![]() |
Re: Adio viitoarelor înmatriculări de maşini ale românilor în Bulgaria?
va salut sunt nelamurit in leg cu inscrierea asta pe bg pana la urma cf bulangii statului nostru ne baga taxa pe masinile de bg?k as dori sa inmatriculez o masina in bg si nu stiu ce sa fc?:((
|
Quote:
|
Quote:
|
@@BMW M POWER
Nici nu ma gandeam ca poate sa'i treca la vro'1 asa ceva prin minte.....dar uite ca i'a trecut:) Cum poti sa zici k o sa plateasca de o sa'i usture .........? Poi daca am masina inmatriculata pe italia...platesc acolo tot....ce trebuie platit si masina este in regula...inseamna k nu am voie sa merg Acasa in Romania cu ea sa circul?NU PREA CRED! Daca eu am masina inmatriculata pe Bulgaria.....si am toate actele in regula...si totul este ok nu vad ce nu as putea circula cu ea in Romania..... Asigurarile din Romnia....ce asigurari sunt?...asa k sa vada politaiu k ai asigurare....in schimb o asigurare de Italia iti asigura mai multe chesti...pana si soferul...in unele asigurari...Daca eu vreau sa imi inmatrculez masina pe italia...si sa platesc tot acolo ce e de platit nu vad dc nu as putea circula cu ea in Romnaia...(bine asta e un exemplu asa...k doar nimeni nu'si inmatriculeaza masinile pe italia si circula in rom cu ea...) Ce voiam sa intelegi tu din asta: EU IMI INMATRICULEZ MASINA UNDE VREAU SI CIRCUL CU EA PE UNDE VREAU...(acu pe unde vreau nu pot circula....pe unde e posibil) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning