Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   OLTCIT (https://forum.4tuning.ro/251-oltcit.html)
-   -   Probleme/sugestii/reclamaţii (https://forum.4tuning.ro/251-oltcit/103571-probleme-sugestii-reclamatii.html)

darck_angel64 23-02-09 18:56

Re: Probleme/sugestii/reclamații

sa inteleg ca pe acet topic ne descarcam sufletele?

ce urat....

valib 26-02-09 21:30

ce e cu mania asta de a inchide topicurile? (sectiunea tehnica)
va e mai simplu sa faceti pe moderatorii, sa deschideti topicul inchis, sa mutati din topicul nou in topicul vechi? nu e mai simplu sa ramana topicul deschis, si lumea completeaza/scrie cand e cazul?

chiar vroiam sa scriu spre exemplu la uleiuri...ca vreau sa recomand uleiurile BP....da e aberant...topicul e inchis
N-o sa ma pun sa fac topic nou....ce naiba....

manu_96xls 26-02-09 21:36

Gata , sunt deschise toate! Mâine o să mă ocup să mai unesc din ce a mai rămas , să fie toate posturile pe aceeași problemă într-un singur topic!;)

electric_style 07-03-09 18:37

nu inteleg care e problema cu vopseaua mea...?:???: ca e vopsita cu sprayul sau nu...ma intreb : "care e problema" ??? @ Dumitru Cristian...pozele nu spun totul...vopseaua mea de pe masina nu mai era de retus...daca o vedeai live imi dadeai dreptate ca trebuie revopsita!!! "vopsirea" cu sprayul am precizat ca e ceva temporar pana am fondurile necesare sa-i dau o vopsea la carte !!! alt subiect de discutie ?:rolleyes2

darck_angel64 10-03-09 09:20

fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, daca te-a jignit cineva in vre-un fel adreseaza-te moderatorilor si ei stiu ce sa faca.
asa, si ce daca e vopsita cu spray-ul, asta e, masina e draguta, o ingrijesti cum poti, etc. ... fiecare dupa posibilitati, ca daca am fi avut bani am fi comdus masini scumpe iar in weekend ne delectam cu oltciturile :)

Dumitru Cristian 10-03-09 18:44

Ce te-a apucat electric?! Sau nu mai merge cu frumosul? De ce poi mei e un forum?! Ca sa ne spunem parerile in poii mei.

valib 30-03-09 15:22

unde o disparut topicu cu motoru de bmw? si de ce?

manu_96xls 30-03-09 19:29

A fost șters de către Gabi împreună cu altul identic(pe altă secțiune)! Nerespectarea regulamentului!;)

valib 30-03-09 19:39

si ce n-a fost respectat din regulament?
ca eu n-am remarcat...

manu_96xls 30-03-09 19:42

Datele de contact/prețul lipseau, 2 topicuri cu același subiect, etc..
Dar ce atâta agitație pentru topicul ăla?:???:

coman razvan 30-03-09 19:46

Si eu sterg orice anunt fara pret/date de contact! ;)

valib 30-03-09 19:56

nici o agitatie...relax...
doar curiozitate, pentru ca Danutz a inchis topicul pe motiv ca nu a primit detalii despre motor, si dupa aia topicul a disparut din senin (desi userul initiator al topicului nu mai fusese activ pe forum de la data postarii anuntului, implicit nu avea cand sa ofere detaliile necesare)

*2 topicuri cu acelasi subiect...altii au un topic cu acelasi subiect pe 5-6 sectiuni diferite, si topicurile le stau bine merci...

manu_96xls 30-03-09 19:58

Report post, și se va rezolva!
Nu putem verifica fiecare user, doar când bat la ochi!;)

valib 30-03-09 20:01

personal, nu mi se pare ok sa nu pot pune jantele la vanzare atat la dacia, cat si la oltcit (cazul meu).
Poate unii useri intra doar pe sectiunea dacia, poate altii doar la bazarul principal, poate altii doar la oltcit.
De aici si necesitatea de a pune anuntul in mai multe parti...

OltcitPower 10-10-09 19:50

nu vreti sa intram si noi in rand cu lumea?
sa scoatem masinile de la sticky, si sa facem un topic sticky cu 'Oltciturile care se fac remarcate', cu poze de la inceput/pe parcurs/stadiu actual, respectiv link cu topicul masinii? (gen cum e pe sectiunea Dacia)

mi se pare aiurea sa fie sticky un oltcit turbo...iar al doilea oltcit turbo sa nu fie sticky, sa fie undeva pierdut prin pagina...
la fel de aiurea mi se pare ca o masina gen PMD albastru sa nu fie sticky...
si mai aiurea mi se pare ca PMD-ul rosu sa aibe topic doar la sectiunea styling...

dar nah...e doar parerea mea...poate doar eu vad lucrurile asa...

P.s: valib aici, am scris de pe userul unui prieten oltcitist din greseala:rolleyes2

manu_96xls 10-10-09 20:18

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 2708422)
nu vreti sa intram si noi in rand cu lumea?
sa scoatem masinile de la sticky, si sa facem un topic sticky cu 'Oltciturile care se fac remarcate', cu poze de la inceput/pe parcurs/stadiu actual, respectiv link cu topicul masinii? (gen cum e pe sectiunea Dacia)

mi se pare aiurea sa fie sticky un oltcit turbo...iar al doilea oltcit turbo sa nu fie sticky, sa fie undeva pierdut prin pagina...
la fel de aiurea mi se pare ca o masina gen PMD albastru sa nu fie sticky...
si mai aiurea mi se pare ca PMD-ul rosu sa aibe topic doar la sectiunea styling...
dar nah...e doar parerea mea...poate doar eu vad lucrurile asa...

1.E bună și metoda asta, momentan se așteaptă niște schimbări pe forum, o să vedem ce putem face.
2.Sticky se pune după ce hotărâm de comun acord toți moderatorii, e bine că s-a propus, am luat la cunoștință , discutăm și rezolvăm.
3.PMD-ul roșu nu are topic și pe secțiunea asta probabil pentru că așa a dorit proprietarul, doar nu i-a interzis nimeni să-și creeze un topic aici, din contră.;)

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 2708422)
P.s: valib aici, am scris de pe userul unui prieten oltcitist din greseala:rolleyes2

Până acum era frate, acum e prieten, înainte era al tău, cum vine asta?;)

valib 10-10-09 20:19

hai ne facem toti topic acolo...
nu sunt de acord cu topicul PMD acolo(de fapt nu topicul e problema), pentru ca...doar topicul PMD are o tenta gen topic de la sectiunea 'masina mea'

dar nah...astea sunt alte povesti...

P.s: nu ma roade nimic....pt ca n-am de gand sa prezint rablele pe aici...

P.s: vine bine...circula pe la mai multe persoane de incredere...De saptamana viitoare o sa il dau varului meu care vrea cont pe 4tuning.
nu vad nici o problema, atata timp cat nu scriu de pe 2 usere....;)

Danutz Bratosin 10-10-09 21:00

Quote:

Originally Posted by valib (Post 2708491)
hai ne facem toti topic acolo...
nu sunt de acord cu topicul PMD acolo(de fapt nu topicul e problema), pentru ca...doar topicul PMD are o tenta gen topic de la sectiunea 'masina mea'

dar nah...astea sunt alte povesti...

P.s: nu ma roade nimic....pt ca n-am de gand sa prezint rablele pe aici...

P.s: vine bine...circula pe la mai multe persoane de incredere...De saptamana viitoare o sa il dau varului meu care vrea cont pe 4tuning.
nu vad nici o problema, atata timp cat nu scriu de pe 2 usere....;)

Daca ai masina care crezi ca o poti prezenta la styling atunci nu te opreste nimeni sa-ti faci topic acolo! PMD are ce arata si merita un topic acolo!

ps: e mai bine ca e acolo si nu aici, sa inceapa toti cu: ah..aia e naspa, brr ce kitch e...si chestii de genu! daca omu a vrut topic la styling si are ce arata atunci acolo sa stea;) de asemenea nu-l impiedica nimeni sa-si faca topic la sectiunea oltcit:rolleyes2

valib 14-10-09 22:26

nenea manu....
daca proprietaru rablei de aici: https://forum.4tuning.ro/119-masina-m...sm-01-hje.html
nu a mai intrat pe forum....de unde vroiai sa apara detalii despre masina?

manu_96xls 14-10-09 22:30

Dacă voia să facă o treabă o făcea! Nu posta o poză care și aia a fost link și lăsa topicul așa.;)
Calitate, nu cantitate, asta se dorește pe forumul ăsta.

julaikos 15-10-09 10:47

Re: Cele mai importante Oltcit-uri

pot sa intreb aici ce-i cu titlurile la topice?
cand intru pe sectiunea oltcit,stiu sigur ca am nimerit la oltcit si ma astept ca toate masinile din categoria "masina mea oltcit" sa fie oltcituri,de ce mai este nevoie la fiecare nume de topic in parte "oltcit club" ?
macar de s-ar fi renuntat la restul de apelative din titlurile topicelor...
e daca vrei pleonasm la pleonasm

Danutz Bratosin 15-10-09 10:49

Re: Cele mai importante Oltcit-uri

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2720527)
cand intru pe sectiunea oltcit,stiu sigur ca am nimerit la oltcit si ma astept ca toate masinile din categoria "masina mea oltcit" sa fie oltcituri,de ce mai este nevoie la fiecare nume de topic in parte "oltcit club" ?

Despre treaba asta se vorbeste pe topicul special creat: Probleme/Sugestii/Reclamatii
Citeste ce a scris Manu aici si o sa-ti dai seama;)

valib 15-10-09 10:55

poate nu are acces la net....
poate...exista mai multe posibilitati

ideea e ca tu ai condamnat omul...desi ala n-a mai intrat pe forum ca sa zici ca ar fi putut completa

manu_96xls 15-10-09 11:14

Chiar nu vrei să înțelegi că datele tehnice și pozele sunt necesare la DESCHIDEREA unui topic?:|

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2720527)

Titlurile topicurilor au fost modificate după un șablon (care nu e bătut în cuie) pentru a fi o oarecare aranjare a secțiunii.
În loc să săriți în sus ați putea să dați o idee de model pentru titlurile topicurilor , dacă tot vi se par banale sau nepotrivite. Nu ar fi mai elegant așa?:rolleyes2

Alex_19Mig 15-10-09 14:03

E bine ca a fost un pic arajan te numele topicurilor si restul.
Eu sincer as zicea sa fie la toate Cj XX YYY si in lucru sau cum doreste autorul.

Danutz Bratosin 15-10-09 15:51

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 2720974)
E bine ca a fost un pic arajan te numele topicurilor si restul.
Eu sincer as zicea sa fie la toate Cj XX YYY si in lucru sau cum doreste autorul.

Deja s-au umplut topicurile si semnaturile cu ''in lucru'' sau ''underconstruction''. Asa e cel mai bine si anume: Model-Numar-Descriere(una mica)

valib 16-10-09 13:19

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 2720593)
Chiar nu vrei să înțelegi că datele tehnice și pozele sunt necesare la DESCHIDEREA unui topic?:|

eu inteleg...
dar tu nu intelegi ca nu poti inchide un topic pe motiv ca l-ai avertizat pe proprietar sa puna poze/descriere....(au aparut poze, deci topicul e partial ok)
l-ai inchis...fara sa ai rabdarea sa intre tipul pe forum, sa puna poze. Daca te uitai, vedeai ca nu a mai intrat pe forum de cand a facut primul post...deci probabil nici nu a citit mesajul tau.
Nu toata lumea intra in fiecare zi pe forum....

nevermind......

Danutz Bratosin 16-10-09 13:43

Si ce s-ar intampla daca topicul ar fii ramas deschis? s-ar fii creat numai offtopic, cum de altfel se incepuse.
Pur si simplu nu poti intra pe forum, faci un topic nou in care nu scrii absolut nimic si pui o singura poza. Nu poti crea ceva cu ce nu ai! Cand a facut topicu putea sa scrie si el 2-3 cuvinte ca nu-l durea mana si nu cred ca pleca la razboi.

Daca intra si ne da mai multe detalii topicul va fii redeschis, pana atunci ramane asa.

darck_angel64 18-02-10 15:56

de ce nu avem posibilitatea sa modificam mesajele mai vechi?

cred ca este normal sa-mi pot modifica mesajele, atunci cand este cazul, indiferent de data postarii.

Danutz Bratosin 18-02-10 16:07

Optiunea asta a fost inainte dar a fost scoasa din cauza userilor care editau posturile dupa moderatori. Cand vrei sa editezi ceva apelezi cu incredere la moderatori sau pur si simplu postezi din nou. eventual vom unii noi posturile;)

darck_angel64 18-02-10 16:35

merci

Alex_19Mig 19-02-10 12:19

Daca ati pus la aproape fiecare topic la nume Model-Numar-Descriere(una mica) atunci redenumiti si cele noi care nu corespund.
Asa mi se pare cel mai bine.

darck_angel64 20-02-10 14:20

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 3102415)
Asa mise pare cel mai bine.

MISE e pluralul de la MISA?

alxxdarkot20all 24-01-11 15:15

Re: Probleme/sugestii/reclamaţii

ajutati-ma si pe mine cum sa fac sa modific numele la topic si cum sa il bag la "masina mea oltcit" ca observ ca e pe dinafara. si daca se poate cum continui topic-ul fara sa incep altul nou

Danutz Bratosin 24-01-11 17:11

Quote:

Originally Posted by alxxdarkot20all (Post 4016140)
ajutati-ma si pe mine cum sa fac sa modific numele la topic si cum sa il bag la "masina mea oltcit" ca observ ca e pe dinafara. si daca se poate cum continui topic-ul fara sa incep altul nou

L-am mutat eu la ''masina mea oltcit''. da-mi un pm cu denumirea care o vrei si o sa-l modific eu;)

darck_angel64 26-01-11 08:20

Quote:

Originally Posted by alxxdarkot20all (Post 4016140)

https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului.html

valib 08-02-11 15:54

ii taie cineva din entuziasmul lui alxxdarkot20all ?

e deranjant sa fie dezgropate topicuri in care nu s-a scris de 3 secole...

alxxdarkot20all 08-02-11 15:59

mi-am cerut scuze nu sunt in pas cu toate noutatile imi cer inca odata dar nici capu nimanui nu i l-am luat o sa fiu mai atent

valib 08-02-11 17:08

stai linistit, ca nu e problema mare;)

Danutz Bratosin 08-02-11 17:42

Quote:

Originally Posted by alxxdarkot20all (Post 4065642)
mi-am cerut scuze nu sunt in pas cu toate noutatile imi cer inca odata dar nici capu nimanui nu i l-am luat o sa fiu mai atent

Am sters eu tot ce era de sters...de acu inainte uite-te si tu la data ultimului post cand vrei sa scrii pe un topic;)

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning