Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cam asta a fost, cel putin pt moment (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1425-putin-pt-moment.html)

Al3xius 06-07-04 16:39

pai cine a zis sa nu mai fie ilegale ma ? :lol: :lol: da o etapa de legale nu strica ...ca dupaia se lasa misto la libere :twisted: :twisted:

COIOTU` JR. 06-07-04 16:41

G-spott exista un raspuns scurt shi clar : NU!!! :)

Alex NOS 06-07-04 21:06

Ilegalele tot timpul o sa fie.Pt ca nici un raliu gen Legal Racing nu iti creste adrenalina precum ceva ilegal.Eu cred ca farmecul ilegalelor il constituie riscul pe care ni-l asuman cu politia.Dar pina la urma ulciorul nu se duce de multe ori la apa...Adica ceva legal ,chiar daca nu are sarea si piperul ilegalului poate sa stinga setea de liniute a multora...Se mai calmeaza spiritele...
Unora le place sa pecuiasca ,le place fotbalul,le place sa bea...Dar exista si o categorie mai mica carora le place tuning-ul,intrecerile...E costisitor si
uneori periculos dar asta e...Curge in vene,nu se poate scoate..

Al3xius 06-07-04 22:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alex NOS\"
Ilegalele tot timpul o sa fie.Pt ca nici un raliu gen Legal Racing nu iti creste adrenalina precum ceva ilegal.Eu cred ca farmecul ilegalelor il constituie riscul pe care ni-l asuman cu politia.Dar pina la urma ulciorul nu se duce de multe ori la apa...Adica ceva legal ,chiar daca nu are sarea si piperul ilegalului poate sa stinga setea de liniute a multora...Se mai calmeaza spiritele...
Unora le place sa pecuiasca ,le place fotbalul,le place sa bea...Dar exista si o categorie mai mica carora le place tuning-ul,intrecerile...E costisitor si
uneori periculos dar asta e...Curge in vene,nu se poate scoate..

ai foarte mare dreptate ...citeam la sectiunea Curse ILegale ca cica daca noi consideram ca e mai misto la ilegale doar pentru ca vine polita suntem copii sau ceva de genu asta...dar asa e :) e adrenalina mai mare ! :wink: :P

g-spott 06-07-04 23:18

Sincer, dupa mine, mai bine sa fie tot timpu' ceva de genu' 29 iunie pe aeroport decat ilegale ... Cel putzin mie mi s-a parut super ... Mai marfa decat la orice ilegal
:peace:

Al3xius 07-07-04 00:13

corect...decat de 2 - 3 ori pe saptamana si sa stai 10 min sa pleci mai bine odata la o luna ceva de genu ala ! :twisted:

invmic 07-07-04 07:16

Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....

BoSsuL3TZ 07-07-04 07:52

a inebunit capra ha? :D :D :D hahahhahaha...

Al3xius 07-07-04 11:08

n-ati vazut si la VTM cum e ? ...cand se termina toti pleaca cu scartzuri si drifturi si basini .... si dupaia toata ziua in oras e nebunie :lol: :lol: pana da odata garda in ei ...

invmic 07-07-04 11:39

Da mah asa e dupa fiecare raliu o iau toti razna...Imi adusai aminte cand am fost la cinema la filmu The fast and The fourios cand dupa film au inceput toti sah plece cu demaraj de m-am paralizat de ras.....

Al3xius 07-07-04 11:50

printre aia a fost si KOS-u :( :( ...tin minte ca era el cu Seat-u bobby cu Calibra ... DES-u si nu mai stiu exact cine mai era .... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ...ce vremuri erau atunci ! :evil: :evil: asta e ! Life is a Bitch !

COIOTU` JR. 07-07-04 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"invmic\"
Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....

Invmic \"Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa\"
:lol: :lol: frana de mana trasa?????? PITULATE SA NU TE AUDA DREAQ LUMEA CA AI OLTCIT!!!! :P :P :P :P :P :P (frana de mana........poate are RM) parca te aud acum...........

g-spott 07-07-04 15:01

invmic: poate scumpul tau vecin acum a invatat sa dea demaraje si sa arunce masina de cur :) .... sau poate sa fie si o reactie de la raliu :)

invmic 08-07-04 08:27

g-spott:Poate akum a descoperit si el cah se poate pleca de pe loc cu demaraj si o vrea omul sah vada ce ii poate masina..... :D :D :D

COIOTU` JR. 08-07-04 15:53

Dar daca nu o fi asha!!!??? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
:P :P :P :P :P :P :P :P

invmic 08-07-04 17:27

Daca nu este asa inseamna cah stia si nu avea tupeu.... :D

COIOTU` JR. 08-07-04 17:38

Posibil.....................hhhhhhhmmmmmmmmmmmmm.. ..................... :?
:)

