![]() |
Re: Honda Civic Type R
cand zici ca a dat nos la ce te referi ? a calcat-o sau a dat literalmente NOS ? :)
In fine pe 400m am auzit ca e grav ursu. ps : vedeti ? tin cu ursu :P |
i-a dat NOS coae ce pm intelegi din i-a dat NOS, NOS in pm nu blana cox talpa sau pm altele!@!!!!! capisci?> :-P
ps : noi tinem cu vaca! |
:lol:... da intelegi tu...
oricum, nu e kiar asa grav ursu ala, da' nici rau nu e ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Emil a avut meritul de a aduce mereu BMW-uri E30 in atentie si al promova in linia intai asa cum face si acum. Nu stiu care ar fi fost rezultatul unei curse reale pe 400m fara nos cu honda ctr insa si asta e o masina f competitiva. Azi cu nos a facut furori din mers reusind sa invinga un BMW M3 e46 cu tobe Supersprint. |
Quote:
oricum, cu mare placere... sper sa nu stau nici eu degeaba pana atunci! ;) |
Quote:
|
[QUOTE=SEBASTIAN]Oricine cunoaste avantajul unui 4x4 pe 400m, iar un BMW chiar daca e vechi atat timp cat mai e in mintile lui mai are de spus ceva.
Emil a avut meritul de a aduce mereu BMW-uri E30 in atentie si al promova in linia intai asa cum face si acum. Nu stiu care ar fi fost rezultatul unei curse reale pe 400m fara nos cu honda ctr insa si asta e o masina f competitiva. Un BMW E30 cu motor 2.5 12 valve care sa fie batut doar de masini care sar usor de 200 de cai si care are doar o evacuare sport si un chiptuning bun este ceva deosebit dupa parerea mea si la ora actuala cred ca este cel mai bun urs de acest fel. Cum si tu erai foarte mandru de Cielo care batea masini f periculoase la fel si noi suntem mandri ca o masina de 3000 de euro isi masoara cu succes fortele impotriva unor masini noi , mult mai scumpe si cu mult mai multi cai veniti din fabrica:) |
pana la urma a mea nu are nimic in plus fatsa d fabrica, si in afara de start care totusi se datoreaza tractiunii integrale, ursul din mers pierde ca o masina de 170 de cp cu chip...
oricum, revin si spun ca intr-adevar, aveti cu ce sa va mandriti fiindk ursul ala kiar trage, da' trebuie sa luati in calcul ca pe orice suprafata la 4x4 e greu sa gresesti plecarea, mai ales daca stii totusi sa conduci cat de cat, pe cand competitorii vostrii (si nu fac aluzie la CTR aici) trebuie sa faca o plecare perfecta pentru a castiga... ;) astept cu mult interes un rematch ;) |
Quote:
|
Quote:
kiar penala faza :lemon: |
1 Attachment(s)
uite fisa de dyno facuta ieri la MasterTuner, la initiativa lui Andrei Tentean, care intr-adevar are catback Supersprint pe masina si Unichip, si a vrut sa vada o diferentsa! ;) macar eu vin si cu argumente, nu doar cu "gura lumii". Si imi pare rau ca arata in halul asta, da' e facuta cu telefonul fiindk m-a tradat pana si scanneru :mad:
cat despre urs, dupa un chip asa agresiv, ar trebui sa scoata si el macar cat scoate douamii-ul meu care totusi are cam juma' de litru in minus si vreo 2 pistoane in minus ;) |
Quote:
apropo...si cand te-ai trezit era dimineata nu? sau aveai un cucui in cap? :lol: :lol: :lol: |
ia hai gata.
|
[QUOTE=Achim]uite fisa de dyno facuta ieri la MasterTuner, la initiativa lui Andrei Tentean, care intr-adevar are catback Supersprint pe masina si Unichip, si a vrut sa vada o diferentsa! ;) macar eu vin si cu argumente, nu doar cu "gura lumii". Si imi pare rau ca arata in halul asta, da' e facuta cu telefonul fiindk m-a tradat pana si scanneru :mad:
cat despre urs, dupa un chip asa agresiv, ar trebui sa scoata si el macar cat scoate douamii-ul meu care totusi are cam juma' de litru in minus si vreo 2 pistoane in minus ;) Pentru o masina care are 1400 kg chiar este senzatie iar softul este o reusita reala, cu mult peste ceea ce i-au pus unii si altii care vorbesc ca tine;) Acum ca este greu de suportat ideea sa vezi din spate o masina cu mult mai ieftina este alta problema:) Acum , ca stam si ne gandim, masina aia sta in fatza ta pana pe capat de a3-a si masina ta cica ar prinde suta in 6.6 secunde, 325ix este declarat ca o prinde in 9.2 secunde, i-a mai fa tu niste calcule si vezi, e destul de agresiv chipul?:))) |
[QUOTE=Rabanne]
Quote:
|
Quote:
Achim, uite ce cred cred eu despre UNICHIP instalat de noi, tuneri romani. Eu cred ca e pe departe mai bun decat o sa poata fi orice chip facut la mii de km distanta de MASINA TA. Uita-te la primele masuratori de pe pagina. Iti propun sa-ti instalez UNICHIP acum si apoi sa-ti instalezi chipul la vara, evident dand jos UNICHIPUL inainte. Si daca masina ta va fi mai puternica decat o voi face eu iti voi da banii inapoi pe UNICHIP si pe HONDATA. Ce zici? |
Quote:
|
Cu soft sau fara un unichip bun si bine reglat ajuta.
Macar ajustaje fine in f de benzina si tot faci ceva daca prin absurd ai avea un soft 100% perfect. |
Quote:
|
hai mai frate ... wtf? cam ce fel de post e asta?
|
Omul zice adevarul. Rau nu are cum sa faca daca e reglat bine, si nici nu sta degeaba.
|
offtopic : ca sa nu existe ambiguitati, ma refeream la domnul demolatorul
|
Domnule Morro ai cumva instalat unichip?Imi cer scuze daca am gresit
|
nu am instalat nimic, dar m-am saturat de aberanti ca tine care nu au ce face acasa si lanseaza intzepaturi pe forum ... huoo
|
Domnule Morro,ai anumite cunostinte pe care le ti ascunse si le folosesti doar pt satisfacerea personala,sau poti veni cu certitudini? Dar avind in vedere ''nu am instalat nimic, dar m-am saturat de aberanti ca tine care nu au ce face acasa si lanseaza intzepaturi pe forum ... huoo'' exprimarea.................
__________________ |
Quote:
Daca ar fi sa fac mai mujlt decat o sincera constatare pot spune ca in ce inseamna soft de Subaru Impreza WRX STI ceea ce facem noi este maximul. Folosim ecu de serie si putem monta, doua programe cu schimbare la buton. Costul pentru doua e foarte mic fata de ce ofera altii de la firme consacrate, pentru unul. RACING CODE se cheama si sunt de departe cei mai buni oferind si codul sursa. Sunt cateva zeci de hart9i de modificat, evitam interpolarile ... |
https://forum.4tuning.ro/154-subaru-tuning/12849-ecu-remapping-subaru-sti.html
si aici sunt mai ulte amanunte |
RACING CODE se cheama si sunt de departe cei mai buni oferind si codul sursa.
Sunt cateva zeci de hart9i de modificat, evitam interpolarile ...[/QUOTE] Nu te supara ce interpolari? |
Modificarile se fac pas cu pas pentru fiecare zona de turatie in functie de anumite date obtinute prin logari anterioare.
Deci nu se stabileste ceva pentru 1500rpm si ceva la 3400rpm iar intre se cere softului sa ofere solutia facand el tranzitul. Se lucreaza pas cu pas 50rpm cu 50rpm. Uni fac dua-trei ... capete de modificari, intre interpolari, un fel de modificari logice oarbe. Noi nu facem asta fiecare zona de turatie in fiecare regim e recalculata sa funcioneze perfect. Rezultatele au inceput deja sa apara pe strada si mai ales la curse. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning