Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Burn Out Tuning Shop (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/11593-burn-out-tuning-shop.html)

Skma 30-07-06 11:34

Re: STREET CAR CONCEPT PLOIESTI

Pot sa ma ocup eu de focurile de artificii?:twisted: Glumam ! Oricum Mario cat de curand o sa ma intereseze si pe mine niste piese!8)

bogdan_wrc 31-07-06 08:39

dar s-a deschis magazinul....
deja sunt pe punctul de a face comanda...

alex2see 31-07-06 10:09

unde sa deschis magazinu ?

bogdan_wrc 31-07-06 10:22

pai hai sa ii lasam pe mario sau pe cine stie sa va zica..eu acolo am fost chemat. deci nu stiu sigur daca nu e secret sa va zic eu :)) :)) ....

ph87gms 31-07-06 12:55

mai poate unii stim locul dar nu stim cu se numeste...

Custom_Car 31-07-06 16:07

Magazinul este aproape gata ! Mai necesita cateva adaugiri ( reclamele , banerele, si scaunele + 2 calculatoare, Atat ) ! Pentru toti cei care nu stiu unde este magazinul, va anunt ca este pe :

Str. Radu Stanian, Nr. 1A ( curte nu bloc ) , fata in fata cu noul sediu in constructie INSPET ! Nu am anuntat inca, pentru ca nu am facut deschiderea ! Cine vrea sa vina sa vada unde este, comenzi etc ...suna in prealabil, insa un magazin trebuie sa fie pus la punct in momentul anuntarii lui,nu?:) La descrierea oficiala o sa aveti o mare surpriza .......

Magazinul o sa se numeasca BURN OUT TUNING SHOP !

Keep in Touch !

Mario

dipsy_007 31-07-06 16:31

hmmmm...surpriza.....suna interesant......

bogdan_wrc 01-08-06 08:25

Re: Burn Out Tuning Shop

keep in touch ca e nevoie... stii tu mario ;)

DONU' 02-08-06 14:50

Pai daca ii zice "Burn Out Tuning Shop" imi pun gumele alea Fulda si itzi trantesc niste BURNURI la lansare :)
Mario, de pleoapele mele ce se mai aude???

bogdan_wrc 02-08-06 15:00

mario..te rog sa nu uiti ce am vb cu tine a doua zi la telef... tzeava fixa ;) . :D :D

MeHiGH 07-08-06 16:53

Salut Mario! Felicitari pentru ce ai rezolvat pana acum ! Nu mai e mult ! ( vreo 10 m :D )
Daca ai nevoie de ceva la magazin, ajutor la amenajare, curatenie, poate si nijte lucruri, nu ezita sa imi spui.

DONU' 09-08-06 13:41

Mariooooooooooooooooo!

Custom_Car 11-08-06 12:08

Quote:

Originally Posted by DONU'
Mariooooooooooooooooo!

te-am sunat ieri ......te astept azi la magazin sa vorbim ! ti-au venit piesele de 4 zile :)

bogdan_wrc 11-08-06 12:11

si mie cand imi vin? :)

DONU' 11-08-06 17:34

aoleu..., iar am bani de dat :confused2:

Skma 15-08-06 16:38

Pana la urma magazinul mai are vreo legatura cu Street Car Concept pentru ca am vazut ca foarte multa lume spune ca Street Car Concept a dat faliment si multi nu si-au primit comenzile cu toate ca avansul la ele era deja platit sau chiar valoarea integrala?:rolleyes2

Skma 15-08-06 16:44

https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/21987-recuperat-bani-produse-street-car-concept-bucuresti.html

bogdan_wrc 15-08-06 16:49

eu sper ca nu. adica Don si-a luat ce avea de luat si sper si eu ca nu vor fi probleme, ca si eu astept ceva. pana la proba contrarie, mario pare om de incredere si ii acord prezumtia de nevinovatie. un am de ce sa ma indoiesc de el. piesa comandata trebuie sa apara..asa ca sper sa nu ma dezamageasca, pt ca stie ca voi mai comanda cateva piese.

Skma 15-08-06 16:51

Eu doar am intrebat ! Mario om de nota 20 !;)

Custom_Car 18-08-06 17:46

Quote:

Originally Posted by Skmadtm
Pana la urma magazinul mai are vreo legatura cu Street Car Concept pentru ca am vazut ca foarte multa lume spune ca Street Car Concept a dat faliment si multi nu si-au primit comenzile cu toate ca avansul la ele era deja platit sau chiar valoarea integrala?:rolleyes2

Eu nu mai am nici o treaba cu Street Car Concept din februarie 2006 ! Au fost niste divergente care nu mi-au placut si am renuntat ! Am deschis pe cont propriu business si nu exista clienti nemultumiti !

Prin urmare nu mai exista Street Car Concept Ploiesti exista BURN OUT TUNING SHOP !!!

Custom_Car 18-08-06 17:48

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
eu sper ca nu. adica Don si-a luat ce avea de luat si sper si eu ca nu vor fi probleme, ca si eu astept ceva. pana la proba contrarie, mario pare om de incredere si ii acord prezumtia de nevinovatie. un am de ce sa ma indoiesc de el. piesa comandata trebuie sa apara..asa ca sper sa nu ma dezamageasca, pt ca stie ca voi mai comanda cateva piese.

Am adus produsele pentru Don ! Bogdan ,.....asa cum am spus ....in weekend acum se rezolva cu vamuirea deci undeva pe luni va fi gata ! ASA CUM AM SPUS !

Skma 18-08-06 18:42

Quote:

Eu nu mai am nici o treaba cu Street Car Concept din februarie 2006 ! Au fost niste divergente care nu mi-au placut si am renuntat ! Am deschis pe cont propriu business si nu exista clienti nemultumiti !

Prin urmare nu mai exista Street Car Concept Ploiesti exista BURN OUT TUNING SHOP !!!

Ok am inteles ! :-) E prilej de bucurie ptr. ploiesteni zic eu:twisted:

Custom_Car 18-08-06 23:45

Este prilej de bucurie pentru ca am deschis ochii la timp si am iesit din SCC inainte sa se intample ceea ce preconizam .....!

Pentru cei de afara lucrurile rele se vad cel mai bine ! Pot sa va spun ca au existat foarte multe lucruri extraordinar de bune facute la SCC insa ........no comment! Pentru mine a fost destul de greu sa rup SCC-ul pentru ca am pus mult suflet dar lucrul esential in business este cuvantul si punctualitatea !
Eu in momentul de fata am preturile foarte accesibile, chiar daca exista cativa oameni care "vorbesc discutii" fara sa fi fost vreodata bagati in seama!Cred ca pur si simplu vor sa inceapa o intriga fara rost ! NU AM FACUT NICIODATA SI NU O SA FAC NICIODATA CONCURENTA CU :

-CARREFOUR
-VITAN
-EUROPA ( colentina )
-BAZAR................SAU ALTE DENUMIRI DE "PIETE DE MARKETING" asa zise
-TUNERI DE DUZINA ....................etc

Am mers intotdeauna pe premiza ca pretul isi pune amprenta mai apasat acolo unde este vorba de calitate ! Nu o sa putem compara vreodata ISOTTA sau JE DESIGN cu lucrari improvizate !

Pentru cei care ma cunosc..........nu are sens sa discut !

NU V-ATI SATURAT DE TOATE KICHURILE CARE LE INTALNITI LA TOT PASUL ?
VRETI SA TINDEM CATRE OCCIDENTALISM INSA NE LOVIM DE LUCRURI ESENTIALE..................cum ar fi ...................mentalitatea !

Cum ne-am integra intr-un grup unde masinile ies din ateliere, full option numai de firme una si una mai buna ca alta ! Cum ????
Cu kitchuri ????

In nici un caz !

Este tarziu sa mai expun idei ...............Somn usor ! Maine poate ne facem un tuning de 200 de mii :))

Somn Usor !

P.S. : tot postul de mai sus nu este adresat cuiva anume ci este o parere strict personala si imi asum toate raspunderile pentru tot ceea ce am scris acolo !

Pitu 19-08-06 11:33

reclama mascata :)) , scump domne scump in vitan era mai ieftin :))

DONU' 19-08-06 16:07

Lasa ba ca are dreptate Mario, dar uneori se mai intampla sa nu-ti permiti sa cumperi ceva de calitate si preferi sa iei din vitan, carefour sau mai stiu si eu de pe unde...
Atunci nu mai e vorba de faptul ca firma e scumpa ci de faptul ca fiecare are posibilitatile lui.
Desi, chiar daca nu cumperi ceva de firma dar totusi esti atent ce vrei sa cumperi, se poate sa iasa frumos, dar tot firma isi spune cuvantul...

Pitu 19-08-06 17:45

atunci cand sunt intradevar de firma da ;)

shantzu 20-08-06 12:32

nush ce ai putea cumpara de la carefour sau vitan sa se compare cu un produs de la mario ;)

bogdan_wrc 21-08-06 09:02

corect mario... don..daca vrei calitate...nu te duci la aia..nu are rost. daca vrei kitsch nu te duci la mario..
mario..ramane asa cum am vb la telef...azi ..maine... ;)

Custom_Car 08-09-06 15:08

dau si in rate ! :) Chiar vorbesc serios ...

Puteti sa veniti la mine sa vedeti cate comenzi se fac si cate se achita ! Clientul este pe primul loc ....parerea mea ! Pana acum nu au existat probleme cu marfa ! Singura problema, ca intotdeauna este vama care te mai intarzie dar am facut tot posibilul sa fie in regula si cine a cumparat de la mine stie .....aviz amatorilor !

Cred ca toata lumea este multumita si in putin timp o sa vedeti masini facute la noi pe strazile din Ploiesti ! Baietii nu prea vin ei la intalniri insa au masini de nota 10 ! Tot respectul pentru ei !

o sa vedeti :)

Adresa magazinului o aveti....asa ca daca vreti ceva nu ezitati ...call me !
0721.509.246
Burn Out Tuning Shop

Custom_Car 08-09-06 15:11

Quote:

Originally Posted by twwety (Post 525128)
atunci cand sunt intradevar de firma da ;)

adica ??? daca tu crezi ca ce se aduce este Unknown Artist este problema ta...

No Comment

tre 11-09-06 02:29

care-i adresa magazinului? exista vreun sait ceva?

Pitu 11-09-06 10:06

Quote:

Originally Posted by Custom_Car (Post 547774)
adica ??? daca tu crezi ca ce se aduce este Unknown Artist este problema ta...

No Comment

nu mei nu m ai inteles , vreau sa zic ca u ai produse de firma .
mai da si u pe la sala ne ai uitat ce dreac?

tng 11-09-06 11:21

Quote:

Originally Posted by tre (Post 549855)

Quote:

Originally Posted by Custom_Car (Post 503618)
Str. Radu Stanian, Nr. 1A ( curte nu bloc ) , fata in fata cu noul sediu in constructie INSPET !

zece caractere

DONU' 11-09-06 18:42

Da' bai Mario, ce draq faci?
Nu mai dai nici un semn de viatza?
Sau de cand te-ai insurat nu-ti da voie nevasta sa mai iesi din casa ;) - glumesc

Custom_Car 14-09-06 16:30

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 550554)
Da' bai Mario, ce draq faci?
Nu mai dai nici un semn de viatza?
Sau de cand te-ai insurat nu-ti da voie nevasta sa mai iesi din casa ;) - glumesc

"cam asa ceva" :):P!O sa vezi si tu la timpul tau :)) ! sincer.... am avut foarte multe comenzi si nu mi-am vazut capul de treaba ! daca nu sunt la magazin, sunt la vama ; daca nu sunt la vama sunt la curier si tot asa !
sunt in perioada de reducere la jante si am foarte multe cereri !
Imi pare rau ca nu am mai venit pe la sala .....!
O sa trec si eu cum ma eliberez putin !

Custom_Car 14-09-06 16:31

Quote:

Originally Posted by tre (Post 549855)

Str. Radu Stanian, Nr.1 A , vis a vis de noul sediu Inspet !

suna-ma la 0721.509.246

Mario

Gogu02 25-09-06 03:47

Quote:

Originally Posted by Custom_Car (Post 553848)
Str. Radu Stanian, Nr.1 A , vis a vis de noul sediu Inspet !

suna-ma la 0721.509.246

Mario

E cumva magazinu ala care are firma pusa pe colt???

Custom_Car 26-09-06 12:41

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 564204)
E cumva magazinu ala care are firma pusa pe colt???

nu are firma pusa inca ! astept firma .....putin mai sus de el ! fata in fata cu noul sediu INSPET

Gogu02 26-09-06 19:19

Ai prin colectia te de piese vreun eleron micut pe OCTAVIA TOUR???? Si daca da cat costa???

DONU' 26-09-06 19:23

Cel mai bine e sa-l suni pe omu' nostru si sa mergi la el la magazin ca gaseste sigur ceva pentru masina ta.

All times are GMT +2. The time now is 20:57.

- Copyright 2026 4Tuning