![]() |
Re: INTREBARE intrebatoare pt un sistem.
Bv Mihai bine zis.Ai dreptate cu partea buna care o poti lua din arbitrare.dar din pacate este mai usor sa citezi din clasici de cat sa te apuci sa pui in practica.
|
eu nu vb de Ovidiu si nu vb despre masina mea ci pur si simplu despre ce am auzit si testat in general, nu fac reclama la nimeni, nu ma plateste nimeni si cum nu mai exista firma care aduce Brax si Helix oficial pe acte si sa le puna pe masina in Ro cu ce as castiga eu daca as zice ceva bun despre ei?Ceea ce e extrem de impresionant e ca ei sunt singurii dak nu printre singurii care fac condensatoare,cipuri,placi de baza etc in regim propriu dezvoltate de ei si analizate in laboratoarele lor si din cate stiu singurele lucruri pe care le iau sunt DSP-urile de la Texas Instruments si pe langa asta majoritatea produselor audio dezvoltate de ei le dau si la altii gen Focal, gama de casa de la Focal primeste componente de la Audiotec Fischer (asta o stiu dintr-o sursa sigura) si fac si produsele finale pt altii adica Rainbow. Eu cu un singur condensator de Brax de 2F pe langa cel de 1F pe care il aveam deja (oricum pe vremea cand mi-ai vz un masina habar n-aveam de reglaje deci nu conteaza) acum am ajuns la o putere absolut fenomala iar bass-ul e mai curat lacrima, si tot sunetul s-a schimbat. Oricum pt mine muzik conteaza pt mn si apoi pt concursuri si in cazul in care voi face rost de bani pt viitorul sunet full Brax pe masina viitoare asa cum imi doresc chiar iti doresc sa iti pui 1000 de Focal si Genesis si ce ti se nazare tie pe masinuta ta si sa mergem la finale in Germania sau in lume sa vedem cu adevarat ce face Fischer-ul si ce face Focal etc. Poate ma insel dar garantez ca stiu ce zic. Astia de la Fischer sunt atat de obsedati de perfectiune incat cand le-am cerut sa cumpar si eu playerul Competition au spus clar ca nu mi-l pot vinde pt ca au renuntat la proiect pt ca nu mai aveau inginerul DSP-ului si ca nu vor sa continue proiectul fara sa iasa un produs absolut perfect pt ca asta face Fischer-ul iar daca vrei sa ma contrazici ce zice Autohifi Germania despre Brax amplificatoare si difuzoare?Si inca nu stii nimic anul asta lanseaza noul amplificator care va ridica din nou stacheta atat de sus ca fidelitate ca nici in 5 ani de zile nu vor ajunge sa faca ceva mai tare Focal, Genesis si tot ce e brand exclusiv pe lumea asta. Nu vreau sa atac pe nimeni dar NIMENI NU POATE FACE CEVA MAI BN CA NEAMTUL!E IMPOSIBIL!
Sa iti mai dai un exemplu concludent din alt domeniu:se stie ca elvetienii sunt cei mai tari producatori de ceasuri din lume dar nici unul n-a reusit sa faca un ceas automatic sa poata functiona fara sa il misti sau sa il intorci timp de mai mult de 15 zile, ei bine nemtii de la Glasshute i-au batut la propriul lor joc si au reusit cu ceasul care functioneaza timp de 31 de zile fara sa ii faci nimic. Si in orice alt domeniu neamtul e tampit de perfectionst. Asa ca nu ma lua cu italieni frantuzi si tot obositii din SUA etc. ca aia nu au nici o valoare cand vine vorba de exclusivism absolut si perfectiune intruchipata. Sper sa nu iti fi creat vreo stare nasoala. |
si uite asa invelea marmota ciocolata in staniol......tu te auzi prietene ce vorbesti?esti dus rau frate,vezi ca ai avut un orgasm mai inainte,asta e un forum se spun si se discuta pareri,nimeni nu divinizeaza un produs asa,fie el foarte bun,probabil ai ceva probleme la mansarda ca si prietenul tau hitler cu mania lui cu rasa pura.las-o mai moale sa nu faci vreun atac ceva,asa de curiozitate sistemul tau audio ca vad ca faci multa referire la el la ce suma se ridica?ce ai putea cumpara de banii aia din produsele pe care le lauzi asa de mult?sau pt tine helix dark blue e cea mai tare statie din lume nu,ca e facuta de nemti,apropo si magnat e facut de nemti,si nu te vad sa-l lauzi atat,sau aia sunt romani refugiati in germania care lucreaza la magnat?
|
PvDTranceAddicted exista importator Brax Helix in RO si din aceasta cauza iti recomand sa fi mai rezervat in afirmatii, pentru a nu da nastere unor noi dispute pe acest forum .
|
Quote:
Aprob pozitiv!:lol::lol::lol: |
PvDTranceAddicted nu te supara dar te ai bagat peste topicul meu si de aia ti-am raspuns asa ca prea le stii pe toate deste acest brand si mai ales ca ai tu ceva cu nemti ca ar fi cei mai tari.
daca este asa fanatic legat de nemti fa-ti un topic separat si vorbeste acolo cat vrei tu si lasa-ne pe noi astia mai nestiutori sa ne vedem de ale noastre. |
Quote:
|
@pvd: HEIL! si ne pare rau ca esti nevoit sa traiesti alaturi de romani in romanica.
offtopic: insa legat de suprematia asta ariana in toate domeniile, poate ai auzit de o chestie numita T34? in rest fii la fel de mandru pentru condensatorii tai brax care probabil ca si furnizeaza energie (eoliana probabil de la basini) si sieg heil! ps scuze alex, asteptam noutati si de la tine ;). |
Quote:
|
PvDTranceAddicted, fereste-te de cuvinte absolute. Pana nu le asculti tu pe toate nu ai de unde sti daca exista un difuzor sau amplificator absolut pe lumea asta. Brax si Helix sunt intr-adevar peste aproape orice exista pe piata de car-audio si asta se regaseste si in rezultatele concursurilor internationale dar asta nu inseamna ca nu mai este nimeni care sa se apropie. La nivelul Brax, nu prea se mai pune problema de care este mai bun ci de gusturi. Fiecare asculta un anumit stil de muzica si agreeaza o anumita tonalitate a difuzoarelor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning