cn3azu 30-09-09 18:14

fiecare cu parerile lui...dar eu unu nu vad de ce ti-ai lua o masina noua daca ii scade pretu cu minim 20% numa scotand-o pe usa fabricii/dealerului....vreti exemple? (va dau pe privat)....eu nu stiu daca-i tot una sa dai un 9000 pe ceva nou cu mult plastic si nivel de dotari penibil...si sa alegi ceva de 2-3 ani vechime in stare buna.. sau chiar f buna...iar cand ma refer la masini second nu ma refer sa cumperi marci ieftine gen...vw, opel, si alte ghidusii (fara sa se simta ofensat nimeni)...tu alegi sunt banii tai...aici sunt doar sfaturi. iar povestea cu masina noua e masina noua...e pentru oameni de peste 70 de ani...restu treaba voastra, trebuie sa manance si dealerii o paine...

Lecca 30-09-09 18:19

ce preferi cneazule , o virgina buna la 18 ani (ipotetic vorbind ;) ) sau o femeie divortata cu copil la 30 de ani? :-P
:lol:

cn3azu 30-09-09 18:21

mai domnule, ce sa zic...pe virgina trebuie sa o invat...o divortata la 30 ma satisface pe deplin si poate ma si intretine..cu aia de 18 ani trebe convingere, dragoste intelegere...:))) problema e cu copilu...:))) da in rest pe mana babetei as merge :P

Lecca 30-09-09 18:22

pai vezi, ai spus-o singur, problema e cu copilul... adica, cine stie ce chitzibuserii ascunse are o masina, chiar si cu 50k km in bord.... ;)

later edit: plus ca pe virgina (masina, sa nu se supere adminii :P ) o inveti cum vrei tu, nu cum au vrut altii ;)

cn3azu 30-09-09 18:24

ai tu dreptate in ceea ce zici...dar...esti de acord cu mine ca gasesti masini second in stare f buna, de la dealeri sau luate inapoi de firmele de leasing? iar o masina second cand o cumperi o verifici la sange...pe rampa si cum se face...altfel nu are rost sa cumperi masini second..

Lecca 30-09-09 18:27

sunt foarte de acord, cunosc , dar nu e cazul cu seria 1, la pretul asta trebuie sa aiba lejer peste 50.000 de km. evident, 116 cu dotari putine :P

cn3azu 30-09-09 18:29

da...adevarat, e varianta si cu germania...dar aici depinde de fiecare cat e de implicat in achizitionarea unei masini :P, noi fiind baieti ne plac treburile de genu, dar unei fete nu stiu...:)) si pt ea nu cred ca conteaza atat de mult daca are nu stiu ce dotari magice...(cunosc psihologia soferitelor) :)

ionut_cluj 30-09-09 18:31

gata ba, opriti-va. Se cumpara New Beetle.

Lecca 30-09-09 18:31

iti dai seama :P eu zic s-o lasam sa isi faca mana pe ceva mic si cochet , cand se face mare o pofti si un seria 1 :P

22VIN 30-09-09 23:18

Quote:

Originally Posted by cn3azu (Post 2681589)
fiecare cu parerile lui...dar eu unu nu vad de ce ti-ai lua o masina noua daca ii scade pretu cu minim 20% numa scotand-o pe usa fabricii/dealerului....vreti exemple? (va dau pe privat)....eu nu stiu daca-i tot una sa dai un 9000 pe ceva nou cu mult plastic si nivel de dotari penibil...si sa alegi ceva de 2-3 ani vechime in stare buna.. sau chiar f buna...iar cand ma refer la masini second nu ma refer sa cumperi marci ieftine gen...vw, opel, si alte ghidusii (fara sa se simta ofensat nimeni)...tu alegi sunt banii tai...aici sunt doar sfaturi. iar povestea cu masina noua e masina noua...e pentru oameni de peste 70 de ani...restu treaba voastra, trebuie sa manance si dealerii o paine...

Sincer, nu inteleg de ce se agita multi cu devalorizarea masinii. Masina e o f*tere de bani din prima pana in ultima zi. Cumperi o masina ca-ti place, nu ca scoti cu 2000euro mai mult fata de ailalta cand o vinzi. Tu ar trebui sa stii mai bine, pentru ca vad ca ai 300M care reprezinta o nulitate pe piata SH in tara asta passat-ista tdi-sta.

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2026 4Tuning