Al3xius 09-07-04 00:04

si totusi ...frana de mana la olcit ? :roll:

COIOTU` JR. 09-07-04 01:55

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Al3xsius......TREBUIA SA STRICI TU TOTU`!!!!??? :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Al3xius 09-07-04 11:19

...it was just a question ! :wink:

COIOTU` JR. 09-07-04 16:20

Da chiar invmic ce oltcit are vecinu` ala al tau??????
de se intoarce cu frana de mana??????? :)

invmic 10-07-04 18:53

Mah vecinul ala al meu are un Club 11 RL cred ....

COIOTU` JR. 10-07-04 19:08

Pai shi atunci tu stiai ca Oltciturile inafara de RM au frana de mana pe fatza???? :lol:

invmic 11-07-04 09:31

COIOTU` JR.:Normal cah stiam dar poate omu si-a facut ceva modificari....Cert este cah se dadea cu masina .....

Al3xius 11-07-04 13:18

daca se intoarce cu masina nu inseamna neaparat ca se da cu frana de mana...

invmic 11-07-04 14:20

Al3xius:Aici ai si tu dreptate mah dar din punctul tau de vedere....Din punctul meu de vedere io zic cah se dadea cu frana de mana....Oricum nu conteaza prea mult deci :peace:

Al3xius 11-07-04 14:27

pai inseamna ca e modificat ... eu am vazut doar un olcit care avea frana de mana pe spate ...era modificat de el si avea 2 frane de mana(una pe fiecare roata) ...pacat ca acum e in paragina in fata blocului la mine ! poate il stii si tu : VL-01-WJO ...o sa pun poze cu el ...

COIOTU` JR. 11-07-04 16:14

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Alexius shi cum se intorcea....cu el??? :P :P :P :P

g-spott 14-07-04 02:13

coiotule .. simplu trage de volan :P

DJ 35 GAB 14-07-04 21:31

ma baietzi scuzati interventzia insa frana de mana se poate pune pe orice oltcit,preluandu-se sistemul de pe renault 5.sant foarte putine masini care au asa ceva in craiova,si nu prea merita osteneala pentru ca cel putin iarna oltcitul se da si fara frana de mana.din balans poty sa te dai cu orice masina fie ca are sau nu frana de mana.... inca o data scuzati interventia....pa pa .....

munty 14-07-04 22:46

mda...dar din balans te dai mai mult de-a latul...nu te intorci prea spectaculos...

Add|cT 15-07-04 12:07

munty conteaza ca te dai !!!!! :peace:

DJ 35 GAB 15-07-04 19:42

Re:

munty te-ai dat vreodata din balans?e mai marfa de o mie de ori ca frana de mana!!!dar balans+frana de mana dupa el e super marfa!!sa incerci...
si mai vorbim....pa pa

munty 15-07-04 21:30

pai asa ma dau balans + frana ....

numai balans mi se pare de ***...

COIOTU` JR. 17-07-04 01:22

Munty ce zici....ca cu oltcitu` potzi sa te intorci cu frana de picior aproape ca cu frana de mana(ca la alte mashini).......... :)

Al3xius 18-07-04 00:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COIOTU` JR.\"
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Alexius shi cum se intorcea....cu el??? :P :P :P :P

sorry pentru intarziere dar acum am vazut postul : se intorcea super marfa cu el ...dar cum am spus pacat ca acum e in paragina in fata blocului :( :( :(

COIOTU` JR. 20-07-04 17:06

Cam tarziu...........dar merge.......... :P :)
PS: Al3xius intreabal shi tu pe gabi daca putem sa facem un topic numit \"Offtopic\" in care sa postam mesaje care nu au nici o legatura cu topicurile celelalte...............sa nu maii fim offtopic pe alte topicuri.............io zic ca ar fi o idee buna..............shi nici gabi nu s-ar mai supara.................!? :? :? :)

Al3xius 21-07-04 09:54

Eu o sa-l intreb cand ma intalnesc cu el...dar cred ca nu se poate ... daca e facem un subiect : Discutii Libere ...or somethin` like that ! :lol:

COIOTU` JR. 21-07-04 17:38

Dap!.................sa nu uitzi sa-l intrebi......! :)

BoSsuL3TZ 21-07-04 18:18

bla.. sa intrebi :lol: ejti liber sa deschizi orice topic itzi trece prin cap.. ;) si nu vaz care ar fi problema.. 8) bine, este si mai bine daca ai aprobarea chief-ului... ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:59.

- Copyright 2026 4Tuning