![]() |
Re: Alfa Romeo MiTo RIAR Limited Edition
exact, si daca-i pana acolo, fiat punto, pe platforma careia este facuta MiTo nu este chiar asa in "spiritul Alfa" cum sustin unii. Si chiar daca ar fi asa, la paritate de motoare Grande Punto se descurca mai bine. Iar daca trecem in alte case, MiTo este chiar depasita in performante, chiar daca rezista eroic. Incearca sa impace mai multe, oferindu-se ca alternativa la Corsa OPC/GTI, Mini Cooper S, 207 GTI etc. Numai ca nici una nu are design asa "pretentios" ca Alfa si ei pe asta joaca, cartea lor impreuna cu dotarea de clasa aproape premium.
|
Alfa Romeo Mi.To GTA 1,8 230 bhp
Opel Corsa OPC 1,6 192 bhp Mini Cooper S 1,6 172 bhp Mini John Cooper Works 1.6 207 bhp Peugeot 207 GTI 1,6 175 bhp Nu e chiar depasita, ba din contra, as indrazni sa spun ca e cam "zee" best in clasa asta. |
de fapt, MiTo GTA nu exista inca, si cand va exista nu va fi in categoria de care vb noi. Pe noi ne intereseaza MiTo cu motor de Grande Punto Abarth - 1.4 155 CP. Cooper works are 211 cai si Cooper S, dar asta nu este oricum un criteriu neaparat decisiv. De ex- a fost si o 147 GTA ce va fi inlocuita, si a avut mari dificultati atat sub lumina fiabilitatii cat si a performantelor, tractiunea fata nu rezista puteri, franarii si directiei in acelasi timp. Oricum, daca se va faca un MiTo GTA sau cand se va faca (la fel ca noua Alfa 149) vor da de furca multor sportive compacte premium - gen Audi A1 (/S1) sau S3 pentru ca am credinta ca vor fi mult mai reusite ca-n trecut.
|
Quote:
|
Pai sunt de acord, nu inteleg de ce simt ca devii flegmatic, doar nu ziceam ca sunt fan MiTO, de altfel chiar iubesc Cooper, dar diferenta de pret este mare , mai ales la varianta de Mini la care banuiesc ca te refereai tu. Si daca-i pana acolo eu ma multumesc si cu un Golf GTI MK II, nu am greturi, chiar nu am nimic impotriva masinilor ne-noi. Sunt un fan al "clasicelor" si al rapotului caiputere-performanta/pret cat mai avantajos. Salił :)
|
Eu zic ca ar fi mai frumos sa lasati intepaturile astea (ca nu va fac bine la tensiune) si sa vorbiti despre masina prezentata...
Parerea mea: nu e stralucita, dar nici urata... simpluta si poate va fi de efect in viitor. ;) |
LA BANII ASTIA CRED CA ITI IEI UN TAYPER ESTE MULT MAI CRIMINALA
|
tayper ?????
si luati in considerare ca asta e o editie limitata deci normal ca e mai scumpa. modelul de baza e mai ieftin. |
daca scri tayper sigur nu ai banii astia
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning