![]() |
zemzete mancatzi`as ochelarii tai .. in seara aia cand v`atzi dat rotunzi pe mamaia la mine ( ala cu solenza alba cu X asa .... de ce atzi facut stanga pe stradutza aia .. am lasat geamu` jos da te uitai dupa avioane .. ufff vroiam sa te invit la o sucă`n port ... da i`atzi dat blana .. tu si leonu` ala de buc .. CAV park :D
|
Imi pare rau, ca nu am vazut :? Introadevar am fost cu leon si cu inca cateva masinile. Daca as vedea, ne veni si noi la port. Poate urmatora data :D
Numai bine! |
Da Zetemte, deci atat Astra cu care te-ai dat tu (B-XX-DOD) cat si cea cu care m-am dat eu (B-94-GSI) au motorul de 1.8 16V 125CP si iti garantez pentru asta (la DOD am vazut capota ridicata iar la cealalta talonul). Plus ca cel putin B-94-GSI a si zis ca are 1.8 16V dar a zis ca are 115CP, insa Opel nu a facut motorul asta decat in varianta de 125CP. Exista si un 1.8 115CP dar e de generatie mai veche (pana in 1987) si e numai cu 8V.
|
:?
|
Dar rezultatele se mai dau ?
Sau ne bucuram ca am cishtigat in fata celui cu care am concurat? :shock: |
Din cate am inteles dupa cursa de la organizatori nu se va face nici o premiere,clasament etc.
Dar poate era doar o decizie de moment. O sa aflam in curand daca se va face sau nu un clasament |
Premierea nu conteaza!!!
Dar un clasament cu timpi ar fi beton!!! :roll: |
Ce clasament mah ??? Ce cursa ??? Pai nu vezi ca descoperim tot mai multe chestii necurate ???
Pai si la Timisoara a fost la fel... Masini de 150 cp au concurat cu cele de pana in 115... Si cu motoarele de serie !!!!!!!!!! Chiar nu este corect... Mie nu-mi convine numai din simplul fapt sa sunt spectator, dar voi cei care ati concurat corect... Nu stiu daca va place sa fiti trasi in piept. Ce sanse mai exista atunci pentru cei care se incadreaza corect la grupa lor ??? :evil: :evil: :evil: |
in sfarshit KWX a concurat si la clasa B .. am zis in sfarshit ptr k pana acum a concurat numai la A
|
nu vorbi aiurea KWX sa dat si la grupa B si nu numai la mare si la timisoara si altele :wink:
|
Quote:
DOD-ul are 1.8 16v 125 cai + modificari care cica-l mai \"salta\" vreo 1o cai (din auzite) Abia astept sa-l prajesc...DIN NOU :twisted: (Gabi - pentru putin! :wink: ) |
Cand o sa participe \" ca omu' \" la grupa lui adevarata , il astept si eu ...
:peace: |
Sper sa nu fie asha shi la BUKLE pe 12! :(
|
De ceva timp, evenimentele au inceput s-o ia \"razna\". Imi pare rau pentru cei care participa corect (la grupa corespunzatoare) si sunt \"trasi in piept\".
Imi pare rau si din punctul de vedere al unui spectator, pentru ca ma astept la o cursa stransa intre 2 masini \"la fel\" si... iese altceva... |
Bucurestiul e de preferat....
Dupa ce am batut drumul pana la Constanta si nu am reusit sa vad si masinile mai puternice dandu-se, am ajuns la concluzi ca nu mai ma deplasez niciodata din Buc pt asa ceva, pt ca va fi mereu la fel....Sunt de preferat cursele din Bucuresti ,pt ca daca se tin pe chei,in Vitan ,toata lumea poate sa se urce pe dealul de langa sosea si sa vada cursele ca din tribune....riscuri zero ,vizibilitate super buna....
|
Are dreptate maimutza aici... chit k e beata dar are dreptate!!! :lol: :lol:
|
monkey,stai linistit ca in Bucuresti pe Vitan oricum nu se mai poate sta pe deal... (defapt asa a fost si la ultima etapa de acolo) ... ca dealu e inconjurat de un mare gard... si se statea doar pe trotuar.... si desigur lumea sarea in sosea dupa ce treceau masinile
|
:( :( Trebuie sa facem ceva!!!!!!!!!
Tribune... punem bani.. sau nush.. :cry: |
Eu zic ca inainte trebuie sa se rezolve problemele de interior, cum ar fi faza cu furatul la grupe. Si abia dupa aia sa ne ocupam de public... Ca degeaba ii pui in tribune daca vor vedea masina de 90 cp vs una de 160 cp... :evil: :evil: :evil:
|
Korect! :cry:
|
mai intai sa se gaseasca un loc in plm unde sa se traga lumea linistita.... dupa care punem bani de tribune + sponsori and shit... si plm... usor usor... dar vad ca pe toti ii doare un pic in.....
|
Deci rezultatele nu mai au cum sa fie corecte daca sau amestecat masinile de la grupe mari in grupe mici ... dar nu avem de ce sa ne miram , nu cred ca a fost o intalnire in care sa nu fie probleme cu organizarea asa ca pana nu se rezolva asta nu prea putem sa facem ceva corect !!! :evil: :evil: :evil:
|
coool incet incet ma uit si yo pe la filmuletze ! :D
|
mai bine ca ai stat acasa.... am tocit un mil 750.... dar totusi a meritat :) :P
|
A zis cineva k s-a dat Siera V12 cu M3.Eu nu am vazut asta poate dormeam.Am mai vazut k lumea zice k organizarea a fost buna,organizare nu inseamna doar sa inscri masini si sa le dai startul,inseamna sa poti tine si publicul pe trotuar.Am mai zis-o si o mai zic A FOST DE ***.Respekt
==Respekt pt cei kare au 4 roti cat si pt cei kare inca nu au cele 4 roti dar se implica in aceste curse |
NU S_A DAT MAI SIERRA CU NICI UN M3 stai linistit... ok? :P
|
Uita-ti si voi pe pozele de anu trecut de la 1 mai ... si imi zice-ti si mie ce observati la populatie? Chiar asa prosti au fost de nu au stiut cum sa stea anu asta? Anu trecut intradevar nu erau super multi ca acum da, s-au asezat bine .
|
hmmm asa e ... e a fost instictul ala de turma.. si n-a vroia romanu` sa vada... si se baga in fatza...
|
Quote:
:lol: :lol: Da,dar anu asta nu au mai fost aia de anul trecut,au fost altii ,aia de anul trecut au stat acasa ca stiau ca o sa iasa aiurea...am vazut ca urmatoarea etapa va fie pe aeroport la Baneasa...o sa fie aceeasi debandada probabil..avantajul e ca va fi pista mai larga ....dar e evident ca spectatorii nu pot urmari cursa ca lumea daca nu stau in niste tribune ..sau undeva la cativa m. mai sus...eu cred ca asta e o problema principala care trebuie rezolvata neaparat...si eu daca as fi fost in locul Politiei as fi oprit cursa de la Saturn..sa fim seriosi..daca exploda un cauciuc sau derapa vreo masina ,radea 50 de persoane odata...cred ca nu mai vedeam curse legale 50 de ani de acum incolo....sa se cumpere dreaq niste garduletze de plastic sau niste stalpi mobili intre care sa se lege o banda ,ceva..care depaseste garduletul sau banda sa il amendeze jandarmii...uitati-va la poze sa vedeti ca masinile sunt plecate si la 200 de m in fata sunt spectatori pe fiecare jumatate de banda...pai dreaq cand vezi puhoi de oameni in fata ce curaj sa mai ai sa o calci ..... |
mda.. asa e... a zis cineva ... garduletzele ar trebuii puse in V in forma de V.... si asa ar vedea toti.. CE PM E ASA GREU...
|
hai k deja o dam in vise .. vise frumoasa ..
Legale .. la care politzia sa nu te agaseze .. legale cu garduletze ... vise .. vise ... |
Si in aceesi ordine de idei: SE MAI FACE VREUN CLASAMENT?
Nu cred ca sunt singurul curios... NU? |
curiozitatea a omorat pisica .. Of Of Mai maiii :) :shock: :shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning