![]() |
Re: Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning?
Ohh Da ...! ce frumos a sunat ! :D
|
Nu se justifică 2-3 moderatori, fie ei băieţi sau fete.
Dacă vrea vreo fată să devină moderator aici o va putea face când se vor numi noii moderatori pe forum, va reveni anouncementul privind treaba asta. |
Eu m am referit la ce frumos a sunat Ohh Da ! :D
|
Quote:
Poate o să vină timpuri mai bune , cine ştie.. O persoană destul de echilibrată şi foarte imparţială şi extrem de obiectivă este Trixi , dar stiu că nici dacă o batem nu se face moderatoare :D În altă ordine de idei, nu trebuie să devi moderator al unei anumite secţiuni ci mai degrabă să vezi şi să te implici pe secţiune să vezi cu ce se mănîncă şi mai ales ce nevoi stringente are...., |
multumesc frumos pt cuvintele frumoase si increderea acordata.da,asa este,eu sigur nu am sa moderez.
loredanda,crede-ma pe cuvint,daca ar fi o femeie capabila sa modereze pe aici si ar vrea,in mod cert ar fi moderator pe aici. pe de alta parte,de-alungul timpului au fost si femei care au primit drepturi de moderator,l-i s-a urcat la cap,au luat suturile de rigoare s-au ofticat,s-au carat. end of story. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
la suturi sunt imuna :lol:
pur si simplu imi place libertatea absoluta si nu vreau niciodata sa fiu marioneta puterii.a niciuneia! |
pfoaaaa...am obosit cat am parcurs aceste (doar) 3 pagini...
stiti ce-as vrea eu sa vad pe acest forum? discutii interesante, fara intepaturi si fara discriminare... cand am intrat prima oara pe forum si am postat (ceva ontopic si corect), imediat s-a luat de mine CJ-01-WOB, care si-a cerut scuze mai apoi, dandu-si seama ca a gresit si s-a luat de mine doar pentru ca eram noua si eram FATA! Lucru care insa nu m-a descurajat. din cate am observat de-a lungul timpului, fete sunt...vrem sa fie mai multe pe forum...dar presiunea concurentei este de nesuportat (vezi "pasiune vs. fitze"), tocmai de aceea am renuntat sa mai postez pe anumite arii ale forumului... fetele au un "talent" de a se intepa, dupa principiul: "nu esti tu mai tare ca mine!"... mie mi s-a luat de asta. si deoarece vad ca majoritatea fetelor care posteaza pe acest forum au peste 20 de ani, ar trebui sa le dea de gandit un astfel de comportament de "fata lu' tata"... si totul va fi ok! numai bine! :-) |
Eu am aflat acum vreo 2 ani de acest site. Asta doar datorita pasiunii pentru masini (nici macar fratele meu nu stia de site, a aflat cand i-am spus eu...si se presupunea a fi un mare cunoscator).
De ce intru pe acest site? Pentru ca sunt interesata de tot ceea ce este legat de masini, sunt interesata sa aflu diverse pareri si sa aflu cat mai multe lucruri noi. |
eu tind sa cred ca mare parte din fete au intrat aici pt ca au vazut pe la prieteni lor sau poate au primit un mass pe mesenger
cine a ramas aici ?doar cele pasionate spor la postat fetelor |
Sunt multe fete cu adevarat pasionate de automobilism si motociclism insa putine sunt logate aici!
Am o gramada de amice care cam tac si fac!!! |
Neata...eu sunt de putina vreme pe forum...si vreau sa si raman:D
Chiar daca nu stiu prea multe,sunt aici pentru ca vreau sa invat de la voi..pentru ca sunt interesata de tot ceea ce este legat de masini..mai ales bmw`uri... Sotul a aflat de site de la mine :D:D ,si acuma cand apuca e cu ochiu aici:D Numai bine :* |
ce vor fetele să vadă pe 4tuning?
ceea ce vor şi băieţii,informaţii utile şi maşini frumoase eu una nu intru pe 4tuning ca să aflu cum se aplică unghiile false.... |
tocmai ce am citit tot thread-ul si cu riscul ca unii sa imi umple frigideru' si de a-mi atraga antipatii de la inceput trebuie sa o spun: fetelor fara suparare dar nu va inteleg ce aveti contra ''pustilor sub 18'' ( si eu sunt unul dintre ei si vb in cunostiinta de cauza)....
adica... cred ca majoritatea celor care isi fac un cont pe forum sunt pasionati de masini, tuning si toate cele... '' Limita de varsta :-o???'' Pai daca am 17 ani asta inseamna ca nu pot sa am o pasiune pt masini? Sau daca am 17 ani nu am voie sa postez aici, nu am voie sa vb cu alti pasionati ca si mn, sau nu am voie sa aflu cat mai multe, sa cer sfaturi s.a.m.d? E acelas lucru cu cel de care va plangeti voi: MAI MULTA INTELEGERE CA DOAR CU TOTII AVEM CEVA IN COMUN... MASINILE |
by the way...scuze de off topic
|
Quote:
|
Quote:
atâta timp cât stai pe curul tău şi-ţi vezi de ale tale n-o să aibă nimeni nimic cu tine |
Uite,exact asta este problema cu userii noi.(la "pusti" in proportie mai mare,de aceea cred ca au atras antipatia multora dupa o vreme)
In loc sa citesti putin,sa intelegi mai multe,cum ar fi functia butonului "edit" in loc de dublu post,sau sa scrii corect,tu iti faci intrarea cu un astfel de post. TOTI trebuie sa intelegeti,ca intrati intr-o comunitate,ca in casa unui om.bati la usa,saluti frumos si ceri permisiunea proprietarului sa intri. Daca te comporti frumos si decent,vei fi lasat sa stai si la masa. Adica,daca te comporti decent ,in mod cert vei fi acceptat. O zi buna tuturor! |
amphetamine : thanks for the advice, o sa incerc si asta
trixi: sa stii ca in proportie de 98% ai dreptate si in privinta chestiei cu comunitatea sunt total de acord cu tine; in privinta scrisului... ce sa zic... nu sunt eu un profesor, dar nici un analfabet nu sunt ( cred); iar despre butonul edit... nu am zis niciodata ca sunt un expert, sunt un new guy, de aceea am intrat pe forum ca sa invat si sa aflu lucruri noi; ceea ce vreau sa zic eu, e ca ar trebui ca sa fie lumea mai intelegatoare cu noi ''pustii'', ca sa putem sa invatam si noi... atata tot sper ca nu am fost inteles gresit de data asta... scuze de offtopic Numai Bine |
Pustiu'... hai sa iti spunem noi de ce lumea nu prea inghite:
- apar diversi pustiulici care se lauda cu experientele lor extraordinare in spatele volanului, desi nu au nici macar varsta legala de a se inscrie la scoala de soferi. - scrisul de tip "messengerian" adoptat de pustime pe messenger, pe care trebuie sa il traducem in momentul cand este "implementat" pe forum - cunoscatori la 15 ani, iar ei nu stiu nici macar sa schimbe o bujie la masina, in caz extrem. Scuze de offtopic. |
Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning? exact ce vor si barbatii... ne uneste aceiasi pasiune, indiferent de sex.
|
Quote:
|
Chiar daca postul meu nu isi are locul aici,totusi postez ca am vazut ca s-a deschis subiectul,ce daca sunt doar un pusti de 18 ani,nu am avut NFS-isme in cap niciodata,poate ca am umblat la o masina mai mult decat altii de pe aici,niciodata nu am luat pe cineva la misto sau am ars-o aiurea doar ca pentru simplul fapt ca nu eram major multi se luau aiurea de mine si fiind o fire mai "recalcitranta" saream si eu in cap pentru ca asa sunt eu de felul meu,nu pot suporta sa fiu luat peste picior de catre nimeni,oricat de moderator sau de bucurestean ar fi el. Prietenul meu cel mai bun,este chiar de pe forum,aici l-am cunoscut are 24 de ani si nu ma face pusti sau alte de astea,si am multi alti prieteni mai mari care ma respecta pentru ceea ce sunt si felul meu de a fi,dar na,fiecare cu parerea lui.Probabil daca m-ar cunoaste fata in fata ar avea alta parere si alte idei despre mine. Oricum am invatat multe,foarte multe lucruri pe forumul acesta si tin sa multumesc pe aceasta cale si sa imi cer scuze celor pe care i-am deranjat. Oricum am ales sa o las mai moale cu posturile desi stau foarte mult timp pe forum
|
toate bune si frumoase, numai ca nu prea esti fata, suna ciudat postul tau in contextul intrebarii din topic :)
|
Nici eu nu inteleg.
Tot ce pot sa deduc e ca esti fata si vrei sa vezi pe 4t... n-am inteles ce vrei sa vezi. Deci... lamureste-ne:lol: |
Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning? Cred ca logoul 4tuning exprima exact ceea ce caut eu aici: ''Tot ce misca despre masini''
4tuning este primul forum auto pe care am intrat si mi-a placut din prima clipa chiar daca in prima jumate de an doar am urmarit din afara, fara sa imi fac user. Este si locul de intalnire cu celor din Comunitatea 4tuning Arad. |
Hai ba...nu deviati...deci...bitchfight??? si asa vine acum "repsol uneste cluburile"...eu vorbesc serios...aduc o cada de aia gonflabila si vreo 40kg de cioco sau nu???
Quote:
(Mai aberam sau se sterge in curand?) |
Ceva pentru voi... https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...30-2010-a.html
|
Fetele vor sa vada ceva superb...
|
Quote:
|
Vor sa vada creatori priceputi in ale motoarelor si design-ului, cresterea in valoare a unor automotive cu bani putini dar cu multa inventivitate si indrazneala (si aceasta din partea unor contemporani obisnuiti, pe care nu ii remarci pe strada dar sunt geniali), lucruri superbe in ochii fetelor...
|
Quote:
|
Masini puternice si baieti cu bani:)))
|
Quote:
Nu cred asa ceva doar interes de 4tuning8) |
Quote:
una in cautare de "ďnterese" nu cred ca ar duce-o capul sa intre pe un forum despre masini..mai degraba prin cafenele. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|