![]() |
Re: Bentley prezinta la Geneva un nou model
@ Ottaviano_m
Da. Pe cei ce-si cumpara astfel de "scule" pt. a-si arata "status-ul material" nu ia-m inclus deoarece acestia se pot numara pe degete la nivel european si daca vrei s-o luam asa, si acestia renunta deoarece fi convins ca un milionar nu va sta cu sofer cu tot īntr-un astfel de sifonier pe roti traversīnd toata europa ci se urca īn AVIONUL PROPRIETATE PERSONALA iar la sosire īl asteapta un Bentley sau RR īnchiriat cu sofer cu tot. Asta fac cei de aici, asta fac si noii milionari rusi care invadeaza statiunile de lux din Elevetia. Asta īti garantez. Ca īn RO un de-al de BECALY īsi cumpara asa ceva pt. a se da grande si īnca cītiva de teapa lui, e alta mīncare de peste dar nu este ceva standard / de regula peste tot ci se limiteaza la nivel de RO. COPILASII cu Ferrari si Lanborghini de pe litoralul romānesc care se lauda cu munca lui TATA, nici nu-i bag īn seama si nici nu tin cont de ei. Astia sīnt PREA CRUZI ca sa aprecieze o masina. Pt. ei e important sa se laude sa le pice o gabica, sa aiba ce "propti" īn hotel iar cutia de tabla de lux este scula "magnet" pt. acest scop. La ce am scris aici: "Asta nu deosebeste cu nimic tinuta de drum a unei masini sau pretentiile tale ca om. astea nu difera cu nimic dependent de a o poseda sau a o īnchiria." Ma-m referit simplu ca indiferent ca posedezi o masina sau o īnchriezi cu un scop anume DRIVE FEELING-ul este acelasi. |
Quote:
|
In Romania imaginea Bentley=Columbeanu si eu as prefera un avion pentru distante lung iar ca sofer pe tata dupa ce iese la pensie8)
|
dan_stage.. du-te tata la nfs si mai cresti un pic! daca tu asociezi un bentley cu columbeanu... ai muuuult de crescut!
|
Nfs e joc de sugari acuma joc invatat pentru bac si daca mai dai multe posturi o sa ajungi imaginea Mercedes SL in Romania:lol:noapte buna tuturor si succes la liniute.Ps pai nu columbeanu aparea cu Bentley-ul si Rolls Royce-ul la Tv?
|
de ce asocierea asta bentley-sofer. Bentley a fost o masina facuta initial ca raspuns superior dpdv al sportivitatii la Rolls. Unde are loc soferul? In continental GT, sau Speed? Ca amandoua-s coupč-uri. Intr-adevar mai sunt si alte modele, dar astea sunt baza Bentley.
|
Quote:
eu nu mi-as fii lasat fata prt o masina....saracu de tine |
Quote:
Fata avea atunci 19 ani si e destul de mare sa hotareasca singura ce face. Ea l-a agatat pe plaja fiind dornica de o aventura de concediu si asa s-au cunoscut. Din momentul de cīnd s-au cunoscut pīna la faza cu masina a fost un interval de 4 zile timp īn care au fost destul singuri. ;) |
:lol:Esti curajos nu mi as lasa copii din vedere in vacanta ias plimba cu un Bentley Continental Flying Spur Speed pana sar face violeti ca de ias plimba cu un porsche cred ca mar renega
|
urata masina
|
iar ma distrez teribil din cauza parerilor unora....asteptati acest model la scara reala si apoi va rog comentati
|
Quote:
Sau tu esti DADACA PE VIATA si le spui ce au voie si ce nu si cīnd au 19 sau 25 de ani? Vremurile astea au trecut de mult, cīnd fica de 25 de ani venea la mama sau la tasta sa CEARA VOIE cīnd vrioa un IOBAG sa IO-BAGE :D :D :D :D Sa nu-mi spui ca īn RO trebuie sa ceara voie si īn ziua de azi ? :D :D :D |
Ati deviat grav de la subiect. :rolleyes2
|
Quote:
|
:lol::lol:am BULETIN ce atesta varsta insa prefer sa nu il arat ca fie vii tu cu SL tau si ma calci ca banuiesc ca la asa masina nu te ar ancheta nimeni:lol:fie cand trec prin Targoviste pac o bataie
|
Quote:
|
:lol::lol:da asa is eu un WTF pe 2 picioare
|
ar trebui trecut la divertisment. chiar m-am distrat pe topicul asta. unul care nici macar nu a condus vreodata o masina vine sa-si dea cu parerea, si nu despre vreo masina comuna, altcineva refuza pielea de cea mai buna calitate si prefera plasticele ieftine ale americanilor... si apoi vine cu vraji despre seici din dubai.
|
am condus modelu actual si este....este ceva frumos,da nu poti face mari chestii cu ea ...sprint chestii de astea de oras acccelerat franat ca risti sa nu te mai opresti:peace:
|
300zxtt iti spun ca am apucat sa conduc o masina e drept de pe scaunul din dreapta tineam numai de volan plus ca zilnic citesc ma informez despre masini:paper::paper: binenteles ca daca mergeam la curse si drifturi castigam ceva mai mult respect
|
Quote:
|
Quote:
Decīnd sint americanele plasticate? piele ? Ce piele de calitate? Sinteticul de pe scaune? chiar crezi ca tot ce zboara se manīnca, asai? Na-pai, pofta buna ! :D Si de unde sti tu ce am condus eu si ce nu? O fi ca esti frate cu tata si eu nu stiu sau......om fi neamuri prin telepatie? :D :D :D :D |
Quote:
on topic:mie imi place masina, fara prea multe detalii :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
probabil ca nu esti atat de prost pe cat pari, posibil sa ma insel totusi, cam ce legatura are respectul cu liniutele si driftul???? vad tot timpul pusti ratati la tv care alearga niste cazane si se opresc rapid in stalp, am fost si eu unul doar ca am avut noroc . @Cyberx ...o sa intelegi un Bentley sau un RR dupa ce iti vei permite unul. |
E aa vad eu situatia raceri mereu is vazuti mai cu respect ca au masini multi dintre ei foarte modificate is mereu aplaudati toate tipele fug dupa ei faptul ca is urmariti de Politie iara ii face populari;)
|
dan_stage.. tu ai ramas la stagiul in care inca te "exciti" cand vezi 2 fast 2 furious si nfs . Tu vorbesti din filme si jocuri !
|
daca nici Bentley nu e o masina tare...mai ales modelul asta...cine vb aiurea e ...
|
e filmele nu ma pasioneaza dar daca vreodata vei vedea numarul cj 28 ufo ca asta vreau sa il pun pe prima mea masina care poate o sa fie un bentley(vis:rolleyes2 ) cel mai probabil pe o honda sau un seat si ai cumva o pana sau o defectiune tehnica sa faci cu mana ca opresc in ciuda afirmatiilor delicioase pe care le ai zis8)
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="268">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","268","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Extreme_Bentley.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Extreme_Bentley.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
:shock:Ce super video mio si imaginez in fata blocului si cu carnetul in buzunar si vruum:evil_laug:evil_laug cu ea pana la Vaslui
|
primul stalp e al tau =))))
|
Pariu ca nu!! mentin limitele legale imposibil sa dau in stalp de dat in stalp poti da si cu un trabant:lol::lol::lol:
|
frumoasa si puternica. oricine si-ar dori o asemenea masina.
|
mda...pare interesant
Abia astept sa o vad si pe la noi. |
din video reiese ca o sa fie un v12 pe ea
e bine :)) |
da frumoasa dar nu pt noi
|
bentley...un vis...care ramane tot vis!