![]() |
Re:
Quote:
ca naratorul este un barbat...e partea a doua ;) nah...ca aveti si voi o doza de misoginism :P |
SPRITE RULZZZZZZZZ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sincer CIPI esti printre noi??? spne tu adevarul si sa nu iti fie rusine !!! :wink: |
Re:
Quote:
|
hm...f interesanta ideea topicului
pai hai sa zic si io parerea mea deci:se poate,dar in acelasi timp..nu se poate cineva a zis mai \"devreme\" ca unul vrea ceva-not true alta idee care am mai citit-o: gelozia iubitului/iubitei unuia dintre ei-DA si totusi,acest lucru poate degenera urat cat despre \"amicitiile\" dintre 2 fosti \"porumbei\"-imposibila(doar o per f scurta de timp)ce zicea mustang max 2 luni.........de unde frate atat???o luna e deja \"vis\" cat despre \"the after sex\",in unele cazuri da.dar depinde de lungimea si intensitatea relatiei......pt ca fetele(cele serioase)nu prea au idei de genu asta anyway,eu tind sa cred si sa nu cred in acelasi timp in acest \"concept\" mi se pare putin absurd sa zic un nu sau un da batut in cuie difera de la caz la caz,de la circumstantele inceperii la motivele terminarii,etc sincer nu vad nimic rau,dar....atat timp cat unul profita de bunatatea celuilalt..... si inca o chestie...asa de final...aceste relatii daca in timp cresc in intensitate se transforma in relatii platonice adica practic relatii normale dar fara anumite chestii..... anyway,mai vorbim ca...e al draq de interesant :D |
adaug o chestie in legatura cu \"the after sex\"...hm...oare nu inseamna altceva?cum ar fi o impacare,etc?
|
Re:
Quote:
|
huh.....?
cine? |
Eu unu cred in aceste amicitii dar nu pe perioade indelungate!
Macar avem o scuza H O R M O N I I ! :D :D :D |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
eu una kred mai mult intr o prietenie adevarata intre un barbat si o femeie..dekt intre 2 femei..desi krd k de cele mai multe ori unul dintre ei ajunge sa se indragostesca de celalalt..dar nu intotdeauna..:P
|
Quote:
|
maybe..maybe yes..maybe not..:confused2
|
eu recunosc ca mi-a intors mintile fosta prietena cea mai buna ( si eu ei i-am intors) .. asta e , se mai intampla.... ne merge f bine .. ne mai certam(cand ne desp ebn vorbim normal) ... eu sunt multumit,dar oricand e loc de mai bine... acum suntem in pauza :P ! e singura prietena cu care incurc borcanele! cu pritenele f apropiate nu am treaba si credeti-ma ca sunt de nota 12 din toate punctele :)
|
eu pot spune ca este super bine sa ai o prietena o fata...spun asta ptr ca traiesc niste clipe alaturi de acea prietena super marfa...ea ma intelege...eu o inteleg totul este frumos...si plus ca prieteniile intre o fata si un baiat nu sunt asa...rele cum sunt intre 2 fete sau intre 2 baieti...plus poti discuta mult mai deschis cu o fata...ea cunoaste partea ei tu partea ta...parerea mea e ca acum sunt in transa...imi place super mult prietenia dintre baiat si fata...cunoscatori stiu despre ce fata e vb :wink:
|
bai tu ... mai las-o pe mami in pace ... oke ? :p
|
Quote:
Acum la ce spui tu Musang...poate multi dintre cei care m-au vaz cu prietena mea cea mai buna au zis "e astia doi se prostesc" dar crede-ma ca ne ajutam enorm...cel putin mie imi place sa vb cu ea despre orice...si crede-ma ca este chiar fascinant sa vezi cum lumea se uita urat pe tine ca se poarta si te porti frumos cu o fata cu 6 ani mai mare ca tine...deci multi dintre cei care le-am zis despre prietenia mea cu fata aceasta...au zis "frate nu o sa tina" dar uite ca tine in continuare si am impresia ca o sa tina mult si bine...si crede-ma nu imi trece prin cap vreo idee a la reclama sprite...:wink: |
16+6 cat draq face ca mie imi da 22 ! in cazul asta orlando s-ar putea sa intervina o alta chestie din partea ei ! repet, S=AR PUTEA.... probabil in mintea ei este" e ce sa fac si eu cu pustulica asta? il cresc,il invat ceva chestii" esti u sigur ca ea te vede ca un super prieten cum vad eu ca o vezi tu pe ea? eu bat pariu ca ea are si pe cienva mai de varsta ei cu care vb lucruri mari .... parerea mea... oricum voi stiti care e treaba! :)
|
TB...stiu de faza cu orlando...
deci itz zic ca tipa e amica buna cu noi si stim ce e ;) deci aici ai vb ca sa te afli in treaba :p |
Quote:
tu pui baza pe varsta??? |
nu era cazul sa te superi era doar o parere de a mea si nu puteam sa tac... teoretic varsta nu ar trebui sa conteze,dar practic sa stii ca foarte mult conteaza... eu am vb si cu fete de 28-30 dar am vb decat... dar mai apropiat am fost cu cele pana in 19 anisori pt simplu fapt ca sunt mai de seama mea,gandim mai la fel,avem probleme mai asemanatoare.. sunt multe chestii.... ! pe cand sa se lege o priteenie intre u si o tipa de 22, 6 ani diferenta mi se pare cam ciudat .. ! ia gandeste-te la,,,sa dau un ex prostesc dar se poate intampla: fata petrece o noapte nebuna cu cineva, ramane insarcinata,,, isi da seama etc etc crezi ca tie iti va spune si va veni la u direct? nu cred.... oricum asta e parerea mea si repet VOI STITI CARE E< CUM E TREABA in realitate ! acum depinde si de fete... eu unu nu cred ca as putea lega o prietenie f stransa in momentul de fata cu o fata de 25 de ani pt simplu fapt ca o fata la varsta asta are alte conceptii, vede altfel lumea... face multe alte chestii... dar ma repet iar SUNT FETE SI FETE nu toate sunt la fel ! :)
|
nu m-am suparat stai linistit...
problema e ca prieteniile in ziua de azi...se fac pe baza de bani...si tocmai asta e ca eu nu asta vreau de la prietena mea...deci e o chestie...si am simtit si pe pielea mea faza cu banii...cand ai bani esti inconjurat de prieteni cand nu...asta e si cheia relatiei parerea mea :wink: |
e o vorba" banii nu aduc fericirea dar o intretin" se aplica peste tot .... pai iti dau un ex f clar! eu daca eram vreun fiu de becali sau orice alt om nebun si bogat imi luam elicopter, imi luam un ap misto si eventual sofer ca sa merg tot timpul la ubita mea .. fiind in alt oras... cum sunt un om normal e logic sa ne vedem ami rar de unde si micile certuri si alte prostii !
stii cum am sa fac eu cand o sa-mi iau carnetu? cumpar un trabant vai de steaua lui si ma plimb cu el fara nici un stres... sa vad care vine cu mine ala imi e priten/a tare mi-e ca raman fara prieteni :) :) :) :) era un ex stupid oricum :P |
ooo..da!sa o vedem si pe asta!
|
Quote:
fii mai explicita :) |
la faza pe kre a zis o tuningboy..cu trabantu..:-P
|
sincer nici eu nu m-as sui in propriul trabant! era la panarama gandul meu oricum! oricum va dati seama: sa va stie lumea baiat klumea normal .. altii cine stie ce impresii si-au facut si sa te vada intr-un trabant! pisu lumii ar fi :) :) :) :)
|
Quote:
kt dsp ce a postat orlando..nush ce sa zic..e km mare dif intre voi..dar dak spui k va intelegeti bine..f bine,frate!tineti o tot asa!u trebuie sa stii cel mai bine km e..dar sa nu kumva k intr o zi..sa nu te trezesti k totul a fost o minciuna.. |
daca iti iei trabant o sa ramai fara prieteni sau .. depinde .. io am vrut sa`mi iau un trabant sau o dacie junghi cu cineva si sa o coloram sa o picatam .. sa facem flacari pe ea .. la caternik ... si sa ii schimbam motoru ... si sa facem mijto de jmecherasi prin orash ...
|
da omule totul e de panarama! sa pun si boxe sus pe capota! :))) lumini, instalatie de brad, panarama mare... unii s-ar suiidaca ar stii ac e panarama! dar daca fac pe seriosul ca e a mea ca plm o sa raman singurel :) :)
|
Quote:
hai ca te descurci cu prezentarea, good luck si .. please .. stick to the topic ! p.s: IN CONTINUARE , NU CRED ca exista asa ceva.. mai ales dupa o fosta relatie .. |
mda ... nici eu unu nu pot ramane preten cu o fata cu kre am fost combinat ... la dracu ... nush de ce nu intrebatzi ...
|
Quote:
|
va facem cunostintza cu steffy piciulik :D:D:D
|
eu,piciulik?:oops::cry:
|
va rog , fara piciulik nebunik scumpik iubitik tralalik pe aici .. alea-s de discutat prin telefon , face 2 face, sau sms , nu pe forum !
|
gata...gata..am inteles..orikm noi 2 ne cunoastem..
|
Quote:
opa santos razboinicu c faci frate... dai militaria .. jos din pod :P sa fiu oarecum on ssteffy nu te prezinti si tu ? |
are dreptate santos...prea s-a dus lumea pe aratura :p
am constatat ca nu merita foarte mult sa-tz faci o amica ... prietena buna... m-am trezit ca "sor-mea" e moarta dupa mine... nu imi place sentimentul ! |
da e naspa... cand ce`a mai buna prietena... se scurge dupa tine :p
nu am patit.... eu am multe prietene... bune... si e mai bine asa.... adica ma inteleg super bine..... pana in momentu in care imi vine sa ii zic lu una... vrei sa fii cu mine :lol: eh....cva de genu s`a intamplat cu mirela :-P prietenii stiu dc :twisted: |
5 Attachment(s)
poi..sunt steffy,din pl..am 16 ani..dupa km se vede..8) ..sunt prietena lui LaMishto..si km atat..that's me..
|
Aaaaa....daca esti prietena lui LaMishto nu mai comentez...oricum...e norocos (ca si mine de altfel) ca are asa o fata draguta alaturi de el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning