![]() |
Per total a fost dragutz. Pacat ca la grupa D nu s-a tinut finala mica , pacat ca saabul ala avea peste 200 cai stock , vreo 245 modificat si ne-a facut si pe mine si pe zyx desi nu avea ce cauta la grupa noastra, bineinteles ca la grupa lui era cel mai varza . Deci finala ar fi trebuit sa fie eu(leon rosu)/zyx cu astra bertone ...care oricum ne facea :)
Ce sunt eu curios este daca zyx l-a facut pe sebi sau nu |
L-a facut o data si parca a doua oara l-a facut Sebi...
A fost de cacat, repet... Unele masini nu au avut ce cauta la grupa lor... Porsche si-a luat-o mereu, de la Saab parca si inca de la una... Dar a facut un M5, odata. |
3 Attachment(s)
Nu am citit toate cele 3 pagini, asa ca... sa ma lamureasca si pe mine cineva... The winner was UGA sau Sebi ? Florica sau TXA ? Florica sau BMW de la Insomnia ?
|
Re:
3 Attachment(s)
hondare...ce ti-a zis gaborul ala ??mai plimba-te un pic si dupa aia intrii si tu.Organizare praf...bine ca am avut cu cine sta :lol: .
poze + filme .scuzati calitatea,zgomotele din jur si oamenii de pe pista. |
Mie unu mi-a placut cum a iesit.Naspa a fost cu grupele.Au durat mult,au facut libere intre grupe,etc.Florica l-a facut pe TXA si pe demarj si pe viteza chiar dak TXA a tras pe dreapta,poate a tras special k nu mai putea sa-l prinda,poate chiar a patit ceva la masina.Spectacolul din final a fost frumos,un Serua 7 kare facea niste cerculete chiar frumoase si unu uurs alb kare a facut ceata pe pista.Respekt
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc!
|
Re:
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
2 Attachment(s)
scuzati ca pun cate 2 filme dar eu sunt pe dial up si se blocheaza |
Re:
2 Attachment(s)
|
cum sa fie? asa si asa
organizarea a fost de *** dar asta nu ar trebui sa mire pe nimeni pacat ca vremea a fost cam nasoala si ca a trebuit o vreme cel putin k sa vad ceva sa ma sui pe niste movile de pamant am stat tot timpul in picioare daca aveai nevoie sa mergi la toaleta o faceai pe camp.totusi partea buna e ca am vazut niste masini care m-au uns pe suflet si aici ma refer la alea mai vechi nu la baietii cu masini noi care le aduc numai k sa te uiti la ele k si cum ar fi niste bibelouri ceva.pacat de masinile alea sa stea pe dreapta.o chestie care mi-a placut e ca a fost si muzica asta antrenand nitel atmosfera si as zice ca acel comentator nu si-a avut rostul atat timp cat a dat numai dume.si ar fi bine sa se puna si un cronometru ceva in cazul in care departajarea nu se poate face din ochi.cam atat.astept ziua cand o sa se faca o pista special pt asa ceva sau cand s-o face la otopeni ca e pista mai lata si ai ce sa vezi.numai bine.
|
bai fratilor .............. parerea mea : a fost beton !!!!! trecand peste imputitii de la bgs (ce pm faceau aia acolo ?? ) si peste micile brese din organizare - finalul a fost purificator - inaltator ! bafta ! p.s. cea mai tare masina - wrx sti ! cea mai tunata - bertone !
|
eh... ma bag shi yo ca chilotzii in cur... de ce zici ca a fost eca mai tunata? ca era facuta la exterior? :P
|
da tata ! da' nici la motor nu cred ca era 'neatinsa' - parerea mea :twisted:
|
din cate se vorbea pe forum mai demult... era shi acolo...
|
Re:
2 Attachment(s)
Next movies....Tekno...daca nu ai fost...ai pierdut..si sa sti ca astra ala era super fain (exterior ) si la interior (motor) cred ca i-a facut ceva. Printre celelalte masini faine se numara si CTL (bmw seria 3). |
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
organizarea a fost asa si asa prima grupa s-a desfasurat bine pe urma s-au apropiat aia de se urcau pe masini.
cea mai tare faza a fast cand a plecat pasatu' in marsalier si l-a lovit un pic pe un organizator care incerca sa ii dea de pe capota la om. noroc ca a avut reflex soferu si s-a oprit repede |
organizare cat se poate de proasta ...
BGSul cu pitbulul care a muscat un concurent de oua ... Politia care era militie ... vremea care nu tinea cu nimeni ... startul aiurea (s-a zis pe 6 iunie, apoi pe 5 .. la 12-13 , apoi la 14-15 ca sa inceapa de fapt pe la ora 16:30 ... ) Bravo Legal Racing ... halal sa-ti fie :( :idea: pe viitor sper sa nu mai avem \"organizare\" ci sa avem ORGANIZARE DOMNULE. parerea mea |
Re:
1 Attachment(s)
and the last one :( |
Re:
Quote:
Sper sa va placa... |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa parerea mea a fost naspa:
1 gaborii 2 militia 3 politia 4 jandarmii 5 BGS 6 faptu ca sa intrat fara sa se plateasca 7 de ce drek nu neau lasat sa stam si pe partea cealalta 8 ca pa mine ma durut capu si am plecat devreme 9 militia 10 politia 11 jandarmi Acu o sa bag si ceva poze |
2 Attachment(s)
Acest minunat era sa se rastoarne la sosire
janta e rezultatu si spoilerul e oarecum varza dar nu se vede aici. Oricum tzipa un jandarm la el ca iau sarit bucati de ceva prin lanu de iarba. Oricum omu era relaxat. Io cred ca a apasat si ambreiaju. Prietene la 180-200 la finish nu apesi ambreiaju. Oricum a si pierdut. Frumos golfu. Pacat de jenti. Poate ne spui ce sa intamplat. |
1 Attachment(s)
Multumim Stuey pt filme.
Coobra, asta nu cred ca era normal... A avut noroc ca nu s-a rasturnat... :evil: :evil: :evil: Bah MMS, tot nu-mi vine a crede ca ai pierdut... :( :( :( Aici erai in fata si te tot departai... Dar... Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului... |
1 Attachment(s)
mamaaa
io acu vad postu meu de aseara am bagat la \"oricum\" acolo... se vede ca eram obosit si iata si o poza de pe stradute... :D :D :D prietenii stiu de ce :wink: :wink: |
Ce pot sa zic :roll: .....De organizare nu mai zic nimic....Masini tari si misto....Spectatorii au stat nu in V sau in paralel ci toti gramada....Pitbull-ul ala cu cine s-a tras k am uitat :?:.
Ama juns si la gabori: ***************** Cum ma sa vii la ceva organizat,legal cu politia zambind langa tine si facand remarci de genul:Ce misto e Calibra aia,si apoi cand pleci zambind linistit spre casa sa-ti dea amenda k a vazut el k ai putin murdar numaru' de inmatriculare,k pasageru' din spate n-avea centura,k antena de la radio sta km dubios si alte prostii si inventii de genu' asta?Cum e frate posibil?De ce? ************** Zoliat : nu rezolvi nimik exprimandu-te asa. nu faci decat sa ii infurii si mai mult. sorry dar nu pot lasa astfel de mesaje necenzurate |
mda.. imi pare sincer rau ca nu am stat pana la sfarsit.. insa a fost cat de cat frumos ne-am distrat a fost ok... cum bagau aia capu` inainte.. strigam la ei...BAI BAI :) se retrageau dupa care treceau ca nesimtiti linia.. oricum.. florica...nu a mers faza cu pitbulli si cu cefele late... , iar jandarmi... iar stateau si se uitau la nori... :) fuck`em...ce sa faca ma daca ei nu au nici un interes... de kko... in rest super masini... super ok totul...
|
Relaxatu' cu Golfu'
Salutare prietene,
Eu sunt tipul relaxat cu Golfu' Nu s-a intamplat nimic, decat ca am ratat startu', iar la sosire am uitat sa mai ma opresc :) atat de suparat eram. Janta s-a ftt pentru ca am luat o groapa ceva, cand am intrat in virajul ala. Spoilerul este teafar si nevatamat, asa sare el din cleme cand dau intr-o groapa. In rest a fost ok, astept revansa, pt.ca golfuletul ala nemodificat poate mai mult ;) |
Relaxatu' cu Golfu'
Btw, jandarmul tipa ca mi-a sarit ceva, era capacelul de la janta pe care scria BBS, in rest FUCK POLICE!!! :chainsaw: care m-a si tras pe dreapta dupa ce am plecat.
P.S. Sunt curios cati au luat amenzi, eu am scapat pt. ca am totul in regula si nu au avut de ce sa se ia. :peace: |
Start Opel Bertone vs Golf 3
1 Attachment(s)
Tnx to micul_pitic for the movie :2gun:
|
Capacu de la janta era??? :D :D :D
Ma miram io ca din spoiler nu lipsea nimic chiar daca nu mai era prins. Oricum ai avut noroc. Te-am vazut de la 10 metri. Toata curba aia (vreo 25 de metri) ai mers pe 3 roti :lol: :lol: Mai mare grija pe viitor si sper sa ne arati ce poate golfu. Bafat si poate ne vedem prin parcari. Aaaa si de spre police.....am inteles ca au fost luate o gramada de taloane pentru lipsa toba esapament. Oricum niste vulturi. Stau numai la ce pica. Opritii ba paia care merg beti la volan. AAA da aia au girofar in masina si numar cu GUV,SEN,POL si alte dastea. Ce conteaza ca au omorat oameni pe trotuar. ********* Zoliat: pls un limbaj mai adecvat |
Take an air breath and relax ;)
Salutare,
Sper sa reusesc sa ma prezint mai bine data viitoare. :!: Eu oricum sunt nou venit in aceasta \"lume\" a voastra :cry: , pana acum am avut alte hobby-uri, dar de curand am descoperit aceasta senzatie, si m-a captivat tare :D So, here I'm ! :) |
Re: Take an air breath and relax ;)
Ma bucur ca va plac filmuletzele....sunt un maestru 8) :) :) .DAR...am si eu ceva de contestat pentru ce-i de la legal racing: AIA NU A FOST LINIUTZA...las-o in colo...pe un km...pei toata lupta e pe sfert de mila....si daca facem un mic calcul, un sfert de mila= 400 metri.Pei ii dadea fum mms-ul ursuletzului...
Cat despre politzai ********. P.S: hondare...lasa ca pe 10 (la prisma 2, proba de indemanare) iti aduc sandwich facut de tata... :D :D ZoliaT : pls un limbaj mai adecvat |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning