![]() |
Re: Ce faci daca afli ca un prieten bun a inceput sa foloseasca droguri?
<object width="425" height="344">Da,ştiu că îl ştiţi cu toţii, dar versurile alea sună tare enervant pentru unii ;)
<embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/95bZow4_gE8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object> |
Quote:
|
haha ,deci suntem toti niste drogati conform teoriei orgasmului
|
Da, corect :lol:
Depinde doar de sursă :) |
Din pacate cine o apuca pe drumul asta , nu mai are cale de intoarcere , prea putini mai revin la starea normala :sad: .
Eu unul nu inteleg de ce sar apuca cineva de droguri , este peste puterea mea de intelegere , niste oamenii fara vise , fara idealuri de urmat in viata , altfel nu-mi explic , sa te droghezi pt. ca asa e misto , ca e la moda? Oameni usor influentabili , cu un caracter slab , aceasta este parerea mea , de om simplu , care nu fumeaza si nu bea alcool deloc. Nu am prieteni buni care se drogheaza , am niste cunostinte de care nu ma prea intereseaza , deci nu pot sa-mi dau o parere despre cum as reactiona la auzul unor vesti de genul acesta. https://www.youtube.com/watch?v=CTO7mDcwGp0 |
am si eu drogati in bloc asa zisi prieteni da ce sa vb cu ei de droguri daca te pui sa vorbesti cu ei ..vb cu tine iti zic sa nu te apuci. sa nu incerci .da la sf . iti fac o gluma :) 'hai nu vrei si tu de curiozitate:D"sau ba u esti mai drogat ca mine
eu unu zic un singur lucru .nu ai cu sa ii mai opresti odata ce au inceput ...mai greu si foarte rar ............ mai bine ii ajuti. le zici consuma mai mult .nu de alta da sa nu mai stea pe lumea asta sa ii vezi cum se chinuie ...cum se zbat ......(mai bine mori intr-o secunda decat in 2 -3 ani) |
Quote:
|
L-as pune sa urmareasca cateva filmulete legate de subiectul asta , filmulete reale din viata unui consumator , si aici ma refer strict la drogurile care dau dependenta ( cocaina , heroina , amfetaminele , LSD ) sa vada in filmul ala cum arata el vazut de altii de la inceputul "carierei" de consumator , in "floarea varstei " de consumator si inevitabilul final la care va ajunge si starea in care va fi . I-as sublinia chinurile prin care va trece si schimbarile de comportament si cele fizice , iar daca va continua totusi atunci alegem solutia de internare fortata intr-o clinica de dezintoxicare sau l-as trimite dupa gratii ! As prefera sa-l vad inchis si sa stiu ca i-am salvat viata , decat sa-l stiu liber si sa vad cum se termina cate putin zi de zi..............Drogurile nu sunt o solutie.....nici chiar marijuana sau alte droguri asa-zise usoare nu mi se par un lucru de incercat........mai devreme sau mai tarziu vor da dependenta si astea........
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning