![]() |
Re: Tuning GAMES
UNDERGROUND 2 RULES, la rush cel mai varza joc ,underground 1 e si el frumushel,srs mere da restu nu le stiu.SPER CA NU VA SUPARATZI CA RASPUND ACU:)
|
se remarca :
under 2 - interior juiced - prepararea culorilor in rest sunt toate cam la fel, dar nfsurile au cele mai multe elemente !! !! !! |
la mw....pedalele de la logitech wingman ff nu merg la capacitate max
|
underground 2 ...dar mie nu imi da senzatia de as avea 200 sau 400 la ora...:-< ...faza cu trunk face tot ..si usile ....
|
Topicul era destul de vechi ... nu cred ca era nevoie sa-l dezgropi :)
|
L.A. Rush este si pe Pc ? ca eu nu-l gasesc :D.... poate ma ajutati si pe mine
|
Dar NFS Carbon si Pro Street de ce nu sunt incluse in vot ?
|
pai din cauza k theard e facut dinainte sa apara carbon sau pro street ....:) cred
|
aham pei cine a facut theardul ne poate raspunde ! ms oricum
|
l`a facut wlady .....am, inteles k e de prin 2006. ..
|
Tuning GAMES
am si io intreabre ...juiced 2 nu imi merge dar nu stiu dc...adica i dau drumu la joc, ......se aude dar ramane ecranu negru.....pro street imi merge bine, deci nu cred ca are cum sa fie de la placa video am un radeon 1250 de 512...si cu underground 2 ca tot vad ca vb de el....io unu am incercat sa il termin de vro 4 ori si nu am reusit...ptr k pe la vro 60 la suta nu mai gasesc nici o plansa...si am cautat toata harta ...... mai precis ce treb sa fac ca sa imi dea planse....si vb si despre carbon parerea mea este ca e naspa rau...adica l-am terminat intro zi......si deja nu a avut nici un farmec....most wanted e frumos dar....i lipsesc multe....iti dau 5 budy kit si gata..ar fi marfa sa scoata astia un jos care sa iti instalezi si un atelier sa tunezi frate cu adevarat la o masina....
|
doar ca am vazut ca se vorbeste de underground 2 si vroiam sa intreb cum il termin, pentru ca ajung in jur de 60 la suta si nu mai gasesc nici o plansa..... Mai exact ce trebuie sa fac.... Sper ca acum m-am exprimat destul de corect.
|
votat underground 2...
|
MW....imi place mult pentru ca m mi-am luat patch pentru dacia 1310
|
underground 2:X
|
Quote:
|
are cineva vreun patch pt u2?
vreo masina in plus...ceva in genu? :D |
U 2 cel mai tare :X:X:X:X
|
Quote:
|
daca faci rost de asa ceva da-mi un pm cu id tau :D
|
am votat slrr 2.3.0 le ....ptr partea mecanica......tunningul este bestial.....poti face aproape orice....dar grafica dezamajeste mult si controlul
|
la tuning nfsu2 le intrece pe toate....mai ales ca are si suv uri....pref ale mele ....cel mai tare ramane nfsu2....acu ca a aparut prostreet...nu stiu....pentru mine ramane nfsu2
|
prostreet e praf in tuning.
|
NFS Underground 2 , pentru ca :
1. Tuningul este cel mai complex dintre toate; 2. La Most Wanted masina franeaza singura,si urmaririle sunt credibile doar de un copil de 10 ani; 3. Carbon este "un Most Wanted mai scurt" ,plus ca incepe sa se umple de masini scumpe care sterg tot farmecul tuning`ului; -si lista poate continua :lol: |
eu am votat,ca si multi altii NFSU2,pt ca:
-ARE DRIFTURI !!! (drifturile din carbon mi se par foarte ireale,sa fim seriosi,nu asa derapeaza o masina in realitate...) -E foarte complex din pct de vedere al modificarilor pe care poti sa le aduci masinii -Are cel mai lung gameplay -E cel mai realist (ca poveste) |
De noul NFS Undercover ce ziceti ??? :D (care v`ati jucat)
|
Daca dai un link ceva de download pt ps2 poate iti zic si o parere!
|
ingerasule,vezi ca a aparut pt PC de ceva vreme...
|
nu imi place sa ma joc pe pc jocuri, doar net si muzica!jocurile pe ps2 .
|
underground 2...multe elemente de tuning
|
need for speed underground 2
|
Street legal racing e cel mai tare in materie de tuning , distractie , si avarie ... poti sa ii bagi jocuylui , o gramada de masini .. motoare suspensi , jenti , alea alea .... apoi poti sa faci praf masian >:) .... sau sa iesi cu ea in oras sa te plimbi sau faci curse , mijto rau jocu , pacat ca imi merge in reluare :((( .
Apoi e Most Wanted , pentru ca are masini care merita tunate cum e carrera GT , in undergraund 2 l-am jucat si m-a dezamagit rau , pe langa faptu ca are o cariera plictisitoare rau !!! Si nu imi place deloc tuingu ei , nu stiu de ce , chiar daca e cel mai complex , da nu imi place (imi pare un mare kitch:|) ... si cand mergi cu 300 parca merge cu 100:| , si nu merge sa pui alte masini la joc .... da la MW merge , am bagat la bietu joc si loganu si dadia 1300 , si Zonda :X , si bugatti(:|) , super marfa jocu :P In rest joacurile actoare GRID , undercoversi toate cele nu imi merg :((( .... |
Quote:
nu ti-a placut underground 2 pentru ca l-ai jucat de curand , dupa ce ai jucat si jocuri mai tari ...dar daca il jucai de cand a aparut prima oara, alta era parerea .... |
Chiar ai dreptate:)) .... da tot Street Legal Racing e cel mai mijto :X
LE: Am citit ca unu zicea ca la MW franeaza masian singura .... ma joc jocu asta din 2005 pana azi , si tot nu mi s-a luat de el . Stiu tot jocu ca in palma , nu am gasit nici un bug, sau rahaturi de genu ca franseaza masina singura . Doar cand iei curmba masina pierde din viteza , da nu ca franeaza .... si nu m-am plictisit pt ca poti sa bagi masini noi in joc :D |
sal iti spun eu masina franeaza tuningul e naspa singurulk lucru bun e politia si cateva masini si muzica umpic>........apropo masina franeaza atunci cand te prinde politia si asta e naspa ar trebui sa te imobilizeze nu sati franeze singura masina si tuningul e nashpa rau...!!!!NFS underground 2 e cel mai reusit joc de la NFS si Carbonul care e imitatia filmului Tokyo Drift!!!si ala e super!!!(ce parere aveti despre NFS Carbon??)
|
dupa parerea mea cred ca underground 2 nu o sa moara niciodata pentru ca e cel mai jucat NFS (dupa parerea mea)
|
underground 2 mi se pare cel mai reusit in materie de tuning si control al masinii, cel mai mult place sa fac drifturi
|
Daca iti place sa faci drifturi,hai la noi pe topicul de nefesisti driftari.
Uite aici : https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/95118-need-for-speed-underground-2-drifting/page-9.html |
Mie imi place mai mult interfata la nfs u2 decat aia de la nfs mw ,cu toate ca nfs mw e cel mai reusit,are un story foarte bun din punctul meu de vedere ,fani ai tuningului dati ADD la id meu vaszy_boy ,si o sa mai vorbim :)
|
Imi iau acum iar nfs u2 . ma apuc de el . deja l-am inchhis de 4 ori si e super. exista o diversitate de parts-uri ,customizari, + imi place modul street run. in explore mode poti sa-i provoci pe cei care merg pe strada:) su[er marfa .:):) \m/
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning