Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   "Cand sa dau drumul la ambreiaj ?" (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/11267-dau-drumul-ambreiaj.html)

SEBASTIAN 07-07-06 14:18

re: "Cand sa dau drumul la ambreiaj ?"

Ce destept esti tu.
Destepti dastia ca tine am vazut multi.
Toti incearca sa rastalmaceasca sensul cuvintelor.
Credeam ca pot discuta de la un nivel in sus, dar nu e cazul.
Ma referam ca masina a saltat botul si asta se vedea pe film, inainte de a salta botul masina inantase f putin si ele erau fix pe linia de start.
Referitor la aparatura sunt de acord sa pui la dispozitie scule performante omologate si cu aviz de la metrologie.
Suntem satui de vorbe si carcoteli asteptam fapte si sa se puna umarul la dezvoltare.
Arbitrul este suveran deci decizia lui indiscutabil e corecta.
Oricine poate gresi dar poate ca Sei si GAW au pareri f autorizate fiind in lumea asta a curselor de mult timp si fabricand personaje pe care altii le cunosc azi.

Crezi ca-ti poti permite costul unei participari la o etapa cu organizare perfecta?
Macar la asta sa raspunzi sincer.

SEBASTIAN 07-07-06 14:19

Rog administratorul sa fie pe faza sa modereze si sa ia masuri atunci cand unele afimarii sunt tendentioase sau depasesc sfera realului.

200SX 07-07-06 15:11

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Crezi ca-ti poti permite costul unei participari la o etapa cu organizare perfecta?
Macar la asta sa raspunzi sincer.

DA cred ca-mi pot permite sa-mi intretin masina ca sa pot participa, lunar sau macar odata la doua luni, la curse de amatori organizate la nivelul celor din SUA.

nu ai oferit destule detalii pentru a raspunde exact la intrebarea ta,
cat e taxa la care te gandeai / ce se ofera.

200SX 07-07-06 15:34

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Ma referam ca masina a saltat botul si asta se vedea pe film, inainte de a salta botul masina inantase f putin si ele erau fix pe linia de start.

asta a fost omis din postul de mai sus, si cred ca am fost si eu in postul meu de acord cu acest lucru asa ca nu prea vad contradictia dintre postul meu si al tau

Quote:

Originally Posted by 200SX
in cazul in care fotocelula e declansata inainte de aprinderea culorii ce semnalizeaza plecarea atuncea e un start furat,
........................
ce e rau in a anticipa?
atat timp cat nu treci de linia de start inaintea startului?

SEBASTIAN 07-07-06 22:13

Ca sa fie perfect costa.
Ceva doar optim in jur de 100 pentru intrare, fara pretentii doar conditi ok.
Cronometrare si toate astea costa in plus si cu cat sunt mai sofisticate costa mai mult.

basy 18-07-06 10:18

RON, Euro, USD ce anume? Cam mult totusi avand in vedere ca in strainatate e cam 20 EUR.

barros 31-12-12 13:27

[QUOTE=blowwind;276234]ok...suntem la start...ambalam motorul...in incercarea de a intimida adversarul...uneori merge ... uneori nu :( ....
masinile sunt aliniate....ne pregatim de plecare...cel care da startul ridica maine sus.... si HOP ... apare o mica intrebare in subconstientul nostru... \"yo cand dau drumul la ambreiaj?\" ... \"cand incepe coborarea mainilor ? ... cand sunt jos ? la mijloc ? ... hmm .... \" si uite asa...pierdem startul :) ....
unii pleaca cand incep mainile sa coboare...altzii pleaca cand mainile sunt jos...si si apar tot felul de dispute \" baa...ai furat startul....\" .... ce putem face ? atunci cand mainile se lasa in jos nu dureaza vreo 10 min ci se lasa imediat

neXus 31-12-12 13:30

Ce te-a māncat să postezi īntr-un thread vechi și abandonat de 8 ani?

All times are GMT +2. The time now is 05:57.

- Copyright 2026 4Tuning