Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cursa de indemanare 11-XII-2005 (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10644-cursa-indemanare-11-xii-2005-a.html)

peter 11-12-05 17:15

da mai GBX..nu te-am vazut pe acolo....vroiam sa te vad cum te descurci... :) ...poate cu alta ocazie.....oricum au fost destule dacii care au fakut spectacol....inafar de o dacie..si o solenza...care au s-au bulit...
fie cutia de viteze..fie..altceva.. :roll:

faruk_fyk 11-12-05 17:15

Bravo baieti... meritati tot respectul si aplauze... frumoasa organizare,frumoase masini,fete deloc :(,si un show de nota 10.... DTA si 555 au fost cei mai tari..... eu unul am plecat cu becul la ulei aprins... temperatura uleiului era la 100 grade :cry: si apa la 110...fierbea

B_Boy 11-12-05 18:26

:arrow:

ct77pia 11-12-05 18:47

si scuzati FELICITARI PTR ORGANIZARE SI STILPUL ALA A RAMAS INTREG? :twisted: :twisted:

peter 11-12-05 19:11

da mey a ramas intreg..din fericire... :) ....

quick_5hifter 11-12-05 19:23

io m-am laudat degeaba, n-am putut veni ca am fost la obor sa incerc sa vand o dacie :cry: poate alta data

Psycho 11-12-05 20:10

nu sunt multe cuvinte de zis ... mie unu cursa propiuzisa nu mi`a placut dar .... show`ul de la final k de obicei a fost criminal .. brAVO BAIETZI BRAVO ... ... bravos rdv`u zma`u ... felicitari pacat k am inghetzat :D

GRIGO 11-12-05 20:24

A Fost misto dar cam putine masini
parerea mea e ca trebuia sa se faca si a doua mansa oricum a fost super
mai ales showul de la sfarsit ............super tare DTA .
pacat ca a tinut cam putin...
speram la mai bine
care aveti poze filme punetile si voi pe forum

Psycho 11-12-05 20:33

dta`u a inebunit mashina aia :) ...

bah .. dupa ce au facutg aia cu solenzele azi .. sunt mandru k am solenza :p

bah ce am uitat ... faruk .. BRAVOS frate bravo .... e cam rupt in gura el .. ( fiat`u ) da ... face cerculetze frate .. eshti pe langa hai`u :))

lolek 11-12-05 20:44

FELICITARI X-Team ... si cat mai multe curse cum am auzit la TV :P

Insanity 11-12-05 23:46

Imi pare rau ca n-am ajuns si eu p-akolo...

blonda 11-12-05 23:50

am cam inghetat de frig...dar per total a fost misto....mi-ar fi placut sa mai fac traseul o data dar asta e ...data aviiatoare :).

-=X-Team=-82-MDN 11-12-05 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
FELICITARI X-Team ... si cat mai multe curse cum am auzit la TV :P

o sa mai fie .... in 2006 speram sa organizam o ragama de concursuri automobilistice si speram sa avem cat mai multi concurenti. multumim inca o data pantru participare si pentru spectatori.

Quote:

Originally Posted by \"faruk\"
Bravo baieti... meritati tot respectul si aplauze... frumoasa organizare,frumoase masini,fete deloc ,si un show de nota 10.... DTA si 555 au fost cei mai tari..... eu unul am plecat cu becul la ulei aprins... temperatura uleiului era la 100 grade si apa la 110...fierbea

sper ca au meritat cei 20 RON ( 200.000 lei vechi ) pe care i`ai dat ... si de care te plangei .. :) ca e prea mult :)

mie unu mi`a placut ... a iesit bine.

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Super tareee a fost azi ....nota 20 X-Team succes pe viitor cu organizarile..m-am oftikat ca nu m-a tinut ambreiaju azi sa ma bag si io ..asta e poate data viitoare ma inscriu si eu numai bine

sper ca data viitoare sa te avem si pe tine ca participant .. :) nu ca simplu spectator cum ai fost azi .. :) oricum .. sper ca ti`a placut .. bafta :)

-=X-Team=-82-MDN 11-12-05 23:56

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
oricum au fost destule dacii care au fakut spectacol....inafar de o dacie..si o solenza...care au s-au bulit... fie cutia de viteze..fie..altceva..

asta e riscul ... asta e treaba ... :) oricum ... e de apreciat ceea ce au facut si ei .. ca au participat ... asta conteaza cel mai mult.

-=X-Team=-82-MDN 11-12-05 23:57

maine sau marti cel tarziu o sa punem si lista cu toti timpi obtinuti.

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 12-12-05 00:16

ANDY_SLC!

BV X=team a fost belea in ciuda frigului de afara a compensat show care vreau sa spun a fost destul de misto!
Nu prea ma asteptam dar a iesit ceva pe viitor mult mai bine sper!SUCCES!

----MR nu a fost prezent deoarece multe masini au probleme si multe alte prob....dar nu vom mai lipsi de la nimik!=====RESPECT

Ursu-=X-Team=- 12-12-05 10:46

MR-ul a fost dar nu cu masinile. E bine si asa..inseamna ca se poate sa nu se mai impunga.
Cika laka cichi cea. Ati vazut .. reportaju de la antena 1?? Cu organizatoru` Topor cristian ? :)) in loc de Alexandru.Dupa ce ca numai are nr la masina TRA ..acum numai are nici numele.. saracutzu :P

Psycho 12-12-05 11:37

heheeh am fost deocamdata k spectatori ... dar o parte din noi vor participa la urmatoarele .. acum multi n`au participat din diferite motive .. :))

ERY 12-12-05 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
heheeh am fost deocamdata k spectatori ... dar o parte din noi vor participa la urmatoarele .. acum multi n`au participat din diferite motive .. :))

Ce p..a mea mananci ***?? Da Blonda nu a participat...nu e in MR? Cosmin cu STI nu s-a dat?

Psycho 12-12-05 13:04

ba da mah ..da pelea mea ... da ... nu am participat totzi ....ar fii trebuit sa partcipam si noi ... dar ... plm

79BYG 12-12-05 15:30

Felicitari participantilor, publicului, sponsorilor si organizatorilor. Asta a fost mai mult de atat nu s-a putut.

Parerea mea este ca Bolnda a reprezentat cum se cuvine MR.. --felicitari pe aceasta cale pt ca a fost singura fata din concurs.. si felicitari si pt SUBARU.

Felicitari pt toti. Si sa nu uitam pe baietii de la FETESTI....

GRIGO-X2(Ionutz) 12-12-05 18:35

a fost frumos mai ales showul de la sfarsit...bravo DTA..RDV....ZMA si celorlalti ..........pacat de cei care si-au stricat masinile.....
Am inghetat putin de frig dar asta e

faruk_fyk 12-12-05 21:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
dta`u a inebunit mashina aia :) ...

bah .. dupa ce au facutg aia cu solenzele azi .. sunt mandru k am solenza :p

bah ce am uitat ... faruk .. BRAVOS frate bravo .... e cam rupt in gura el .. ( fiat`u ) da ... face cerculetze frate .. eshti pe langa hai`u :))

mai am cale lunga pana sa ajung la nivelul lui HAI.....am ajuns si eu pt prima oara in viata mea la sarme :lol: De un singur lucru imi pare rau si din cauza aceasta am dat jos parasolarul de la Evil_Team si Sticker-ul....nimeni din aceasta echipa nu s-a dat....macar putea sa faca putin spectacol...nu neaparat sa o rupa cum am facut eu si cu WYS(baiatul cu cielo-ul alb).......in curand voi fi membru MR si merci pt compliment SHM-ule...... daca nu te salutam eu nici nu ma bagai in seama :(

Psycho 12-12-05 21:31

bah date`n slozobia via feteshti sa traieshti ... deci sa mor la ce inghetzat eram ..si la ce lume era acolo si belea ochii in mashinile lu ` ashtia numa pe voi nu v`am vazut .. p emine tot bau m`a vazut ... in pewla mea nu mai simteam picioarele .. daca le dadeai un bobarnac se spargeau .. hahahaha ...

faruk_fyk 12-12-05 21:44

cine are poze sau filme cu mine(fiat-ul alb).....un prv pe mess...id meu \"matryx_16\" va rog...

Razvan-CT 13-12-05 10:15

1 Attachment(s)
hai ca pun yo niste poze,,,sper ca in arhiva sunt doare poze de la indemanare dar dak gasiti shi alte poze nu ma injurati plzzz

Ps,, pozele sunt facute cu teleonu SCZ

blonda 13-12-05 21:35

multumesc BIG-ule pt cuvintele adresate....si multumesc si celor din MR care m-au sustinut......si oricum curand va iau eu cupa aia ca mi-a placut mult:P.va pup pe toti...si sa ne vedem in nr act mai mare la urmatoarele competitii.Va pup si inca o data le multumesc celor acre au incredere in mine( se stiu ei)!

Most_Wanted 14-12-05 02:29

A fost foarte frumos Showul de la sfarsit
cei care aveti poze si filme postatile aici pe forum
Sau sa ma intalnesc cu cineva sa mi le dea shi mie pe un CD

YZF-PWR 11-02-06 16:23

frumos frumos

Mariomagic 12-02-06 00:10

cand se mai comite inca o data un astfel de show?

x-28-TRA 13-02-06 00:32

nu stim cit de curind probabil;

kalvin77 13-02-06 08:06

sunt interesat direct si mai aduc si pe unu cu mine .... astept vesti de orice fel in domeniu , Multumesc!

YZF-PWR 13-02-06 08:54

cam la ce cursa ati vrea sa participatzi mai mult ? poate ne da`tzi idei de organizare! indemanare sau viteza? ( tot k noi facem oricum ) da sa stim si noi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kalvin77 13-02-06 09:00

pai amicul asta al meu este cam nebun dupa indeminare ... eu ar trebui sa ma mai antrenez un pic , nu ma pot apropia de el, ala e nebun are facultate in domeniu :)) , el struneste o solenza. Acum 4 ani s-a organizat ceva in portul tomis ... si tin minte ca eram cu el la firma , bai a tras o cearta cu nevasta-sa ca nu l-a lasat sa se duca , pe vremea aia strunea un tico. Atunci aveau doar 2 masini dar acum le-au pierdut numarul si cred ca o sa vina sigur .

needBrain 13-02-06 16:16

daca tot vreti sa organizati ceva,incercati si voi una de viteza.....

kalvin77 13-02-06 16:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
daca tot vreti sa organizati ceva,incercati si voi una de viteza.....

Astea cu viteza sunt cam periculoase din 2 aspecte ....
-ati vazut unde duce viteza excesiva ... ex accidentele din orash
-iti trebuie un loc special amenajat sau in cazul nostru un loc SPECIAL DE PUSTIU >> ceea ce nu cred ca vom gasi de ex in mamaia mai devreme de 3 noaptea sau in alte locuri cam pe la ora mentionata. NU stui citi ar sta pina atunci
Si se mai poate ridica un aspect .... nu topate masinile oamenilor ating viteze considerabile ... unele daca ajung la 160 .... deja periculos :)

needBrain 13-02-06 16:41

da cine a zis ca trebuie sa o organizeze in oras????

kalvin77 13-02-06 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
da cine a zis ca trebuie sa o organizeze in oras????

NU am zis nici eu ca in orash , am incercat sa ating cam toate dificultatile pe care le putem intimpina la aceasta faza ... ca sa nu mai zic ca in postul anterior nu am zis nimic de gheza :D

YZF-PWR 13-02-06 17:48

chiar daca am face de viteza nu ar fi nici o problema k unele nu ajung la o anumita viteza! pentru ca se fac pe grupe in functie de cai putere!

Mariomagic 13-02-06 18:45

Eu as opta pt o cursa de viteza pt ca nu trebuie sa imi rup masina foarte tare ca la o indemanare...cred ca veti avea si mai multi participanti.

Dar o cursa de indemanare este mult mai spectaculoasa....mai vezi o planetara rupta...un spoiler spart + ca durata unei curse este mai lunga decat la o viteza...mai placut atat pt sofer cat si pt spectatori.

All times are GMT +2. The time now is 18:38.

- Copyright 2026 4Tuning