![]() |
Re:
Quote:
Asta pentru ca pe diesel BMW deja vinde si modele cu biturbo. |
A3 ESTE MULT MAI BINE
A3 imi place si cum sa va spun cum la mine in oras sunt atatea fete bune se practica Spania foarte mult deci cam toate ciorile[pesti] au passat.bmw[seria....etc]......si chiar A3[toate noi] si cam majoritatea celor cu bmw sunt nemultumiti deja au incepuc cativa sa le schimbe cu alte marci
,deci de aici deduc ca bmw lasa de gandit[lucru comercial]. |
BMW all the way ! Tractiune spate. 8)
|
dpdv al tractiunii... bmw rulz dar ca imagine... shoot chris bangle ;)
audi are fata asta noua specifica intregii generatii, desenata astfel ca un tribut adus masinilor audi de curse de la inceputul secolului trecut. mie mi se pare ca a3 are o linie fluida si placuta ochiului din standard, iar bmw abia abia reuseste sa nu-ti trezeasca repulsie dupa un tuning vizual reusit |
Re:
Quote:
|
LEGAL RACING
Comparam aici putin fortat. Daca o sa uitati in clasa o sa vedeti ca BMW nu are rival si ofera pe piata un alt gen de autoturism, mult mai evoluat. Este o masina mica cu tractiune spate si asta nu poate fi o masina de agiamiu. Pana si motorul de 2000 diesel scoate de fabrica 163cp cu 0...100 in 7,8. E greu sa compari genul asta de masina facut pentru placera de a conduce cu o masina din clasa Golf gandita pentru piata. Fiind un concept nou e mai greu de digerat. Acest segment de piata nu este bine acoperit inca, BMW a simtit asta si a aruncat pe piata o arma invincibila la calibrul ei. Bmw seria 1 este o masina pentru cei ce stiu ce vor. Cei ce nu au mai condus BMW sau tractiune spate un timp indelungat le-ar lua putin timp sa simta cu adevarat masina, moment in care garantez o dragoste pe viata. Am fost posesor de BMW, am avut multe masini si Mercedes cu toate astea am reventit la BMW putand sa spun ca\"orgasmul-auto\" doar un BMW ti-l poate garanta. Am condus 116, 120i, 118d si 120d acesta din urma impresionand in mod deosebit, ma gandesc cu ar fi cu un soft o toba si un filtru la peste 200cp cu spatele scurt, dsc-ul decuplat intr-un glisaj superb in treapta a doua in cuplu. |
Initial nu prea am vrut sa postez pe aici dar daca tot e la moda sa aberam...de ce nu???
Din cate am observat eu majoritatea celor care aleg Audi nu au implinit 18 ani...asa ca normal aleg doar din punctul de vedere al designului exterior ca mai mult nu stiu.Sincer sa fiu mie nu imi place seria unu deloc ca design,si nici cine stie ce fan inrait nu sunt,dar ca sa alegi Audi in loc de BMW ca senzatie,ca putere sau ca viteza...aici sincer mi se pare ca trebuie sa fii orb sau prost(nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sincer alt cuvant nu vad).Nu vb aici despre modelele supersport(RS4,RS6,M3,M5,M6).Iarasi ca sa etichetezi ca toate ciorile au bmw si mercedes si e o masina naspa mi se pare ca trebuie sa fii cam incuiat la cap.Ca sa nu mai vb. despre frustrari ca intram in cu totul alta poveste. Ca sa va spun acum parerea mea:Am condus atat A4,A6,A8 cat si seria 3,5,7.Nu se compara nici pe departe senzatia.Cand conduc Audi pur si simplu simt ca conduc o masina buna,cand conduc BMW simt ca conduc ceva deosebit.Daca la Audi nu pre imi vine sa ma dau la ea ca nu imi ofera nimic,la bmw schimb numai peste 6000..pentru ca intr-adevar este o senzatie de care te indragostesti.Motoarele de Audi sunt un fel de motoare de Mercedes putin mai rapide.Decat Audi mai repede Mercedes ca macar acolo stii ca ai lux din plin... Sper ca v-am aberat destul aici. |
Daca nu ma credeti puteti sa faceti o comparatie intre aceleasi motorizari la o anumita categorie de masini: www.audi.ro si www.bmw.ro si o sa fiti surprinsi cum Audi, cu tot cu tractiunea quattro, scoate timpi mai prosti decat BMW la aproape toate motorizarile.O sa observati de altfel si ca motoarele Audi nu prea au cai in comparatie cu BMW si nici macar nu a aparut noua generatie de motoare de pe viitoarea serie 3.Ca sa nu mai spun ca pe foaie lucrurile stau mult mai bine pentru Audi decat in realitate unde simti ca motorul este obosit si nu vrea sa traga.
Deci te scuteste si de senzatiile pe care le ai intr-un BMW si nici timpi mai buni nu scoate...ce masini exceptionale fac Audi... |
De cand a-ti exprimi o parere, oricat de puerila li s-ar parea unora, este egal cu a abera? Fiecare cu gusturile lui. Fiecare cu parerea lui. A abera inseamna a spune ca Cielo stock bate o Calibra Sfi stock sau ca Tico face Clio 1.4 16v sau mai stiu eu ce alte exemple. A nu se confunda o parere subiectiva gen \"mie imi place masina X pt ca...\" cu o chestiune departe de realitate.
Revenind la subiect, apropo de Seria 1, in testele \"ams\" 120d a scos un rusinos 8,6s la demaraj, pe langa 7,9s declarat de fabricant. |
2 Attachment(s)
da, dar chiar si asa este mai rapid decat concurenta :)
Apropo, apare 130i L6, dublu vanos, valvetronic 258 CP 300 Nm constant intre 2500rpm si 4000rpm 0-100 -> 6.2 sec vmax -> 250 km/h |
Re: Audi A3 vs. BMW Serie 1
tot pe Audi m-as duce .. arata mai sportiv:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning