Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Īn Bucureşti ai maşina ridicată, banii luaţi şi parcări insuficiente (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/125632-bucuresti-masina-ridicata-banii-luati-parcari-insuficiente.html)

AdrianC4 28-05-09 18:38

Re: Īn Bucureşti ai maşina ridicată, banii luaţi şi parcări insuficiente

Hai ma ca pana si pe 139 au bagat Citaro cu AC.. Vazut de mine azi!
E vorba de suferinta, sa iei masina de la Drumu Sarii pana la coafor la Abatte in 13 Sept e un mare MOFT! Am o amica care face asa! Si sunt sute de cazuri asemanatoare!
Eu am un vecin care lucreaza la AutoNesti, la nici o statie de masina de unde locuim si merge cu masina zilnic.. Si cand vine la 5 se enerveaza ca nu gaseste locul de parcare liber!
Asta e MOFT! E vorba de maxim 5 min de mers pe jos!

UNLORD 28-05-09 19:19

Singurul lucru bun, e ca mai iau si masini care sunt parcate f. aiurea, pe treceri de pietoni, linie troleu, spatii verzi etc. Si sunt f. multi nesimtiti in Buc care parcheaza in bascalie si li se rupe daca ii blocheaza si pe altii. Macar atat!

giubau_v8 28-05-09 19:34

problema mare e in regie, se ridica masini in fiecare zi dar capacitatea locurilor de parcare e mult depasita....
mai sus se pune problema folosirii metroului sau ratb-ului, pai il folosesc, dar ce legatura are asta cu locurile de parcare...eu vin de acasa..si trebuie sa las masina undeva nu? nu pot sa o impachetez si sa o iau in buzunar....si daca trebuie sa o las undeva..
iar in regie 40% din masini sunt cu numere de bucuresti, ale diverselor persoane cu divesrse treburi pe acolo, eu ce fac? stau cate o ora doua sa astept sa plece cineva?..
solutia era parcarea pe marginea dambovitei pe trotuar, trotuar care oricum nu e tranzitat de pietoni...dar nu..trebuie sa faca si ei un ban...si nu inteleg de ce nu ridica bmw-ul ala lovit, care zace la intrarea de la texas de vreo 2 ani...pe ala de ce nu il ia? nu au de la cine sa ia bani? masina aia chiar incurca circulatia fiind putin iesit si pe carosabil.... o adunatura de oameni de nimic, toti astia cu ridicarile si cu firmele lor de facut burta mare
acum trebuie sa dublezi, triplezi pe cate cineva prin campus sa iti poti lasa masina undeva

andrey_dk 29-05-09 00:45

frate asta mie mi`se pare jagmaneala pe fata...........cu bani incasati de firma aia puteau sa faca primariile parcari.........nu sa`i ia omului mashina de pe strada k`n estul salbatik...........dar ce sa faci asta e romania........dar totusi RUSHINE celor care au dat legea asta........:-J

w0rmblaster 29-05-09 02:51

in toate tzarile civilizate exista peste tot ..cate 3-4 in cartier, parcari cu plata in atena de ex e 1 euro (2 ore) sa o lasi pe zi si 6 euro pe noapte, in cartierele de lux se dubleaza, cand am aj acum cateva zile in bucuresti am ramas pros:| pur si simplu nu ai unde frate, sunt mandru ca cel putin stau in cta unde macar pun caracatite si nu stau sa o caut de nebun. ( fara suparare pt cei care stau in bucuresti, eu unul nu cred ca as reusi, va admir rabdarea!)

addicted2trance 29-05-09 14:44

i-au ridicat matusii mele masina, a sunat la politie au trimis-o sa sune la firma vietii, ca ei nu stiu nimic, a sunat la aia si auzi la ei "nu stim daca e ridicata.... pai bun, puteti sa va uitati? raspunsul a fost scurt: nu, ca nu mai avem program la ora asta, si i-au inchis in nas... deci politia nu stia, ca "nu e treaba ei", aia d la firma nu cautau ca "nu au program", a trebuit sa sune la primarie si s-au interesat aia... altfel nu stia ce e cu masina, o fi furata o fi ridicata... niste terminati!

andi_cimpean 29-05-09 16:05

stau cateodata si ma gandesc ...de ce dracu s-au revoltat parintii nostri in '89...
Ce s-a intamplat de la REVOLUTIE incoace? unii s-au facut putred de bogati si altii traiesc la limita disperarii ca nu au ce manca...

Sincer...sunt ok cu legea asta de ridicare a masinilor...dar sa fie aplicata cand exista frate locuri de parcare si toti sa fie in mod egal tratati...nu sa vad un mu......ist cu un Q7 ca ii rade mustata ca masina mea este ridicata si el isi mai face bani de un A5...

Vom ajunge la o a doua REVOLUTIE...lucru cert...la cum evolueaza lucrurile in tara asta.

Dimitris 30-05-09 13:44

Sunt curios ce s-ar intampla daca m-as duce cu un jaf de masina sa blochez putin poarta aia de la baneasa unde se duc aceste masini ridicate...

ady_grassu 02-06-09 11:03

la fel si la baia mare ridica masinile si este bataie pt locurile de parcare

lupanu1 03-06-09 10:00

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 2355757)
Ilcor Auto Eco SRL....oare ce politician are firma asta:D
hotie pe fata
sa faca macar 400.000 de locuri de parcare,dupa aia sa inceapa sa ridice
da nu la noi e ca la nimeni,

HOTIE LEGALA

iti zic eu ca firma nu e a unui politician ... e a altcuiva... un nume care-mi scapa momentan.

danielddd 03-06-09 11:20

HAIDETI SA FACEM REVOLUTIE..STABILM O DATA...VORBIM CU TOATA LUMEA nemultumita de legile acestei tari...si sa iesim in strada...sa vedem ce or sa faca?o sa traga si de data asta cu tunu?:D

Dripci 04-06-09 09:31

incredibil..
http://www.realitatea.net/parcari-cu...ti_531017.html

danielddd 04-06-09 16:10

lesinatii!!! sa iesim in stradaaaaaa!! toti....indiferent de ce nu ne convine...

Mustang 05-06-09 07:53

Mai bine lasa...

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning