![]() |
Re: Golf 3 VR6
Quote:
Numa bine si bafta in continuare! |
Merci
Si tie cu proiectul Turbo.......parca tu vroiai sa il faci.super tare |
:censored:
|
Azi dimineata ma intorceam din oras si am trecut pe la bobocica.. de acolo mi-a sarit in ochi (desi eram destul de obosit) un golf 3 cu WRT la numar. Vreau sa va spun ca masina este criminala! Daca aveam camera la mine ii trageam eu poze si le punem aici ca sa nu se mai comenteze aiurea.. chiar daca ma omorta WRT_SHARK :D .. ma riscam! Masina e intr-un mare fel!
|
Mersi pt aprecieri. Daca treci ziua in cursul saptaminii poti sa o vezi si GTI-u cu REA la numar, arata mult mai bine ca e mai "gingasa" la motor :D
|
1 Attachment(s)
Asta era masina? :-P
|
Dap, asta era masina.. dar arata mai bine in realitate decat in poza asta.. dehh.. calitatea pozei..
PS:poate imi dai si mie un pm, o poza ceva cu REA :D |
i super tare masina......
pretul e exagerat...trebuie sa te obisnuiesti...cand bagi bani in masini pe tuning greu tzi mai scotzi inapoi...sincer...am si eu o oferta....pt tine.... un mx-3 si itzi mai dau...ceva euroi...:)) |
2 Attachment(s)
Despre pret vorbim la fata locului sa vezi masina...acum are alte jante pe 8" si in plus faruri Hella R32 look cu xenon.
Nu se vinde asta este.. eu sunt multumit de ea si daca e s-o dau este pt ca vreau sa o schimb cu golf4 vr6 cu aceleasi optiuni care costa adus aici cu tot ce se cheltuie 11.500-12.000. Ce e ala mx3, Mazda?Poze ceva detalii?Mersi. |
Haideti cu oferte ca tre sa dau masina!Nu vreau sa o duc in Autovit sa scuipe aia seminte pe linga ea.
Mai dau jos de pe ea sau le las acolo. Cine cit ofera:?: Sa auzim:lol: |
Pretul nu e mare. Masina e pt cunoscatori. E o racheta pe 4 roti...Spor la vanzare!
|
Oferte baieti am zis:D sa lasam rachetele:!:
Mersi oricum. 7000 si las tot pe ea (mai putin statia si subu). sau: 6500 si scoatem xenoanele,muzica si suspensiile (o fi bine:rolleyes2:?:) |
Un sfat..daca vrei sa te scapi de masina..da jos faruri muzica,tot ce ai pus in + pe ea.....incearca sa dai piesele...sunt multi care modifica golfuri.......atunci vei cere 5000 pe masina si poate dupa vreo 1 2 luni va veni un pasionat si iti va lua masina.
Toti isi cumpara ursi de 2.5.......putini stiu ce poate un vr6. PS: Si eu am incercat sa imi dau vr6...2 luni am tinut-o in ziar si piete si nu am vandut-o..... |
Cind o sa am nevoie de sfaturi de la cineva de 18 ani am sa te caut.
Pina atunci te rog sa nu mai postezi in topicul meu. Mersi frumos! |
Uite pret de Golf VR6 nemodificat https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/16004-vand-vw-golf-syncro-4-4-vr6-190-cp.html
sau arata tu alta oferta similara si cu pret de 5000,asa ca nu mai vb aiurea cu 5000 ai tai. Tu compari passat break vr6 din 91 sau ce ai vrut tu sa vinzi cu golf 94 full option piele ,climatronic etc? Stai linistit. |
1.Mama da ce te ambalezi...greseala mea ca m-am bagat..in fine..din partea mea sa o dai si cu 10k...
2. Am passat 93 full:D 3. Dute ia un sanax sa te calmezi. 5.Este un vento vr6 la 4000 si ceva cu 2000 de oiro il faci "mireasa". 6. Un up din partea mea. Stima. |
Da du-te bai nene de aici si lasa pe cine e interesat sa vorbeasca!
Aici e Bazar nu sa comentezi tu intruna! E mare pretu si esti interesat? Fa o oferta atunci,daca nu esti interesat nu mai comenta! |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow: UP! :arrow::arrow:
|
UP ! :D
am vazut ieri noapte masina , mergand , victoriei :D , IMPRESIONANT ! ce sunet .. ce faruri ... congratz dude ... spor |
Quote:
|
dap intradevar spor la vanzare! am vazut si eu masina azi parcata pe langa vitan! jantele si suspensia arata gravv rau ! bafta
|
si dupa ce am citit pe aici se pare ca esti si proprietarul lui REA? ne-am intalnit tot azi pe la branesti! eram cu un g 2! ai trecut pe langa mine! bafta
|
Quote:
Mersi pt aprecieri, Bafta si tie! |
Hai Baieti (sau fete)!
6500 cash cu tot ce e pe ea fara muzica(las doar difuzoarele din usi) valabil saptamina asta... am gasit ceva si trebuie restul de bani...prost sunt Doamne citeodata :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
:arrow: UP :arrow:
0 726 041 642 |
Sefu, daca o lasi cu tot ce are pe ea si daca vrei, evident, iti dau CRX-ul acela cameleon verde-mov din ultimul nr. 4tuning pe care l-am luat ieri. De ce il dau? Ca nu se poate merge cu el in oras... are 2 degete de la sol si mergi doar cu a 2-a:cry: :cry: Alta masina nu mai am, ca altfel o pastram, dar asa... imi este total inutila. Daca vezi masina, paralizezi, asta e clar...
|
Quote:
|
Exact;) Ti-am zis, are 3 degete fata de sol si nu e combinatie de mers cu ea in oras... vb pe mess daca vrei, e id-ul meu la profil.
|
Hai baieti! Golf 3 baieti!
La numai 6500 Golf3 VR6 full options cu imbunatatiri! Imi pare rau Hondaru dar la cum merg eu (fara mama fara tata) sigur zboara toate fibrele de pe ea. Frumooasa masina n-am ce zice si cu mult potential la motor, poate dak era de la mama ei fara cameleoane pe ea discutam. Mersi oricum pt oferta si bafta la vinzare! |
Quote:
|
Pisica asta https://forum.4tuning.ro/showthread.p...764#post598764
? Din ce an e, climatronic sau aer simplu, si zici acolo ca o dai ca vrei sa incepi o afacere. |
Quote:
|
dap dar masina asta e cam ca a ta,tot asa am muncit la ea cum ai facut tu la a ta,am bagat multi bani in ea sincer,masina este perfecta si aer costa 250 cu tot cu manopera la orice ora
|
lasa vrajeala... la banii aia iei doar compresorul. Pe mine m-a costat cam 700, dar l-am pus. Daca e cu tot cu manopera 250 zi si mie ca iti trimit cativa baieti.
|
Quote:
|
are dreptate preparatu, costa ~300 de euro cu totul.
|
Bine oameni buni, cum ziceti voi... Dar pana una alta eu am avut pisica si i-am pus clima, Climatic manual cu 2 zone, cu cele 2 rotite si stiu cat am platit si toata isntalatia si cat a costat manopera. Dar, repet... voi stiti mai bine:rolleyes2 Gata cu off-topicul ca stricam omului vanzarea si ne ia pe capota la VR6:lol:
|
Da e destul de ieftin 3-400 fara manopera, cel mai bine ne spune TXA-u cit vrea pe o instalatie completa ca are citeva.
Despre schimb nu stiu, ma mai gindesc, in principiu vreau bani nu schimb...nu stiu mai vedem. |
Quote:
Musca-ti limba cu capota ..asta mi-ar mai lipsi acuma sa stau sa indrept la ea :D |
Pai de la el am luat-o cu 400... Asta este, o sa supere ca am zis pt ca mi-a facut un pret special, dar asta este:oops: Vroia mai mult si climatronicul de pe M3 costa si mai mult. Manopera la service m-a costat 200 E, in plus piesele de adaptare si umplutul cu freon si ulei... am ajuns la 700. Cautati si aici pe bazar la forum preturi la instalatiile de clima. O sa gasiti si compresoare singure, de BMW, de la 200 E bucata. Nu stiu de unde pana unde 300 cu totul cum zic baietii... dar poate or avea ei ceva combinatii;)
ps: bine, da in marsarier daca vrei tu... asta este:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning