Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Saturn - 1-2.05.2004

Saturn - 1-2.05.2004 A fost - 1-2 mai 2004 - Saturn - Viteza

Reply

Thread Tools
Old 02-05-04, 19:14   #1
lolek

Stage 5

Default Cursa de pe 2 mai

Bai imi pare rau pt ca nu a tinut pana la capat cursa, m-am dus pana la varmiu la masina si cand m-am intors ... toti plecau \"nu se mai tin cursele\" si am auzit ca din cauza spectatorilor ... Lumea dupa ce ca este lasata sa vad un spectacol sa zicem asa ... e si capoasa, am vazut cu v-ati rugat de ei sa se dea cativa pasi inapoi, 20 de pers daca am vazut sa se dea inapoi 2 pasi. Masini nota 10 si organizarea nu a fost rea delok ... da spectatorii au fost jalnici, cred ca mai bine era sa pune-ti banda pe langa stalpi si cine trecea sa isi ia un pulan pe spate ... ca altfel nu intelegea ... Cam atat am avut eu de zis ... astept si parerile altora ... daca am gresit cu ceva imi cer scuze.
lolek is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 19:22   #2
CeReS

Vicepresedinte CTA Anonymous MotorSport

Stage 5

CeReS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

cred ca si pulitzia ar fi putut face mai mult , daca se implica putin i-ar fi potolit . Pacat ca s-a terminat kiar unde era mai frumos
CeReS is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 19:46   #3
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

imi pare rau sa aud ca a fost aceashi problema ca shi la timisoara...
tekno is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 20:00   #4
pav[]

Stage 3

baaaaaaaah sa-mi bag picioru'.. eram de acord sa si-o ia aia.. am vazut.. romanu' vrea sa fie tigan.. mama ce jegosi.. toti se bagau sa vada.. eu ma bucur intr-un fel ca nu s-au tinut pana la capat.. poate asa or sa inteleaga si prostii ca masinile trebuie sa mearga pe sosea, nu pe oameni..
ce mi-a placut la nebunie.. audi-ul A4 cu NOS.. dupa ce a bubuit putin.. s-a dus frumos.. ce mi-a mai placut destul de mult.. dar cu mici probleme.. \"parcul auto\". singurele probleme = spatiul prea mic unde trebuiau sa se inghesuie si masini, si oameni curiosi (ca mine).. si aglomeratia de la start..
data viitoare.. mai simplu.. VIOLENTA! cine a depasit linia trasata, pumn in fatza.. si din greseala daca a calcat stramb, pumn in fata.. mi se pare cel mai bun mod de a te face auzit printre \"romani\"
tineti-o tot asa.. sper sa va mearga bine..
p.s. intrebare pt \"hondarul\": ai la nr. \"PAV\" ? (era unu cu o honda ca a ta)
pav[] is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 20:02   #5
yonutz

Stage 2

yonutz's Avatar

da ma tekno, se repeta povestea ,iarasi spectatori is de c@#t.no comment
yonutz is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 20:06   #6
pav[]

Stage 3

aaaaah.. scuze ca ma bag iar.. am o rugaminte..
data viitoare puteti sa lasati femeile acasa??? nu de alta.. dar erau mai multe decat baieti.. pt ele era o ocazie sa isi exteriorizeze bucuria ca au dat peste un baiat sau ca au vazut nu stiu ce in catalogul nou de la avon.. (scuze pt reclama) .. nu imi spuneti ca nu am dreptate.. am fost de fata.. si am auzit mai mult de 10-15 fete vorbind despre diferite chestii si stand cu spatele la masinile care treceau cu peste 100 km/h la 10 cm de ele..
macar a mea a avut bun simt si s-a dus in masina.. departe de locul evenimentului
pav[] is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 20:39   #7
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Mda ... se pare ca iar au facut-o lata spectatorii ..
Ce sa ii faci ... mai avem destul pana cand o sa ne educam , pana cand o sa avem piste ca afara nu sa ne ingramadim 400 de masini pe o sosea cu 2 benzi ...

Nu am nimic de reprosat organizatorilor .. politia e de c@c@t din nou ( dupa ce m-am dat la grupa mea , m-am intors in parcare pe varianta .. pe soseaua nationala , si cand am ajuns si am vrut sa intru mi s-a spus ca domle .. du-te si lasa masina in parcare ca nu ai voie sa intri ...ba chiar cu unul dintre ei m-am luat la scandal reu de tot ptr ca era un c@c@t impertinent care nici nu stia sa vorbeasca , un mogaldan imputzit , care atunci cand l-am intrebat de sanatate si sa se legitimeze sa vad si eu cu cine am avut \"onoarea \" a dat-o cotita si s-a f#t#t in cur ! )... spectatorii nu pot sa ii condamn .. cred ca si noi am fi facut la fel .. bahaos mare .. stai frate sa vad cine a castigat ... etc. dar intr-o anumita masura ... adica lasa frate sa vorbeasca ala ce imi pasa mie .. sa vad eu aici .. nu asha .. asta e prostie .. daca ii facea unul vant si ajungea in fata unei masini care avea peste 150 km/h ?
ce se intampla ? Nu mai ramanea nici c@c@t de analiza din el ...dar ... asta e Romania ...
Oricum .. mie mi-a placut ... a fost cald , fete frumoase , masini puternice si atmosfera beton !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 20:48   #8
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Mah, legat de spectatori, se pare ca cea mai buna locatie tot vitanu era... ca statea toata lumea pe deal (ca in tribuna) si vedeau toti.... deci ar trebui gasit ceva asemanator.
Sau macar sa se aseze spectatori in V si nu paralel cu soseaua, ca omu daca tot vine sa si vada si sa nu intre in sosea dupa ce trece masina ca sa vada ceva....

In rest mai povestiti ce masini au fost... ca la tv au aratat destul de putin: la prima au inceput stirile cu reportaj de acolo, iar la protv si antena1 au zis de cursa doar in reportaje in care faceau comparatie intre bogatii si saracii care au mers pe litoral (binenteles cursa a fost bagata la \"ce au facut oamenii cu bani\"...)
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 21:00   #9
CeReS

Vicepresedinte CTA Anonymous MotorSport

Stage 5

CeReS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

normal , dar e bine si asa, tot reclama este
cel mai rau imi pare ca nu am vazut Siera aia in \"actiune\"
poate ca daca nu se strica sistemul audio al organizatorilor nu se termina asa
CeReS is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 21:02   #10
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"CeReS\"
cel mai rau imi pare ca nu am vazut Siera aia in \"actiune\"
Si mie !!!
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 21:43   #11
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Shi... MIE! Dar l`am vazut in port la cerculetze
E belea mashina dar... o tradeaza aspectu`
Eu zic k a fost vina jandarmilor k nu shi`am facut treaba k`lumea(eu eram spectator... shi cand se bagau in fatza... ii cam dureau in \"Fund\" ), bineintzeles shi spectatorii au o vina intr`o anumita masura k sunt inconshtientzi... mai ales aia care stateau dupa jumate in kolo
PKT K S-A TERMINAT!!!!
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 22:09   #12
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

baieti imi pare rau pt voi se pare ca s-a intamplat acelasi lucru ca la tm
OVI is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 22:13   #13
ducu

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 4

ducu's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Eu am participat shi a fost dragutz!!!
Dar am fost la clasa D shi se cam stricase pina atunci!
Are cineva idee cind se vor da rezultatele.... sau daca se mai dau?
Old 02-05-04, 22:32   #14
alexufo
Cluj Street Racing Member

Stage 5

alexufo's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]
[PEUGEOT]
[CITROEN]
[Competitor CNCA]

daca si la ct a fost ca si la tm atunci la bucale o sa fie iar asa de nasol cu multimea
alexufo is offline   Reply With Quote
Old 02-05-04, 23:36   #15
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

pai... ciaca ai din bucureshti is mai civilizatzi... sau erau doar pt ca stateau in panta...
tekno is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -